5 manieren waarop “het nieuwe normaal” steeds erger wordt

5 manieren waarop “het nieuwe normaal” steeds erger wordt

6 augustus 2020 1 Door Indignatie redactie

Van verplichte maskers tot verplichte tests tot verplichte track-and-trace, de uitrol is begonnen.

Het zijn een paar grote dagen geweest voor het New Normal-verhaal en door de opzettelijk gecultiveerde waas van verwarring is het niet moeilijk om te zien dat de wereld die ze willen bouwen vorm krijgt.

1. AUSTRALISCHE AVONDKLOK

De staat Victoria en de stad Melbourne hebben een “rampspoed” uitgeroepen en een lockdown en avondklok ingesteld . De 6,3 miljoen inwoners van de staat, bijna 5 miljoen in de stad, moeten deze beperkingen volgen:

  • Werkplekken en winkels die niet als essentieel worden beschouwd, zullen vanaf woensdag middernacht sluiten of inkorten, maar diensten zoals supermarkten, benzinestations en doktoren blijven open.
  • “Toegestane” of essentiële werknemers zullen een speciale vergunning nodig hebben om buitenshuis te werken.
  • Er is een avondklok van kracht: tussen 20.00 uur en 05.00 uur mag u het huis niet verlaten, behalve voor werk of om spoedeisende zorg te krijgen of te verlenen.
  • U moet binnen vijf kilometer van uw woning blijven om te winkelen of te sporten.
  • Als u het huis verlaat om te sporten, mag dit slechts één uur per dag duren.
  • Hoewel maximaal twee mensen nog steeds samen kunnen sporten, zouden mensen alleen moeten winkelen – groepen in het openbaar, zelfs uit hetzelfde huishouden, zijn niet langer toegestaan.
  • Scholen zullen overschakelen op leren op afstand, behalve voor kwetsbare studenten en kinderen van toegestane werknemers.
  • Kinderopvangcentra zullen dichtbij alle kwetsbare kinderen en die van essentiële werknemers komen.
  • Begrafenissen kunnen doorgaan met maximaal 10 personen, maar bruiloften zijn uitgeschakeld, behalve om zeldzame, medelevende redenen.

Sinds maart zijn er in Australië 247 Covid19-doden gevallen, verspreid over het hele land . De mediane leeftijd van deze sterfgevallen is boven de 80 .

2. UK DCOTOR: “MANNEN MOETEN VROUWELIJKE HORMONEN GEBRUIKEN OM COVID19-INFECTIE TE VOORKOMEN”

Dr. Amir Khan verscheen vandaag op ITV’s Good Morning Britain en suggereert dat mannen – die vermoedelijk een verhoogd risico lopen op coronavirusinfectie – een anticonceptiepil moeten nemen die gevuld is met oestrogeen . Zijn theorie, die hij niet met onderzoek ondersteunde, is dat het oestrogeen het mannelijke immuunsysteem zal versterken.

Hormoonbehandeling is een groot probleem, potentieel gevaarlijk en ernstig levensveranderend. Het gebruik ervan suggereren om een ​​ziekte te behandelen die in meer dan 95% van de gevallen onschadelijk is, is waanzin, vooral als er geen onderzoek is om het te ondersteunen. We hebben destijds getweet, maar het Twitter-account van GMB heeft de video sindsdien verwijderd .

In een tijd waarin artsen worden vernoemd en beschaamd (en zelfs ontslagen ) omdat ze een bekend veilig medicijn als HCQ suggereren, of sites zoals de onze worden gebrandmerkt als ‘verkeerde informatie’ omdat ze erop wijzen dat PCR-tests onbetrouwbaar zijn , dat een man op nationale televisie die zulke belachelijke beweringen doet, verbijstert de geest.

3. VERPLICHTE MASKERS WAREN NIET GENOEG

Dr. Deborah Birx heeft onlangs aangekondigd dat mensen in risicovolle gebieden of huizen met meerdere generaties zouden moeten overwegen om ook thuis maskers te dragen .

Elders publiceerde The Guardian een artikel met de titel “Je draagt ​​al een masker – denk nu eens aan een gelaatsscherm en een veiligheidsbril” , waarin Dr. Fauci beweert dat een “perfecte” virusbescherming het dragen van een vizier of bril over je ogen inhoudt .

Lees ook:  De Verenigde Staten: een recordhouder in politieke moorden

4. DOOR TO DOORS-TESTS IN LEICESTER

Onafhankelijke journaliste Anna Brees plaatste onlangs deze afbeelding op twitter:

nhs

Het is sindsdien echt bevestigd. In de Britse stad Leicester gaan ze letterlijk van deur tot deur om mensen te testen. De burgemeester van Leicester zei op de website van de raad van Leicester :

Testen is van vitaal belang omdat het ons de informatie geeft die we nodig hebben om het virus op te sporen […] Daarom helpen we bij het uitvoeren van de grootste testoperatie in het land, waarbij we ongeveer 500 vrijwilligers mobiliseren om huis-aan-huis-testen te ondersteunen , met name in delen van de stad waar de positieve testresultaten hoger waren.

Dat is ook niet al het testnieuws, nieuwe tests van 90 minuten zullen zo snel mogelijk op scholen worden gebruikt , met een op DNA gebaseerde test die in september in het hele land wordt uitgerold en die “valse negatieven zal elimineren”.

Er staat geen woord in het artikel over het “elimineren” van fout-positieven , die heel gebruikelijk zijn bij alle PCR-gebaseerde tests. Bereid u dus voor op een enorme golf van “nieuwe gevallen” wanneer deze tests wijd verspreid worden.

5. WORLD ECONOMIC FORUM DAT “IMMUNITEITSPASPOORTEN” PROMOOT

Als je er niet van houdt om gedwongen te worden maskers (en / of vizieren) te dragen, of onder huisarrest te worden geplaatst of (om een ​​of andere reden) onder een avondklok, of inderdaad, hormoonbehandelingen te moeten ondergaan … maak je geen zorgen. Omdat het World Economic Forum de oplossing heeft : immuniteitspaspoorten.

Dit is geen nieuw idee, het zweeft al maanden rond , maar nu pusht het WEF eigenlijk een app die …

maakt gebruik van blockchain-technologie om gecodeerde gegevens van individuele bloedtesten op te slaan, zodat gebruikers kunnen bewijzen dat ze negatief hebben getest op COVID-19.

Verder wordt gezegd dat het gebruik van dit soort app de enige oplossing is om alles weer (het oude) normaal te maken:

Met CovidPass kunnen ook hotels, bioscopen, theaters, sport- en concertzalen veilig worden heropend.

Als je denkt dat dit allemaal klinkt als iets uit een dystopische roman, dan heb je gelijk. Maar er is een zilveren voering. De app die uw medische geschiedenis gebruikt om te beslissen of u mag reizen, zal echt milieuvriendelijk zijn:

CovidPass verplicht zich tot verplichte CO2-compensatie voor elke vluchtpassagier, om de milieuvoordelen van verminderde vliegreizen tijdens de crisis te behouden.

Dus dat is er tenminste.

*

Het is niet moeilijk om het patroon hier vorm te zien krijgen. Steeds strengere sociale controles op wat je kunt dragen, waar je naartoe kunt, wanneer je daar naartoe kunt, enzovoort, enzovoort … en dan de voorgestelde oplossing.

Een korte test en een kleine app die je bewegingen bijhoudt, of je lekker schoon labelt, een gloednieuwe vaccinatie voor iedereen die het wil (en de meeste mensen die dat niet willen) en dan kunnen we weer normaal worden.

Het is manipulatieve chantage van de ergste soort, en het lijkt te werken.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Macron schreeuwt 'vuur!' op een overvolle planeet als brandend Amazon dient als ultieme G7 rookgordijn

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Waarom verwerp ik de islam?
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments