Van lockdowns tot “The Great Reset”

Van lockdowns tot “The Great Reset”

5 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

De Master Criminals nemen totale controle over de planeet met AI

De afsluiting na de coronaviruspandemie heeft de uitvoering van langlopende plannen om een ​​zogenaamde nieuwe wereldorde te vestigen, versneld. Onder auspiciën van het World Economic Forum (WEF) pleiten mondiale beleidsmakers voor een ‘Great Reset’ met de bedoeling een wereldwijde technocratie te creëren. Het is niet toevallig dat het WEF op 18 oktober 2019 in New York City deelnam aan “Event 201” tijdens de pandemie-oefening op hoog niveau, georganiseerd door het John Hopkins Center for Health Security.

Deze komende technocratie omvat nauwe samenwerking tussen de hoofden van de digitale industrie en van regeringen. Met programma’s zoals gegarandeerd minimuminkomen en gezondheidszorg voor iedereen, combineert het nieuwe type bestuur strikte maatschappelijke controle met de belofte van alomvattende sociale rechtvaardigheid.

De waarheid is echter dat deze nieuwe wereldorde van digitale tirannie wordt geleverd met een uitgebreid sociaal kredietsysteem. De Volksrepubliek China is de pionier van deze methode van bewaking en controle van individuen, bedrijven en sociaal-politieke entiteiten.

Voor het individu wordt de identiteit gereduceerd tot een app of chip die bijna elke persoonlijke activiteit registreert. Om een ​​paar individuele rechten te verwerven, en alleen om naar een bepaalde plaats te reizen, moet een persoon dergelijke schijnbare privileges in evenwicht brengen met zijn onderwerping aan een web van voorschriften die in detail definiëren wat “goed gedrag” is en dat als nuttig wordt beschouwd voor mens en milieu. Tijdens een pandemie zou dit soort controle bijvoorbeeld reiken van de verplichting om een ​​masker te dragen en afstand te nemen tot specifieke vaccinaties om te solliciteren of te reizen.

Het is kortom een ​​vorm van social engineering die het tegenovergestelde is van een spontane ordening of van ontwikkeling. Net als de werktuigbouwkundige met een machine, behandelt de sociaal ingenieur – of technocraat – de samenleving als een object. Anders dan de brute onderdrukkingen door het totalitarisme van vroeger, zal de moderne social engineer proberen de sociale machine zelfstandig te laten werken volgens het ontwerp. Daartoe moet de sociaal ingenieur de wetten van de samenleving toepassen zoals de werktuigbouwkundige de natuurwetten volgt. Gedragstheorie heeft een kennisfase bereikt die de dromen van social engineering mogelijk maakt. De machinaties van social engineering werken niet door brute kracht, maar subtiel door een duwtje in de rug.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Boris Johnson stelt een stappenplan voor om de "lockdown" in het VK geleidelijk "te ontgrendelen"

In de volgorde die de Grote Reset voor ogen heeft, is de vooruitgang van technologie niet bedoeld om de omstandigheden van de mensen te verbeteren, maar om het individu te onderwerpen aan de tirannie van een technocratische staat. ‘De experts weten beter’ is de rechtvaardiging.

De agenda Het plan voor een herziening van de wereld is het geesteskind van een elitegroep van zakenlieden, politici en hun intellectuele entourage die elkaar elk jaar in januari in Davos, Zwitserland, ontmoetten. Het World Economic Forum, opgericht in 1971, is sindsdien uitgegroeid tot een megaglobalevenement. Meer dan drieduizend leiders van over de hele wereld woonden de bijeenkomst in 2020 bij.

Onder leiding van het WEF staat op de agenda van de Great Reset dat de voltooiing van de huidige industriële transformatie een grondige herziening van de economie, politiek en samenleving vereist. Zo’n alomvattende transformatie vereist de verandering van menselijk gedrag en daarom maakt “transhumanisme” deel uit van het programma.

The Great Reset zal het thema zijn van de eenenvijftigste bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos in 2021. De agenda is de verbintenis om de wereldeconomie te bewegen in de richting van “een eerlijkere, duurzamere en veerkrachtiger toekomst”. Het programma roept op tot “een nieuw sociaal contract” dat is gericht op raciale gelijkheid, sociale rechtvaardigheid en de bescherming van de natuur. Klimaatverandering vereist dat we ‘de economie koolstofarm maken’ en het menselijk denken en gedrag ‘in harmonie met de natuur’ brengen. Het doel is om “meer gelijkwaardige, inclusieve en duurzame economieën” op te bouwen. Deze nieuwe wereldorde moet “dringend” worden geïmplementeerd, beweren de promotors van de WEF, en zij wijzen erop dat de pandemie “de onhoudbaarheid van ons systeem heeft blootgelegd”, dat “sociale cohesie” mist.

Het geweldige reset-project van het WEF is social engineering op het hoogste niveau. Voorstanders van de reset stellen dat de VN er niet in geslaagd is de wereld te ordenen en haar agenda voor duurzame ontwikkeling – bekend als Agenda 2030 – niet krachtig kan voortzetten vanwege haar bureaucratische, langzame en tegenstrijdige manier van werken. De acties van het organisatiecomité van het World Economic Forum zijn daarentegen snel en slim. Wanneer er een consensus is bereikt, kan deze door de wereldwijde elite over de hele wereld worden geïmplementeerd.Lees ook:  Een verboden onhygiënisch parkbankgesprek over het dagelijks leven in Corona-tijden.

Comments

comments