De Covid-19 pandemie, bestaat deze? DE WAARHEID WORDT VERPLICHT. De campagne van de wereldwijde elite tegen de mensheid

De Covid-19 pandemie, bestaat deze? DE WAARHEID WORDT VERPLICHT. De campagne van de wereldwijde elite tegen de mensheid

7 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Het COVID-19-virus. Bestaat het  ? Is het een nieuw virus? Is er een pandemie? Als u een arts of wetenschapper ter wereld vraagt ​​om u een wetenschappelijk geverifieerd bewijs te laten zien, zullen zij u er geen kunnen laten zien.

Aangezien niet wetenschappelijk is vastgesteld dat het nieuwe virus COVID-19 bestaat, is het daarom duidelijk dat alles wat zogenaamd wordt gedaan om het ‘virus’ aan te pakken, voor een ander doel wordt gedaan en dat COVID-19 wordt gebruikt om te verbergen dit feit.

Maar nu het door de elite gedreven verhaal eindeloos wordt gepromoot door de Wereldgezondheidsorganisatie, regeringen, de medische en farmaceutische industrieën, samen met de bedrijfsmedia, wordt  de waarheid uitgewist.

En de reden hiervoor ligt voor de hand: elke serieuze overweging van het onderliggende bewijs, zoals ik eerder heb gedocumenteerd, geeft duidelijk aan dat  de wereldwijde elite een staatsgreep tegen de mensheid  pleegt en de angst die het genereert rond COVID-19 gebruikt om mensen af ​​te leiden van opletten. naar wat er op de achtergrond gebeurt.

Om deze reden blijft de staatsgreep gelijke tred houden met slechts een onbeduidend aantal mensen die zich nog bewust zijn van de staatsgreep en de aanhoudende en steeds meer verwoestende gevolgen ervan.

‘Hoe doet de elite dat?’ zou je kunnen vragen. Helaas veel te gemakkelijk.

In wezen liegen sleutelfiguren in de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), regeringen, de medische en farmaceutische industrieën en de bedrijfsmedia hierover tegen u.

Ze liegen tegen je, bewust of onbewust, om in wezen een van de drie redenen (in wezen bepaald door waar het individu past in relatie tot de voortdurende uitvoering van de staatsgreep door de elite):

  • ze liegen als gevolg van hun medeplichtigheid aan de staatsgreep (gezien de gepercipieerde voordelen voor hen persoonlijk, althans op korte termijn),
  • ze liegen als gevolg van hun onwetendheid (door het bewijs niet voor zichzelf te onderzoeken en in overweging te nemen en het elite-verhaal onderdanig te accepteren), of
  • ze liegen als gevolg van hun angst (voor de nadelige persoonlijke repercussies die ze zouden verwachten als ze zich verzetten tegen het eliteverhaal dat er inderdaad een virus is).

En tot nu toe voert de elite haar staatsgreep met succes uit omdat de vele stemmen die haar verhaal tegenspreken – zoals die individuele doktoren die krachtig genoeg zijn om de waarheid over het zogenaamde ‘virus’ naar voren te brengen – een forum wordt ontzegd in een door de elite gecontroleerd outlet zoals de bedrijfsmedia of ze worden gecensureerd (inclusief verwijdering van toegankelijke sites op internet).

Als wat ik hierboven heb geschreven ongelooflijk klinkt, gezien de wereldwijde reactie die zogenaamd om het ‘virus’ aan te pakken, zal het hieronder gepresenteerde bewijs, samen met de verwijzingen naar verdere documentatie, je genoeg geven om over na te denken (op voorwaarde dat je eigen angst het je toelaat om dit te doen ).

Maar voordat u dit bewijs presenteert, is het de moeite waard om u bewust te zijn van enkele van de bestaande negatieve gevolgen van de staatsgreep:

Als reactie op de groeiende bezorgdheid over een aantal punten, ondertekenden 600 artsen een brief aan de Amerikaanse president Donald Trump om de ‘lockdown’ te beëindigen – zie  ” Incident met massaslachtoffers ‘: 600 artsen ondertekenen een brief aan Trump waarin wordt opgeroepen tot beëindiging van de lockdown vanwege gezondheidsproblemen ‘ – die sindsdien door duizenden is ondertekend. Zie  ‘Letterlijk duizenden artsen en wetenschappers zijn uit de strijd tegen Fauci’s lockdowns gekomen, waaronder een Nobelprijswinnende biofysicus. De media willen gewoon niet dat je het weet ‘ .

Zoals  dr.Stefan Lanka  heeft uitgelegd over vaccins in het algemeen:

Alleen onwetende mensen die blindelings vertrouwen op de staatsautoriteiten die de vaccins ‘testen’ en goedkeuren, kunnen vaccinatie beschouwen als een ‘kleine onschadelijke prik’. De verifieerbare feiten tonen het gevaar en de nalatigheid van deze wetenschappers en politici aan, die beweren dat vaccins veilig zijn, weinig of geen bijwerkingen hebben en bescherming bieden tegen een ziekte. Geen van deze beweringen is waar en wetenschappelijk. Zie ‘The Misconception Called “Virus”: Mazelen als voorbeeld’ .

Bovendien zal  deze vaccinatie worden gebruikt om de surveillance drastisch uit te breiden, zowel via biometrische identificatie als ‘immuniteitspasjes’.  Zie  ‘ID2020 en partners lanceren programma om digitale identificatie met vaccins te verstrekken’ en  ‘Mass Tracking COVI-PASS Immunity Passports gepland voor introductie in 15 landen’ .

  • Andere maatregelen om het toezicht uit te breiden (behalve door vaccinatie) worden ingevoerd. Deze omvatten ‘contactopsporing’ ondanks het feit dat zelfs ‘een WHO-studie naar grieppandemieën in 2019 tot de conclusie kwam dat contactopsporing vanuit epidemiologisch oogpunt niet zinvol is en’ in geen geval wordt aanbevolen ‘.’ Zie  ‘Feiten over COVID-19’ . Maar dat is precies het punt: contactopsporing gaat niet over epidemiologische bruikbaarheid; het gaat over bewaking.
  • Cruciaal is dat verschillende maatregelen die nodig zijn om de zogenaamde vierde industriële revolutie te implementeren, waaronder de inzet van 5G, dat menselijke individuen zal terugbrengen tot gedigitaliseerde identiteiten zonder effectieve rechten en vrijheden, worden versneld. Zie  ‘Techno-tirannie: hoe de Amerikaanse nationale veiligheidsstaat het coronavirus gebruikt om een ​​orwelliaanse visie te vervullen’ .
  • Hoewel veel menselijke activiteit tot stilstand is gekomen, heeft dit geen betrekking op het geweld dat niet alleen ongecontroleerd is doorgegaan, maar zich heeft uitgebreid. Afgezien van de dramatische toename van geweld tegen kinderen en vrouwen over de hele wereld, zoals hierboven vermeld, oorlogen, oorlogsdreigingen, sancties, het militaire geweld van bezettingen in plaatsen als Palestina, Tibet en West-Papoea, het structurele geweld dat systematisch uitbuit is, buit) landen in Afrika, Azië en Midden- / Zuid-Amerika, het ecologische geweld dat land, oceanen en atmosfeer vernietigt, is allemaal gewoon doorgegaan met het voorbehoud dat de uitstoot van sommige industriële en andere afvalproducten is verminderd, hoewel dit is in een kritische zin enorm problematisch. Zie  ‘Zal COVID-19 het uitsterven van al het leven op aarde veroorzaken?’
  • En vier verschillende wegen naar het uitsterven van de mens – nucleaire oorlog, de klimaatramp, de inzet van 5G en de ineenstorting van de biodiversiteit – zijn versneld, al dan niet per ongeluk, door de staatsgreep. Zie  ‘De COVID-19 staatsgreep van de Elite om de mensheid te vernietigen die ook vier wegen naar menselijk uitsterven versnelt’ .

Bestaat COVID-19?

Ondanks deze en vele andere nadelige gevolgen die zich al voordoen als reactie op de COVID-19-crisis, zoals in het begin opgemerkt, is nooit wetenschappelijk vastgesteld dat het COVID-19-virus echt bestaat. Meer fundamenteel, volgens  dr.Stefan Lanka:

‘In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, zijn er geen pathogene virussen … Alle beweringen over virussen als pathogenen zijn verkeerd en zijn gebaseerd op gemakkelijk herkenbare, begrijpelijke en verifieerbare verkeerde interpretaties … Een echt en compleet virus komt nergens in de hele ‘wetenschappelijke’ literatuur voor. ‘ Zie  ‘The Misconception Called “Virus”: Mazelen als voorbeeld’ .

Om met de woorden van twee andere auteurs te herhalen: ‘er is geen origineel wetenschappelijk bewijs dat definitief aantoont dat een virus de oorzaak is van welke ziekte dan ook’. Zie  wat je echt ziek maakt? Waarom is alles wat je dacht te weten over ziekte verkeerd ?

Maar je kunt meer lezen in  ‘Ontmanteling van de virustheorie – het’ mazelenvirus ‘als voorbeeld’  en bekijk het video-interview  ‘The Real Science of Germs: Do Viruses Cause Disease?’

Bovendien, en specifiek met betrekking tot COVID-19, volgens  dr. Andrew Kaufman , ‘is er geen bewijs dat iemand sterft aan een nieuwe ziekte’. Zie  ‘De leugens rond COVID-19 ontmaskeren: feiten versus fictie van de coronaviruspandemie’ . Dus wat is er gebeurd?

Zoals Dr. Kaufman uitlegt: Vroege wetenschappelijke artikelen over dit onderwerp suggereerden een  verband  (geen oorzakelijk verband) tussen een nieuw coronavirus ‘met overdracht van mens op mens en ernstige menselijke infectie’, terwijl een daaropvolgend belangrijk ‘wetenschappelijk’ artikel een bewering deed die hielp om de wereldwijde reactie op COVID-19 ‘ronduit gelogen’ over hun resultaten: ‘Na de eerste uitbraken van onverklaarde longontsteking in Wuhan, China, eind 2019, werd in januari 2020 een nieuw coronavirus geïdentificeerd als de veroorzaker.’ Zie  ‘Identificatie van coronavirus geïsoleerd van een patiënt in Korea met COVID-19’ . Dr. Kaufman wijst er zelfs op:

‘ze kunnen geen enkele wetenschap raadplegen om dat te ondersteunen’.

Bovendien, naast dit artikel, een ander artikel – zie  ‘Ik bestudeer virussen: hoe ons team het nieuwe coronavirus isoleerde om de wereldwijde pandemie te bestrijden’ – verklaarde ‘De opkomst van een nieuw coronavirus op een markt in Wuhan, China, in december 2019 in beweging de pandemie waarvan we nu getuige zijn in 160 landen over de hele wereld ‘.

Maar nogmaals, zegt dr. Kaufman, ‘er werd helemaal geen bewijs geleverd’ om deze bewering te staven: ‘gewoon leugens gewoon’.

Voor de details en het citeren van alle  wetenschappelijke  bronnen voor deze uitleg over hoe de COVID-19 ‘geruchtenmolen’ begon, zie  ‘The Rooster in the River of Rats’  of  ‘Koch’s Postulaten: zijn ze bewezen voor virussen?’

Ten slotte heeft patholoog  dr. Stoian Alexov , voorzitter van de Bulgaarse Vereniging voor Pathologie, op dit punt verklaard dat hij en zijn collega’s in heel Europa:

hebben geen enkel bewijs gevonden van sterfgevallen door het nieuwe coronavirus op dat continent.

Dr. Stoian Alexov noemde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een ‘criminele medische organisatie’ voor het creëren van wereldwijde angst en chaos zonder objectief verifieerbaar bewijs van een pandemie te leveren. Zie  ‘”Niemand is overleden aan het coronavirus”: Belangrijke onthullingen gedeeld door Dr. Stoian Alexov, voorzitter van de Bulgaarse Pathologie Associatie’ .

Gelukkig, aangezien het besef dat het COVID-19-virus niet bestaat geleidelijk zich verspreidt, dagen meer mensen op basis daarvan de officiële reactie op de gemanipuleerde crisis uit.

Een groep artsen heeft bijvoorbeeld een brief geschreven aan de Britse premier Boris Johnson, waarin ze Public Health England uitdaagt om ‘bewijs te leveren’ dat er een virus bestaat. Zie  ‘Uitdagen voor de volksgezondheid in Engeland dat ze het bewijs moeten aantonen dat er een virus bestaat dat COVID-19 veroorzaakt of verklaren dat er geen virus is en de Vax- en Trax-programma’s beëindigen’ .

Maar het is duidelijk dat de gemanipuleerde crisis en de maatregelen die zogenaamd worden genomen om het niet-bestaande ‘virus’ te bestrijden, worden gebruikt om de waarheid te maskeren, inclusief de elite-coup, en daarom moeten acties gericht op elite-agenten, zoals regeringen, onvermijdelijk zijn. mislukken.

Onwetenschappelijke reacties op het niet-bestaande virus

De onwetenschappelijke aard van de vermeende dreiging van het ‘virus’ wordt natuurlijk geëvenaard door de onwetenschappelijke reactie waarbij landen die lockdowns opleggen, veel slechtere resultaten hebben – psychologisch, sociaal, economisch en anderszins gemeten – dan landen als Japan, Zuid-Korea , Wit-Rusland en Zweden die deze cursus niet hebben gevolgd.

In ieder geval konden landen die lockdowns hebben opgelegd, alleen leugens en statistische manipulatie gebruiken om de indruk te wekken dat COVID-19 de doodsoorzaak is bij sommigen van degenen die onlangs zijn overleden.

Voor een voorproefje van de uitgebreide documentatie, zie  ‘Feiten over COVID-19: Update juli 2020’  en  ‘COVID 19 is een statistische onzin’ .

Aangezien de negatieve gevolgen van de lockdown uitvoerig zijn gedocumenteerd, zijn er over de hele wereld veel pogingen (van vele verschillende soorten) gedaan om er al een einde aan te maken. Zie bijvoorbeeld  ” Massaslachtofferincident ‘: 600 artsen ondertekenen brief aan Trump waarin wordt opgeroepen tot beëindiging van lockdowns wegens gezondheidsproblemen’ ,  ‘Vaccine Group klaagt Trudeau Government aan voor’ Draconian and Unjustifiable ‘Response to COVID-19’  en  ‘Popular Uprising tegen 2e Covid Lockdown. Belgrado bevrijd! The Govt Backs Down ‘ .

Maar een andere manier waarop deze onwetenschappelijke reactie op het niet-bestaande ‘virus’ zich manifesteert, is onmiddellijk duidelijk als men het wetenschappelijke bewijs onderzoekt met betrekking tot de effectiviteit van maskers bij het voorkomen van kruisbesmetting.

Zoals blijkt, zoals uitgelegd in een lange reeks gedocumenteerde wetenschappelijke studies, in tegenstelling tot de onnauwkeurige beweringen van elite-agenten,  toont het onderzoek aan dat maskers op zijn best ondoeltreffend zijn en in het slechtste geval vreselijk contraproductief; dat wil zeggen, maskers kunnen niet het doel bereiken waarvoor ze zogenaamd bedoeld zijn, maar ze kunnen wel een aantal zeer ongezonde resultaten bereiken .

Maar wie van de algemene bevolking zoekt en overweegt dit bewijs (dat de WHO, regeringen, de medische en farmaceutische industrie, de onderwijssystemen en de bedrijfsmedia niet zullen presenteren)?

Zie het volgende voor slechts een greep uit het bewijs over de ondoelmatigheid en gevaren van het dragen van een masker:

‘Toch kan de vraag naar de effectiviteit van maskers worden gesteld. In het geval van griepepidemieën is het antwoord wetenschappelijk al duidelijk: maskers in het dagelijks leven hebben geen of zeer weinig effect. Bij verkeerd gebruik kunnen ze zelfs het risico op infectie vergroten. ‘ Zie  ‘Feiten over COVID-19: Update juli 2020’ .

In een recente studie gepubliceerd in  The New England Journal of Medicine , verklaarden de vijf co-auteurs: ‘We weten dat het dragen van een masker buiten zorginstellingen weinig of geen bescherming biedt tegen infectieziekten
.’ Zie  ‘Universele maskering in ziekenhuizen in het Covid-19-tijdperk’ .

In zijn recente artikel  ‘Masks Don’t Work: A Review of Science Relevant to COVID-19 Social Policy’ waarin de resultaten van zijn onderzoek worden gedocumenteerd, concludeert natuurkundig professor dr.Denis G.Rancourt :

Geen RCT [gerandomiseerde gecontroleerde studie] studie met geverifieerde uitkomst toont een voordeel voor HCW [gezondheidswerkers] of leden van de gemeenschap in huishoudens aan het dragen van een masker of gasmasker. Er is geen dergelijke studie. Er zijn geen uitzonderingen.

Evenmin bestaat er een studie die een voordeel aantoont van een breed beleid om maskers in het openbaar te dragen.

Bovendien, als het dragen van een masker enig voordeel zou hebben, vanwege het blokkerende vermogen tegen druppels en aerosoldeeltjes, dan zou er meer voordeel moeten zijn van het dragen van een gasmasker (N95) in vergelijking met een chirurgisch masker, maar toch verschillende grote meta-analyses, en alle RCT’s bewijzen dat er geen dergelijk relatief voordeel is.

Maskers en maskers werken niet.

Door aanbevelingen en beleid voor het dragen van maskers te doen voor het grote publiek, of door de praktijk uitdrukkelijk goed te keuren, hebben regeringen zowel het wetenschappelijke bewijs genegeerd als het tegenovergestelde gedaan van het volgen van het voorzorgsprincipe.

Na het bekijken van meer dan 50 artikelen over maskers in de medische literatuur en het documenteren van haar casus, concludeert ze als volgt:

Lees ook:  Hier is hoe de Amerikaanse verkiezingen van 2020 lijken op die van fragiele democratieën

Er zijn GEEN gerandomiseerde, gecontroleerde onderzoeken (RCT) met geverifieerde resultaten die een voordeel aantonen voor gezondheidswerkers of leden van de gemeenschap voor het dragen van een masker of een gasmasker. Zo’n definitieve studie bestaat niet. Evenmin bestaat er een studie die een voordeel aantoont van een breed beleid om maskers in het openbaar te dragen. Zie  ‘Coronavirus Pt 4: Masks Don’t Protect’ en, voor uw gemak, heeft Tenpenny de relevante passage geciteerd uit 35 van de artikelen die ze onderzocht in dit document:  ‘Conclusion Regarding Masks: They Do Not Work’ .

Maar als u meer wilt lezen, kunt u toegang krijgen tot elk van de 50 artikelen die Tenpenny heeft aangehaald of deze ook bekijken:  ‘Coronavirus: gezichtsmaskers kunnen het risico op infectie verhogen, waarschuwt de medische chef’  en  ‘Coronavirus Fact-Check # 6: Does een masker dragen, iets doen? ‘

Of bekijk deze videopresentatie:  ‘Waarom gezichtsmaskers niet werken, volgens de wetenschap’ .

Dus als er geen virus is en gezichtsmaskers sowieso niet werken om infectie te voorkomen, waarom wordt ons dan verteld om ze te dragen en, in toenemende mate, worden we geterroriseerd om ze te dragen onder dreiging van straf als we dat niet doen?

Zie voor slechts twee van de vele voorbeelden  ‘Binnenkort moet u een masker dragen om vrijwel elke grote winkel in Amerika te betreden’  en  ‘Total Masking: Victoria’s Coronavirus Response’ .

Omdat de gezichtsmaskers, net als andere elementen van de veronderstelde strategie om COVID-19 aan te pakken, eenvoudigweg worden gebruikt om ons te terroriseren zodat we ons niet verzetten tegen de aanhoudende elite-coup. Zie  ‘Het masker als een symbool van onderwerping’ ,  ‘Het nieuwe (pathologiseerde) totalitarisme’ en  ‘De verborgen agenda’s van maskers, afstand nemen en traceren’ .

En het werkt grotendeels met de meeste mensen die hun angst projecteren op het niet-bestaande ‘virus’ en vervolgens onwetend proberen zichzelf ertegen te ‘beschermen’ door een masker te dragen (of door mee te gaan met andere maatregelen die zogenaamd bedoeld zijn om ‘infectie te voorkomen’).

Dus als je je afvraagt ​​waarom vrijwel iedereen hierin verstrikt raakt, zijn er zeer goede psychologische redenen. Een daarvan is dat vrijwel alle mensen als kinderen tot gehoorzaamheid worden geterroriseerd.

Bijgevolg is het vrijwel ondenkbaar om bevelen te weerstaan ​​van degenen die als ‘gezaghebbend’ worden beschouwd. Ik heb deze onderdanige gehoorzaamheid uitgelegd in het artikel  ‘Contemplating Human Extinction Terrifies Most People: A Strategy for Survival’ .

Maar er is ook een andere, subtielere reden.

COVID-19 en de psychologie van projectie

Voor het overgrote deel van de menselijke bevolking is het echt beangstigend om het fundamentele bewijs van wat er gebeurt te overwegen – en te erkennen dat de wereldwijde elite een staatsgreep tegen ons pleegt met alles wat dit met zich meebrengt -.

Bovendien is het voor de meeste mensen beangstigend om te erkennen dat als we deze staatsgreep willen weerstaan, we een moedig en strategisch gericht standpunt moeten innemen om onszelf te verdedigen.

En de wereldwijde elite weet dit. Het is om deze reden dat ze ons in de eerste plaats terroriseren. De elite wil niet dat mensen zich tegen de staatsgreep verzetten, en zeker niet dat ze effectief weerstand bieden aan de staatsgreep.

Daarom exploiteert de mondiale elite onze angst – door deze op COVID-19 te projecteren – zodat we onderdanig meegaan met de staatsgreep. Hoe doet de elite dit? Laat me de psychologie van projectie heel eenvoudig uitleggen.

Als je als kind ergens bang voor bent, maar dat ‘iets’ echt beangstigend en onontkoombaar is – dat wil zeggen, je wordt elke veilige kans ontzegd om je angst te voelen en actie te ondernemen als reactie erop, zodat je jezelf veilig – je geest zal een reactie uitlokken en, indien nodig, een tweede reactie om je op korte termijn te verdedigen.

De eerste reactie zal zijn om je besef aanzienlijk te temperen (en mogelijk volledig te onderdrukken) van hoe beangstigend het ‘iets’ dat je bang maakt, eigenlijk is, zodat je niet zo overweldigd wordt dat je arbeidsongeschikt wordt.

Deze reactie is bedoeld om u in staat te stellen krachtig te handelen om uzelf uit de angstaanjagende situatie en in een context te krijgen waarin u zich veilig voelt.

Idealiter heeft u na een dergelijk incident, wanneer u zich weer veilig voelt, tijd nodig om emotioneel te herstellen.

In wezen betekent dit dat je tijd nodig hebt om je te concentreren op het voelen van de terreur en andere gevoelens die tijdens het incident naar voren zijn gekomen, zodat deze gevoelens volledig worden gevoeld en uitgedrukt, in plaats van dieper in je onderbewustzijn te worden onderdrukt.

Als er echter geen mogelijkheid is voor dit emotionele herstel, heeft uw geest geen andere keus dan uw bewustzijn van deze gevoelens dieper te onderdrukken, zodat u min of meer kunt gaan functioneren zoals voorheen.

Ik zeg ‘min of meer’ omdat je niet meer precies zo functioneert als voorheen, want de onbewuste terreur zal nu een rol spelen in je gevoelsleven en dus een rol spelen bij het vormgeven van je gedrag.

Je onderbewustzijn – die enorm krachtig is – heeft het echter niet opgegeven om je in staat te stellen te genezen van het angstaanjagende incident en daarom is zijn tweede reactie om je later te laten geloven dat iets anders, dat  veel minder beangstigend is , is wat maakt je echt bang, zodat je veilig toegang kunt krijgen tot en je angst kunt voelen in relatie tot het oorspronkelijke incident. Je geest doet dit zodat de terreur die aanvankelijk werd onderdrukt, zodat je een strategie voor onmiddellijke overleving kunt bedenken en implementeren, nu kan worden losgelaten.

Door deze twee reacties te gebruiken, stelt je geest je in staat te overleven in een angstaanjagende omgeving, zodat je, hopelijk binnenkort, een strategie kunt bedenken en implementeren om aan die omgeving te ontsnappen.

Maar ook door je vervolgens te laten geloven dat iets dat in vergelijking eigenlijk best veilig is, je in de eerste plaats echt bang maakte, geeft het je de mogelijkheid om je angst te voelen en het uit te voeren zonder (of met een sterk verminderde) angst voor de gevolgen.

Op korte termijn kunnen deze twee reacties van je geest je in staat stellen iets echt angstaanjagends te overleven: het minimaliseert het risico dat je geïmmobiliseerd (bevroren) wordt van angst en dus niet in staat bent om een ​​gevaarlijke situatie te overleven. In wezen hebben deze reacties in evolutionaire termen een enorme overlevingswaarde op korte termijn.

Als je echter niet op korte termijn aan de werkelijk angstaanjagende situatie kunt ontsnappen en je blijft voor onbepaalde tijd gevangen in de situatie, dan zal je onbewuste geest zowel het bewustzijn van de terreur onderdrukken als je ‘misleiden’ om vervolgens te geloven dat het zo is. iets anders dat je beangstigt.

Helaas is deze mentale truc op zeer korte termijn zeer disfunctioneel. Het leidt ertoe dat het individu uiteindelijk ‘vergeet’ (zijn bewustzijn van) de oorspronkelijke en ware bron van wat hem beangstigt (diep onderdrukt) en gaat geloven dat het veilige ‘doel’ dat ze vervolgens onbewust kozen, in feite de echte dreiging is.

In het jargon van de psychologie wordt dit ‘projectie’ of ‘overdracht’ genoemd omdat het slachtoffer nu iets anders de schuld geeft dan de ware oorzaak van hun terreur.

Dit heeft ook diepgaande maatschappelijke gevolgen, om de simpele reden dat een elite effectief het ‘iets’ kan nomineren waarop onze terreur wordt geprojecteerd. En het kan dit heel gemakkelijk doen door simpelweg een doelwit of ‘gelegitimeerd slachtoffer’ als angstaanjagend te paraderen, wat ons in feite ‘toestemming’ geeft om bang te zijn voor het doelwit dat het heeft genomineerd.

Maar door onze angst in een bepaalde richting te sturen, zijn ze er ook altijd op uit om ons gedrag als reactie daarop te manipuleren.

Historisch is dit tamelijk eindeloos aangetoond met de manipulatie van onze angst die cruciaal is voor het bereiken van bepaalde elite-doelen, politiek en anderszins.

Racisme (angst voor andere  veel minder angstaanjagende  Afrikanen) explodeerde bijvoorbeeld om de slavenhandel te rechtvaardigen, het nazisme maakte gebruik van de angst om Duitsers te mobiliseren tegen  veel minder angstaanjagende  Joden (onder andere), Israëlische leiders projecteren de angst van Israëli’s om  veel minder angstaanjagende  Palestijnen uit te buiten en de hele Amerikaanse ‘oorlog tegen terreur’ is gevoerd op basis van het projecteren van de onbewuste terreur van mensen op  veel minder angstaanjagende  moslims.

Zoals ik al zei, is de lijst met mogelijke voorbeelden vrijwel eindeloos.

In elk geval had de uitgebuite terreur echter zijn oorsprong in iets veel eerder in het leven van deze individuen dan de huidige omstandigheid die door elites wordt uitgebuit. Het vond zijn oorsprong tijdens de vroege kinderjaren.

En deze oorsprong is direct terug te voeren op de opvoedings- en onderwijsmodellen die vrijwel universeel door mensen worden gebruikt.

Zoals ik al vele malen eerder heb uitgelegd, maar om hier kort te herhalen: vrijwel alle mensen zijn doodsbang om dezelfde reden: het opvoedingsproces dat sociologen graag ‘socialisatie’ noemen, zou nauwkeuriger als ‘terrorisatie’ moeten worden bestempeld.

Dit komt omdat vanaf het moment van de geboorte van een kind, ouders, leerkrachten, religieuze leiders en volwassenen zichzelf over het algemeen beschouwen als verantwoordelijk voor het terroriseren van het kind tot gehoorzaamheid aan de geboden, regels, conventies en wetten die de aard van toegestaan ​​gedrag in hun samenleving bepalen.

Maar omdat evolutionaire druk niemand vatbaar maakt om de wil van een ander te gehoorzamen – om de simpele reden dat gehoorzaamheid geen evolutionaire functionaliteit heeft – is er  tijdens de kindertijd enorme terreur nodig om ervoor te zorgen dat het kind zijn eigen wil overgeeft aan de verandering van gehoorzaamheid.

Om dit resultaat te bereiken, en grotendeels onbewust, gebruiken ouders, leerkrachten, religieuze leiders en andere volwassenen in het leven van het kind een breed scala aan gedragingen uit de drie categorieën van geweld die ik ‘zichtbaar’ geweld, ‘onzichtbaar’ geweld en ‘volkomen onzichtbaar’ heb genoemd. ‘geweld. Zie  ‘Waarom geweld?’ en  ‘Fearless Psychology and Fearful Psychology: Principles and Practice’ .

Op zijn duidelijkst worden alle kinderen routinematig met geweld bedreigd en zelfs met geweld gestraft (meestal in elk van de drie vormen: ‘zichtbaar’, ‘onzichtbaar’ en ‘volkomen onzichtbaar’) voor ‘ongehoorzaamheid’ (dat wil zeggen, voor het volgen van hun eigen eigen wil in plaats van bevelen te gehoorzamen). Zie  ‘Straf is gewelddadig en contraproductief’ .

En, hoe belachelijk ik ook weet, klinkt dit voor degenen die het voor het eerst lezen: het fundamentele resultaat van dit proces is dat alle kinderen uiteindelijk volkomen maar onbewust doodsbang worden voor hun ouders, leraren, religieuze figuren en andere belangrijke volwassenen in hun leven.

Maar als ze nooit voldoende veilige kansen hebben gekregen om deze terreur te voelen, projecteert elk kind het uiteindelijk op iets of een reeks doelen, inclusief die ‘gelegitimeerde slachtoffers’ die zijn goedgekeurd door een elite, lokaal of anderszins.

Vandaar dat, in de huidige wereldcontext, dit ertoe leidt dat het grootste deel van de menselijke bevolking zich onderwerpt aan de leiding van de wereldwijde elite om hun angst op COVID-19 te projecteren en zich vervolgens te gedragen zoals bevolen, in plaats van aandacht te schenken aan de staatsgreep en zich ertegen te verzetten.

Voor samenvattingen en documentatie van het bewijsmateriaal met betrekking tot elk van deze punten, zie  ‘The Elite’s COVID-19 Coup: Fighting for Our Humanity, Our Liberty and Our Future’  en  ‘The Elite’s COVID-19 Coup to Destroy Humanity that is also Fast -Tracking Four Paths to Human Extinction ‘ .

De elite doet dit door onze onbewuste angst op te wekken door eindeloze berichtgeving over de ‘dreiging’ die uitgaat van COVID-19, waarschuwingen te geven, sterfgevallen aan te kondigen die zogenaamd door het ‘virus’ zijn veroorzaakt (en te verhullen dat de sterftecijfers niet eens vergelijkbaar zijn met sterfgevallen veroorzaakt door een ernstige griep), en het stellen van steeds zwaardere grenzen aan onze rechten en vrijheden (door maatregelen als lockdowns en het dragen van een masker).

En omdat vrijwel iedereen zoveel onderdrukte terreur heeft en afzetmogelijkheden nodig heeft waarop deze kan worden geprojecteerd, wordt de staatsgreep vrijwel zonder weerstand gepleegd.

Zoals ik al eerder heb uitgelegd, betekent het feit dat de wereldwijde elite dit kan niet dat het gezond is. In feite is het volkomen krankzinnig en dat is precies waarom het deze staatsgreep uitvoert, maar niet in staat is om de catastrofale uitkomst voor de elite te zien. Zie  ‘The Global Elite is Insane Revisited’ .

Dus, wat kunnen we doen?

Welnu, als we effectief de elite-staatsgreep willen weerstaan ​​en vechten voor het voortbestaan ​​van de mens, zou het nuttig zijn om te beginnen met jezelf de tijd te geven om je te concentreren op het voelen van je emotionele reacties – angst, woede, verdriet, pijn, angst…. – op alles wat een emotionele reactie veroorzaakt: COVID-19, de elitecoup, de onmiddellijke dreiging van uitsterven of iets anders. Zie  ‘Gevoelens op de eerste plaats’ .

Dit is nodig zodat u zinvol en strategisch kunt deelnemen aan de inspanning, welk probleem u ook wilt bestrijden.

Dus als je eenmaal een duidelijker beeld hebt van je emotionele reacties op deze kennis en jezelf de tijd hebt gegeven om je te concentreren op het voelen van deze gevoelens, zul je in een veel krachtiger positie verkeren om na te denken over je reactie op de situatie.

En, afhankelijk van uw interesses en omstandigheden, is er een reeks mogelijke antwoorden die elk een belangrijk verschil zullen maken.

Fundamenteel zou je kunnen overwegen om  ‘Mijn belofte aan kinderen’ te doen,  wat inhoudt dat je moet overwegen wat een opleiding voor je kinderen voor jou betekent, vooral als je krachtige individuen wilt – niet degenen die onderdanig gehoorzaam zijn en hun terreur projecteren – die de realiteit kunnen waarnemen en weerstand kunnen bieden. geweld. Zie  ‘Willen we school of onderwijs?’

Je zou kunnen overwegen om anderen te steunen om machtiger te worden. Zie  ‘Nisteling: The Art of Deep Listening’ .

Als u zich strategisch wilt verzetten tegen de elite-coup tegen de mensheid, kunt u vanaf hier lezen over geweldloze strategie, inclusief strategische doelen om dit te doen:  Coup Strategic Aims .

Op de overige pagina’s op deze website worden de twaalf componenten van de strategie volledig uitgelegd, zoals geïllustreerd door het  Geweldloze Strategiewiel , evenals artikelen en video’s waarin alle essentiële punten van strategie en tactiek worden uitgelegd, zoals die om u te helpen begrijpen  ‘Geweldloze actie: Waarom en hoe het werkt ‘ .

Gezien de complexiteit van de configuratie van dit conflict, die de noodzaak inhoudt om tegelijkertijd te vechten om onze essentiële menselijkheid te behouden, de elite-coup te verslaan en het uitsterven van mensen op korte termijn te voorkomen,  is het belangrijk dat onze tactische keuzes strategisch georiënteerd zijn  (zoals zijn die vermeld op de pagina Strategische doelstellingen die hierboven is genomineerd). Daarom worden drie andere overwegingen van belang geacht.

Ten eerste , kies / design tactieken die strategische impact hebben, dat wil zeggen, ze fundamenteel en permanent veranderen, in ons voordeel, de machtsverhouding tussen de elite en ons.

Ten tweede , als er tactische keuzes worden gemaakt, richt ze dan op het ondermijnen van de elitegreep, niet alleen op kenmerken ervan, zoals ‘sociale afstand nemen’ of de lockdowns. In de meest basale vorm kan dit worden bereikt door tactische keuzes te gebruiken die mensen mobiliseren om in eerste instantie te handelen, zoals gebeurt, maar hen vervolgens uit te nodigen om ook verdere, meer gerichte actie te overwegen (zoals die welke zijn genoemd in de strategische doelen waarnaar hierboven wordt verwezen). ).

Dit is belangrijk omdat bestaande acties weinig invloed zullen hebben op de belangrijkste onderliggende maatregelen, zoals de maatregelen die door de elite worden genomen om de vierde industriële revolutie vooruit te helpen.

Ten derde , kies / ontwerp tactieken die ook een strategische impact hebben op de grootste bedreigingen voor het overleven van de mens, inclusief de instortende biodiversiteit op aarde, de dreiging van een nucleaire oorlog, de klimaatramp en de inzet van 5G.

Gezien het ongelooflijk korte tijdsbestek waarin we nu werken om het uitsterven van de mens te voorkomen, terwijl mensen mobiliseren, is het belangrijk om van deze gelegenheid gebruik te maken om hen de kans te geven het ‘grote plaatje’ te zien van wat er gebeurt – afgezien van lockdowns en andere maatregelen zogenaamd gebruikt om COVID-19 aan te pakken – en om krachtig te reageren.

Gelukkig, naarmate meer mensen zich bewust worden van de diepere lijnen van wat er gebeurt, de energie om de lockdowns te doorbreken, weerstand te bieden aan andere beperkingen van onze rechten en vrijheden (zoals contactopsporing, COVID-19-testen / temperatuurcontroles, het dragen van maskers en vaccinaties) en zich verzetten tegen de staatsgreep zelf zullen versnellen.

Zoals ik eerder heb uiteengezet, gebruikmakend van een lokaal relevante focus, of misschien meerdere, waarvoor veel mensen traditioneel samen zouden zijn – een cultureel, religieus of sportevenement, een geweldloze actie, een gemeenschapsactiviteit zoals werken aan het opzetten van een gemeenschappelijke tuin om te vergroten lokale zelfredzaamheid, een feest en / of terugkeer naar het werk – we kunnen mensen mobiliseren om collectief  weerstand te  bieden.

Als je je wilt concentreren op het krachtig weerstaan ​​van een van de belangrijkste bedreigingen van het menselijk bestaan ​​- nucleaire oorlog, de inzet van 5G, de ineenstorting van de biodiversiteit en / of de klimaatramp – kun je lezen over geweldloze strategie, inclusief strategische doelen om je campagnes te focussen , vanaf hier:  Strategische doelstellingen van de campagne .

Je zou ook kunnen overwegen om je aan te sluiten bij degenen die krachtig genoeg zijn om het cruciale belang van verminderde consumptie en grotere zelfredzaamheid als essentiële elementen van deze strategieën te erkennen door deel te nemen aan  ‘The Flame Tree Project to Save Life on Earth’ . Hoewel je te veel consumeert of afhankelijk bent van de elite om te overleven, ben je op wat voor manier dan ook kwetsbaar.

Bovendien kunt u overwegen om de online belofte van ‘The People’s Charter to Create a Nonviolent World’ te ondertekenen  .

Gevolgtrekking

Onder dekking van een ‘virus’ dat niet bestaat, is de mondiale elite bezig met social engineering van een enorme herstructurering van de wereldmaatschappij om aan hun eigen doeleinden te voldoen. Als ze hun doel bereiken, is uw bestaan ​​als elk soort individu met betekenisvolle rechten en vrijheden beëindigd.

Afgezien van deze aanhoudende rampzalige resultaten, versnelt de elitegreep ook onbewust vier wegen naar het uitsterven van de mens: nucleaire oorlog, de klimaatramp, de inzet van 5G en de ineenstorting van de biodiversiteit.

Om enige kans te hebben om de elitecoup te verslaan en effectief te vechten om ons eigen uitsterven te voorkomen, moeten we strategisch vechten.

Fundamenteel betekent dit het erkennen dat lobbyen (dat wil zeggen bedelen) elite-agenten, zoals regeringen, eenvoudigweg de macht van de elite versterken om ons te controleren.

Pas wanneer we zelf actie ondernemen om zowel onze eigen macht op te bouwen (inclusief die van onze kinderen en degenen met wie we werken) terwijl we strategisch campagne voeren om de macht van de mondiale elite zelf te ondermijnen, nemen we cruciale stappen om onszelf te bevrijden van haar macht. geweld, in alle vormen die dit geweld aanneemt.

Aangezien de staatsgreep onze individualiteit, onze vrijheid en onze toekomst in gevaar brengt, wordt het tijd dat we beslissen of we mensen zijn of een planeet van schapen.

*

 

Lees ook:  U, meneer Rutte bent een nachtmerrie voor het Nederlandse Volk en zal moeten vertrekken

Robert J. Burrowes  heeft een levenslange toewijding aan het begrijpen en beëindigen van menselijk geweld. Hij heeft sinds 1966 uitgebreid onderzoek gedaan om te begrijpen waarom mensen gewelddadig zijn, en is sinds 1981 een geweldloze activist. Hij is de auteur van  ‘Why Violence?’  Zijn e-mailadres is  flametree@riseup.net  en zijn website is  hier . Hij levert regelmatig bijdragen aan ‘Global Research’.

De oorspronkelijke bron van dit artikel is Global Research

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

Lees ook:  Van bleekmiddel tot warm weer: het gevaarlijke coronavirus van Trump 'geneest'

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments