‘Back the Blue’-leden slaan BLM-demonstranten in sloot Colorado:’ Blijf elkaar in het gezicht slaan ‘

‘Back the Blue’-leden slaan BLM-demonstranten in sloot Colorado:’ Blijf elkaar in het gezicht slaan ‘

9 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Leden van een “Back the Blue” -bijeenkomst vochten dit weekend met Black Lives Matter-tegendemonstranten in Fort Collins, Colorado.

Video gepost op sociale media toont leden van de “Back the Blue” -groep die oprukken tegen Black Lives Matter-activisten. De confrontatie wordt uiteindelijk een vechtpartij in een buurtsloot.

“Iedereen houdt zijn handen van zijn wapens af!” je hoort een man schreeuwen. ‘Blijf elkaar in het gezicht slaan. Schiet op niemand. ”

Ciara Wilson plaatste een video van de confrontatie op Instagram.

“Ik was vandaag bij de Pro Police FCPD-bijeenkomst”, schreef ze. “Tegendemonstranten werden gewelddadig geslagen en vertoonden geen tekenen van agressie of vijandigheid. Pro Police-demonstranten dwongen hen tot het einde van het blok en vielen hen vervolgens brutaal aan. Naderhand waren de TEGENPROTESTORS VASTGESTELD. De agenten vertelden hen niet waarom ze werden vastgehouden. De pro-politie-demonstranten die deze mensen letterlijk aanvielen zonder enige andere reden dan PSYCHOPATHS te zijn, kwamen ermee weg. Ik ben dit zo beu. “

https://www.instagram.com/p/CDpTCViDL9L/?utm_source=ig_embed

Black Lives Matter-activist Brian Loma vertelde The Rocky Mountain Collegian dat de acties van de pro-politiegroep “walgelijk” waren.

“Ik waardeer dat deze mensen een bijeenkomst willen hebben en dat ze de lijn willen behouden, maar wat ik zag waren vrouwen en evenals sommige heren die werden gedwongen, geduwd, niet alleen van het trottoir de straat op en vervolgens in feite achtervolgd voor twee blokken in een pad, ‘zei Loma.

Lees ook:  Draaiboek pandemie: 'In het ergste geval de 80-plussers opgeven'

In een verklaring zei de politie van Fort Collins dat agenten drie arrestaties en één citaat hadden uitgevaardigd vanwege “fysieke ongeregeldheden”.

No Title

Major Trigger warning….Back the Blue rally goers outnumber and push BLM counter protesters in to enclosed area then attack them in Fort Collins, CO. pic.twitter.com/tkafUZ8CKN

 

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

Lees ook:  VS net als een "narco-staat" maar gerund door geneesmiddelenkartels op recept

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments