Donald Trump’s lange geschiedenis van racisme blootgelegd in nieuwe advertentie


Van de racistische ‘Birther’-complottheorie over Barack Obama tot zijn aanvallen op Central Park Five.

De decennialange geschiedenis van racisme van president Donald Trump komt onder de loep in een nieuwe aanvalsadvertentie.

De spot vrijgelaten door de progressieve PAC MeidasTouch laat vrijdag belicht enkele van de vele aanstootgevende opmerkingen en acties van Trump voor en tijdens zijn verblijf in het Witte Huis – inclusief zijn promotie van de racistische ‘Birther’-samenzweringstheorie over voormalig president Barack Obama en zijn aanvallen op de vijf tieners valselijk veroordeeld in de zogenaamde Central Park Five- zaak.

Bekijk de advertentie hier:

MeidasTouch, eerder dit jaar opgericht door de gebroeders Meiselas , is een van de vele groepen aan beide kanten van het gangpad die virale video’s maken die Trump dichtslaan met als doel hem te verslaan bij de verkiezingen van 2020.

Anti-Trump GOP-groepen The Lincoln Project en Republican Voters Against Trump, bestaande uit ontevreden en gedesillusioneerde Republikeinen, hebben de afgelopen weken een hele reeks clips uitgebracht, waarvan vele miljoenen views hebben verzameld.

Maar het effect dat ze hebben op de wuivende kiezers blijft onduidelijk .

De bestsellerauteur Don Winslow, een prominente criticus van de president, heeft zich ook bij de strijd gevoegd. Vrijdag liet zijn video over “TrumpsFakeChristianity” zien hoe Trump “God gebruikt zoals hij alle anderen gebruikt”.

Bekijk die video hier:

Don Winslow on Twitter: “MY NEW FILM SHORT#TrumpsFakeChristianityDonald Trump uses God the way he uses everyone else. pic.twitter.com/VUMSdZZ8hZ / Twitter”

MY NEW FILM SHORT#TrumpsFakeChristianityDonald Trump uses God the way he uses everyone else. pic.twitter.com/VUMSdZZ8hZ

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord