EUROPA GAAT DE STRAAT OP VOOR VRIJHEID EN TEGEN CORONADICTATUUR

EUROPA GAAT DE STRAAT OP VOOR VRIJHEID EN TEGEN CORONADICTATUUR

9 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Terwijl in veel landen, waaronder Nederland, het aantal Corona besmettingen weer toe schijnt te nemen, gaan in heel Europa, en daarbuiten, mensen de straat op tegen de Corona maatregelen van de verschillende regeringen. Met grote landelijke demonstraties, en kleinere lokale protesten maken veel mensen duidelijk dat ze niet van plan zijn om hun vrijheid zo maar op te geven. Niet voor Corona, niet voor de overheid, en zeker niet voor de totalitaire globalisten die het virus misbruiken om een perverse “nieuwe wereld orde” te scheppen. Steeds meer mensen worden wakker, en realiseren zich dat er nu gehandeld moet worden voor dat de ontwikkelende situatie onomkeerbaar wordt. Voor dat we gaan kijken wat zich in de laatste weken op Europa’s straten heeft afgespeeld, willen we een paar dingen duidelijk maken.

No Title

Peinliches Propaganda-Eigentor in den #Tagesthemen Beim framen, als sie von vielen “Rechtsextremen” bei der Demo in Berlin sprechen, zeigen sie ein Bild von Menschen mit Hinweis auf Art. 20 GG und einem Plakat “für Freiheit und Demokratie”. Ist das für Sie auch Nazi, @ARD? pic.twitter.com/iXE4df13r3

De mainstream media beweert vaak dat mensen die zich verzetten tegen de Corona maatregelen Corona ontkenners zijn. Zij zouden dus beweren dat het virus niet bestaat. Dit klopt niet. De meeste activisten die de straat op gaan tegen de maatregelen erkennen wel dat er een virus is, en dat dit virus onder bepaalde omstandigheden gevaarlijk kan zijn. Maar ze stemmen niet in met de bewering van veel regeringen dat het om een zogenaamd “killer virus” zou gaan. Hoewel er nog steeds mensen ziek worden en sterven, zijn de cijfers veel te laag om het predicaat “killer virus” te kunnen voeren. Daarom ook worden veel van de maatregelen als te zwaar, onnodig of doortrokken van willekeur gezien. Juist door de vele tegenstrijdigheden in de maatregelen, en de reacties van de overheid, groeit de oppositie. Maar niemand van de activisten wil de volksgezondheid in gevaar brengen. In tegendeel, de volksgezondheid loopt bijvoorbeeld veel meer gevaar door de zogenaamde mondkapjeswaanzin. Bijna alles deskundigen zijn het er over eens dat het niet bewezen is dat eenvoudige mondkapjes werken. Echte medische mondkapjes doen dat wel, maar die zijn alleen voor medisch personeel.

Er zit echter nog een andere kant aan het mondkapje. Omdat de drager constant de eigen CO2 inademt kan er na enige tijd schade aan de longen ontstaan. Ook zijn de mondkapjes ideale broedplaatsen voor virussen en bacteriën. Kortom; het mondkapje werkt niet, maar maakt je wel ziek. Toch worden ze meer en meer verplicht. Waarom?, is dan de terechte vraag. Het antwoord werd recent door de Oostenrijkse regering gegeven. Men gaf toe dat de mondkapjesplicht vooral symbolisch is. Het moet mensen een gevoel van angst en ziekte geven, zodat andere maatregelen makkelijker worden geslikt. Nederland heeft nog maar een beperkte verplichting, maar het is nu al af te zien dat dit anders gaat worden als de nieuwe Corona wet komt op 1 oktober. Niemand heeft iets tegen maatregelen die de gezondheid daadwerkelijk beschermen. Maar onnodige maatregelen zoals de mondkapjesplicht en de onzinnige avondklok in Antwerpen moeten bestreden worden. Het zijn dit soort maatregelen die onze vrijheid bedreigen, en gelijktijdig kleine stapjes zijn richting een dictatuur.

Verder zien ook steeds meer mensen dat er achter de Corona maatregelen een verborgen agenda schuilgaat. Het inperken van rechten, de invoering van de controle staat, en het monddood maken van iedere oppositie zijn zorgelijk ontwikkelingen, die volledig passen bij de agenda van de totalitaire globalisten. Tegen deze zaken gaan mensen de straat op, en terecht. Een virus moet bestreden worden, maar dat geldt ook voor iedere poging om onze rechten af te pakken. De media en de overheid spelen hierbij hetzelfde spel. Daar tegen moeten we optreden, op straat en in de alternatieve media. Want laten we niet vergeten, wie in de democratie slaapt, zal in de dictatuur wakker worden.

Lees ook:  Coronavirus: Plots worden mensen in heel Amerika als een gek voorbereid

In de laatste maanden hebben we gezien dat steeds meer mensen dit heel goed in de gaten hebben. De wereld wordt wakker en kijkt door de leugens heen, zonder de slachtoffers van het virus te vergeten. Op veel plaatsen hebben we demonstraties en protesten gezien. In Servië, Spanje, Israël, Duitsland, Frankrijk, en natuurlijk ook in Nederland. We spreken dan over grote en kleine demonstraties. We beginnen klein en werken dan stap voor stap richting het massale, het gigantische. Op zaterdag 25 juli gingen in Amersfoort meer dan 200 mensen de straat op om een vreedzaam protest tegen de Corona maatregelen van Rutte en Co te laten horen. Er was toestemming van de gemeente en er werd een ronde door de Amersfoortse binnen stad gelopen. Voor een stad als Amersfoort was het een vrij grote demo, en de organisatie lag in handen van verschillende groepen, waaronder Viruswaanzin. De actie, die veel aandacht trok, kan zonder meer als een succes worden gezien.

Viruswaanzin heeft in de laatste weken steeds opnieuw geprobeerd om een landelijke demo in Den Haag van de grond te krijgen. Steeds opnieuw kwam er een verbod, zoals je in een nepdemocratie kunt verwachten. Eindelijk kwam er toestemming om op 1 augustus in Den Haag te demonstreren. En het wachten was niet voor niets geweest. Duizenden mensen kwamen naar het Malieveld om tegen de Corona maatregelen hun protest te laten horen. De gelijkgeschakelde NOS hield het aantal op 1500, maar videobeelden laten zien dat het er veel meer waren. Het ware aantal zal tussen de 2000 en 5000 hebben gelegen. Het was een goed georganiseerd protest met prima sprekers, en het zal zeker niet de laatste zijn. Als de sneeuwbal eenmaal rolt…….

In Israel gingen afgelopen zaterdag meer dan 15.000 mensen de straat op om te protesteren tegen de Corona maatregelen van de regering, en de corruptie. De demonstranten willen af van premier Netanyahu, die terecht staat voor omkoping. Ze zijn ook de strikte lockdown maatregelen meer dan zat, en willen hun vrijheid terug. Eerder al waren er massademonstraties in Servië, waar de regering opnieuw een lockdown wilde instellen. Het parlement werd zelfs bestormd.

Maar het hoogtepunt tot nu toe kwam afgelopen zaterdag in Berlijn, waar verschillende organisaties de “Dag van de Vrijheid” organiseerden. Groepen als Querdenken (Dwarsdenken), Nicht ohne Uns (Niet zonder ons), en de Corona Rebellen trokken tussen de 600.000 en 1.3 miljoen demonstranten naar de Duitse hoofdstad (De cijfers lopen uiteen, en de Duitse leugen pers houdt het nog steeds op 20.000, waarmee het zichzelf onsterfelijk belachelijk maakt). Er waren 500.000 mensen aangemeld door de organisatie. In een gigantische bonte stoet trokken de mensen door de Berlijnse straten met leuzen tegen de Corona maatregelen en Merkel, en voor een leven in vrijheid. De opkomst verbaasde zelfs de organisatoren, en de Berlijnse politie, die zich tijdens de optocht maar nauwelijks liet zien. Dat werd anders toen de demonstranten het manifestatieterrein op de Strasse der 17de Juni bereikten. Het systeem kreeg toen in de gaten dat zich een enorme nederlaag aandiende, en de politie kreeg opdracht om de vreedzame demo te ontbinden. Zogenaamd omdat de Corona regels niet in acht werden genomen. Toen een paar weken geleden “Black lives Matter” demonstreerden bestonden die regels plotseling niet meer. Nu weer wel, omdat het volk op straat was verschenen, wat natuurlijk een nachtmerrie is voor de autoriteiten.

Lees ook:  De verkiezingen van 2020 en de toekomst van poortwachters

berlijnDe manifestatie werd onderbroken, en de politie verscheen op het podium. Echter de organisatie weigerde te stoppen, en zette door tot de stroom werd afgedraaid. Ach, hoe democratisch zijn de westerse regeringen toch, als ze de druk voelen toenemen. Maar het afdraaien van de stroom maakte geen verschil. De demonstranten weigerden te vertrekken, en de politie werd uitgefloten. Ook politiegeweld en arrestaties zonder reden hielpen niet. “Wij blijven hier”, klonk het steeds opnieuw. Nu had de politie in eerste instantie gezegd dat er 20.000 demonstranten waren. Maar toen men eenmaal ging proberen om de mensen weg te jagen, bleek dit een onmogelijke taak. Een politiewoordvoerder moest voor de camera toegeven dat ze geen einde aan de demonstratie konden maken omdat er gewoon te veel mensen waren. Hij gaf ook toe dat het zeker om 800.000 mensen ging en waarschijnlijk nog veel meer. Een overwinning dus voor de massa, die onverzettelijk was gebleven. De demonstratie werd voortgezet, eerst op het manifestatieterrein en later voor de Reichstag. De politie kon niet verhinderen dat de mensen daar heen liepen. De demonstranten liepen gewoon door de politie heen als of ze er niet stonden. Het was een historische dag, en de grootste politieke demonstratie die Berlijn ooit zag. Merkel is gewaarschuwd.

Toen de mensen naar huis vertrokken, onder meer in 3.000 tourbussen, wist iedereen zeker dat dit nog maar het begin was. Men wil niet leven in het Duitsland dat Merkel voor ogen staat. Een staat met steeds meer dwang en verplichting, en steeds minder democratie en rechten. Daarom ook de roep om vrijheid, die steeds weer werd gehoord. Wat we in Berlijn hebben gezien is niet alleen een waarschuwing aan het adres van de Duitse regering. Ook andere regeringen doen er goed aan om te luisteren naar de boodschap. Die boodschap luidt: “Ga niet te ver, en stop met de leugens en de verdraaiingen. Anders weten we jullie te vinden.” Er is trouwens een zelfde boodschap voor de leugenpers, die steeds meer over gaat tot het brengen van staatspropaganda. Propaganda die steeds minder wordt geloofd. Wie de vele beelden uit Berlijn heeft gezien kan alleen maar tot een conclusie komen: Europa is nog lang niet verloren. Als de straat spreekt maakt de elite geen kans meer. Laten we hopen dat we dit geluid nog vaak zullen horen in de komende tijd. Niet alleen in Duitsland, maar in heel Europa. Vrijheid is niet vanzelfsprekend, zoals met ieder belangrijk bezit, moet er soms voor gevochten worden. Dat gevecht is nu begonnen.

Berlijn; een kleine analyse

Het begon weken geleden in Stuttgart, en trok via Mannheim, Dusseldorf en Frankfurt naar Berlijn. In Duitsland is een massabeweging voor vrijheid en tegen dictatuur aan het ontstaan die de Duitse regering en eigenlijk de hele elite de stuipen op het lijf aan het jagen is. Hiervoor zijn twee redenen. Ten eerste was de demo in Berlijn van afgelopen zaterdag het grootste protest tegen het Merkel regime ooit. De Corona maatregelen mogen de aanleiding zijn geweest, maar het ging om veel meer. Steeds meer mensen zien hun land afglijden richting een ware dictatuur, en dat gaan ze niet zo maar accepteren. Merkel dacht dat haar ster nooit kon dalen. Nu staan er plotseling 1.3 miljoen mensen tegenover haar, en misschien nog veel meer. Mensen die bereid zijn om voor hun vrijheid te vechten. Dat is een waarschuwing, die zelfs een realiteit’s ontkenner als Merkel niet kan negeren. Het gaat immers om een massabeweging in opkomst, die niet meer weg gelogen kan worden. Niet door de regering en ook niet door de leugenpers. En precies dat is voor de elite een probleem.

Lees ook:  Trump wil dat de mensen gewoon weer aan het werk gaan economie belangrijker dan mensenlevens

Gelijktijdig is er door de demo een ander feit geschapen, dat het hele regime op zijn grondvesten doet schudden. Voor het eerst waren alle politieke kampen op dezelfde demo. Van rechts tot links, tot midden. Zelfs radicaal rechts en radicaal links waren vertegenwoordigd zonder onderlinge strijd. Precies dat veroorzaakt angst onder de elite omdat, de verdeel en heers strategie niet meer werkt. Wat bij de Gele Hesjes nog niet lukte is door deze beweging een feit geworden. Ook de leugens van de media om mensen tegen elkaar op te zetten werken niet meer.  Dat is een enorme stap voorwaarts, en daar komt ook nog de vreedzaamheid van de demonstranten bij, die een bepaalde waardigheid in zich draagt. Kortom; er is iets verandert. Alleen de autonome antifa blijft buiten, en dat is maar beter ook. De betaalde knokploegen van het systeem zijn niet welkom. Zij kennen alleen geweld en haat, en dat past niet in deze nieuwe beweging.

Staat Duitsland voor een nieuwe vreedzame revolutie?  Het is veel te vroeg om die vraag te kunnen beantwoorden. Maar een ding is zeker; de komende maanden zullen cruciaal zijn. De deur naar een nieuwe toekomst is nu open, maar er is nog een lange weg te gaan, en uiteindelijk zal alleen volledige eenheid succes brengen. Alleen samen staan we sterk!

Met verbazing en vol afschuw heb ik de berichtgeving over de demonstratie in Berlijn, waar minimaal 500.000 mensen op af waren gekomen, tot mij genomen. De Mainstream media is zonder schaamte verworden tot de propagandamachine van de Neo-Stazis.

Maar oordeel zelf en bekijk de bijdrage van Boris Reitschuster, die op een open en toegankelijke manier verslag doet van de Mega-Demonstratie met het motto ‘Tag der Freiheit”, in Berlijn op 1 augustus. In de video-compilatie komen meerdere als nazi’s geframede burgers aan het woord, die zonder ook maar een spoor van agressie demonstreren. De berichtgeving van de MSM is in deze videobijdrage ook weergegeven: de stemmingmakerij is van dezelfde strekking als bij de boerendemonstraties in Nederland.

Eén van de demonstranten verteld over de kleine pluk politieagenten die trillend op hun benen en een enkeling met tranen in de ogen de organisatoren van het podium hebben gehaald om de demonstratie te beëindigen. Ondanks dat de media ons wilde doen geloven dat de demonstratie in de middag al was afgelopen, ging deze nog tot 10 uur in de avond door.

Ik vraag mij af: hoe lang kan dit nog goed gaan? Hoe ver is de zittende politiek bereid te gaan om eventueel deze massa aan burgers neer te slaan?

 

Comments

comments