Geef burgerlijke vrijheden niet op voor een vals gevoel van veiligheid


VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

  • We moeten beginnen met het ontwikkelen van persoonlijke relaties met de wetgevers en functionarissen die we kiezen, inclusief onze districtssheriff, die namens ons kan optreden om ons te beschermen tegen tirannie
  • Meld u aan voor de NVIC Advocacy Portal, een online communicatietool die vaccingerelateerde staatswetgeving bewaakt en inwoners waarschuwt wanneer voorgestelde wetsvoorstellen in hun staat verhuizen
  • HR 6666, de COVID-19 Testing, Reaching and Contacting Everyone (TRACE) Act, vormt het toneel voor meervoudige schendingen van onze grondwettelijke rechten, waaronder de vierde, vijfde, achtste en negende amendementen
  • Op basis van de historische mislukkingen van eerdere coronavirusvaccins, zou een versneld COVID-19-vaccin een van de grootste rampen voor de volksgezondheid in de geschiedenis kunnen worden. En niemand die erbij betrokken is, is verantwoordelijk of zal met enige repercussie worden geconfronteerd. In plaats daarvan profiteren ze allemaal
  • Alleen gezonde mensen doen mee aan COVID-19-vaccinonderzoeken, maar slechts 4 op de 10 Amerikanen zijn feitelijk vrij van chronische ziekten. Bovendien is 87,8% van de Amerikanen metabolisch inflexibel, wat hun immuunsysteem schaadt, dus in werkelijkheid zijn 9 op de 10 Amerikanen tot op zekere hoogte ongezond.

Barbara Loe Fisher is de mede-oprichter en voorzitter van het National Vaccine Information Center (NVIC), de oudste en grootste door consumenten geleide non-profitorganisatie in de VS die nauwkeurige en objectieve informatie verstrekt om vaccinatieschade en -doden te voorkomen door middel van openbaar onderwijs en hulp mensen maken geïnformeerde gezondheidskeuzes.

Zoals Fisher opmerkte, is de snelle beweging door regeringen en de farmaceutische industrie in de richting van verplichte vaccinaties tegen COVID-19 en de voorgestelde tracking en tracing van alle individuen onder het mom van volksgezondheid een hoogtepunt van alles waar we het al decennia over hebben.

“In 1993 begon ik te voorspellen dat de dag zou komen dat Amerikanen niet zouden kunnen deelnemen aan de samenleving zonder te bewijzen dat ze zijn ingeënt met datgene waarvan de regering zegt dat ze moeten worden ingeënt”, zegt Fisher.

Utilitarisme eist opoffering ‘voor het grotere goed’

Juridische voorstanders zoals Alan Dershowitz, die de beruchte sekshandelaar Jeffrey Epstein en andere prominente personen heeft vertegenwoordigd, gebruiken nu een uitspraak van het Hooggerechtshof uit 1905 om overheidsfunctionarissen te rechtvaardigen die Amerikanen letterlijk opsluiten en met geweld vaccineren als ze niet akkoord gaan om vrijwillig te worden ingeënt. Fisher legt uit:

‘Dershowitz… was nogal roekeloos in de taal die hij gebruikte. Hij zei in feite dat het Hooggerechtshof in 1905 (Jacobson v. Massachusetts) het recht [geeft] aan regeringen van de staat om binnen te komen en u met geweld te injecteren met een vaccin. Dat is niet echt wat Jacobson v. Massachusetts zei …

In dat geval was het pokken, want dat was het enige vaccin dat ze in 1905 hadden, maar je moet de uitspraak van het Hooggerechtshof heel goed lezen om alles te begrijpen wat de rechters zeiden.

Ze concludeerden in feite – en ik denk dat het ten onrechte is, omdat utilitarisme … gebaseerd is op een wiskundige vergelijking dat sommigen ongemak kunnen ondervinden of opgeofferd kunnen worden voor het grotere welzijn van een meerderheid van de mensen – dat mensen [die] tegen pokkenvaccinatie waren gevaccineerd zouden kunnen worden tijdens epidemieën.

Zelfs religieuze bezwaren kunnen terzijde worden geschoven. Maar er is ook taal in die beslissing die zegt dat de rechtbank niet zo mag worden geïnterpreteerd dat als een persoon het risico liep geschaad te worden door de vaccinatie, het niet de bedoeling was dat ze [hebben geconcludeerd] dat ‘wreed en onmenselijk tot het laatst graad ”zou de standaard zijn die zou worden gebruikt.

Ik denk dat Dershowitz de mening overdreef, hoewel het een utilitaire mening is. Het geeft de staten de bevoegdheid om vaccins verplicht te stellen, omdat alles wat niet in de grondwet als een federale activiteit is gedefinieerd, is voorbehouden aan de staten.

Over het algemeen worden volksgezondheidswetten in dit land opgesteld door de staten, en de federale autoriteit eist vaccinatie voor mensen die de territoriale grenzen van de Verenigde Staten overschrijden [en de federale overheid] zou vaccins kunnen verplichten voor interstatelijke reizen, die staatsgrenzen overschrijden. Maar de meeste volksgezondheidswetten die de wetgevers maken, zijn voor de inwoners van de staten, daarom hebben we een lappendeken van [vaccin] wetten in dit land …

Ik ben erg bezorgd dat een advocaat zal proberen de Jacobson [uitspraak] in de 21e eeuw aan te vechten. Ik denk dat u, waarschijnlijk, in elke rechtbank op dit moment, die uitspraak bekrachtigd en versterkt zult krijgen. Ik zou adviseren om die persoon niet aan te vechten bij het Hooggerechtshof. “

Handhaving wordt een hot issue

Als het worstcasescenario zich voordoet en uw staat besluit het COVID-19-vaccin, of een ander vaccin, verplicht te stellen, is de praktische vraag hoe ze het gaan handhaven. Ze zullen hoogstwaarschijnlijk vertrouwen op de lokale politie en / of de sheriff van de provincie.

Gelukkig worden county-sheriffs door het volk gekozen en zijn ze rechtstreeks verantwoording verschuldigd aan de burgers in hun county, de staatsgrondwet en de Amerikaanse grondwet, en hebben ze de wettelijke bevoegdheid om te ontkennen wat zij beschouwen als een onwettig regeringsbevel.

Om deze reden denk ik dat het belangrijk is om te weten wie uw districtssheriff is. Leer ze kennen en ontwikkel een relatie met hen. Leer ze waarom het belangrijk is om het mensenrecht te verdedigen om geïnformeerde, vrijwillige beslissingen te nemen over het nemen van medische risico’s, inclusief het nemen van vaccins.

Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel de beslissing van het Amerikaanse Hooggerechtshof in Jacobson tegen Massachusetts de grondwettelijke bevoegdheid van gekozen vertegenwoordigers in de wetgevende macht van de staat bevestigde om volksgezondheidswetten aan te nemen die vaccinatie vereisen, de staatswetgevers ook de grondwettelijke bevoegdheid hebben om ervoor te kiezen GEEN mandaat te verlenen voor vaccins en / of flexibele vrijstellingen op het gebied van medische, religieuze en gewetensvolle overtuigingen in de volksgezondheidswetten van de staat op te nemen.

Daarom heeft het National Vaccine Information Center in 2010 het NVIC Advocacy Portal opgericht , een online communicatietool die vaccingerelateerde staatswetgeving monitort en inwoners waarschuwt wanneer voorgestelde wetsvoorstellen in hun land verhuizen. Ze bieden ook op feiten gebaseerde spreekpunten die u kunt delen wanneer u contact opneemt met uw wetgevers.

Waar het op neerkomt, is dat we als natie moeten beginnen met het ontwikkelen van persoonlijke relaties met de gekozen wetgevers en functionarissen, inclusief onze districtssheriff. Ze moeten weten dat we in Amerika geen tirannie zullen accepteren.

“Laten we hopen dat wat er dit jaar is gebeurd een les is voor de mensen dat [ze] wetgevers moeten kiezen die hun waarden en overtuigingen zullen weerspiegelen – traditionele waarden en overtuigingen die in dit land al 245 jaar worden gerespecteerd. Als we geen goede mensen kiezen, zullen we geen goede wetten hebben ”, zegt Fisher.

“De millennials en de generatie X’ers ​​moeten zich kandidaat stellen als ze een toekomst willen hebben waarin ze kunnen genieten van vrijheid van meningsuiting en geweten, vrijheid van godsdienst en het recht op vergadering.

Al deze dingen [worden] beschermd in de Amerikaanse grondwet, de Bill of Rights. We moeten op staats- en federaal niveau mensen kiezen die niet uitverkocht raken, die hun integriteit niet opofferen voor geld.

We weten dat de farmaceutische industrie de grootste lobby op Capitol Hill is… we moeten een firewall bouwen tussen overheid en industrie die de afgelopen 40 jaar volledig is afgebroken. “

HR 6666 schendt verschillende grondwetswijzigingen

Bijvoorbeeld, HR6666, de COVID-19 Testing, Reiken en Contact opnemen Iedereen (TRACE) Act , geïntroduceerd in het Huis van Afgevaardigden 1 mei 2020, heeft 64 co-sponsors 1 (alle Democraten, één Republikein heeft zijn naam ingetrokken) en dat wetsvoorstel zou $ 100 miljard geven aan de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie om mensen in te huren om van deur tot deur te gaan om de bevolking te testen op COVID-19 voor het fiscale jaar 2020, met meer geld om, indien nodig, in de volgende fiscale jaren te volgen .

Als u positief test, zullen ze al uw contacten traceren en eisen dat u in uw huis of in een mobiele eenheid in quarantaine plaatst. Kinderen kunnen in kinderopvang worden opgenomen als ouders in quarantaine worden geplaatst.

“Dit is een schending van een aantal wijzigingen in de grondwet die ons recht op leven en vrijheid beschermen, die ons recht beschermen om vrij te zijn in onze huizen, en niet uit onze huizen te worden gehaald en ergens te plaatsen waar de regering ons wil plaatsen. ‘, Zegt Fisher.

“Als we ons niet bewust worden van deze wetten die worden aangenomen door wetgevers op Capitol Hill en [in] onze nationale wetgevers, zullen we een gevangen volk zijn dat geen burgerlijke vrijheden meer heeft …

We zien deze uitholling van burgerlijke vrijheden omdat, tenzij je vrijheid neemt van de mensen – en ze doen het in naam van de veiligheid – je het soort dingen waar we het over hebben niet kunt doen [zoals het beperken van werk , onderwijs, reizen en sociale betrokkenheid, tenzij u bent gevaccineerd en biometrische tracking van de bevolking implementeert] …

Nu ik hier bijna 40 jaar heb gezeten om naar dit vaccinimperium te kijken, weet ik dat Bill Gates… alles heeft veranderd. Hij was een groot voorstander van publiek-private partnerschappen omdat hij een zakenman is … Hij gelooft sterk in het vaccineren van de wereld en Gavi [de door Gates gefinancierde vaccinalliantie] … heeft alles te maken met farma.

Al deze bedrijven zijn betrokken bij het vaccineren van de wereld, en COVID-19-vaccins worden versneld naar licentieverlening met aanvullende financiering van regeringen zoals de Amerikaanse overheid – een half miljard dollar voor het ene bedrijf en een half miljard dollar voor het andere.

Moderna is een door het NIAID ondersteund vaccin. Er is veel geld aan deze bedrijven gegeven om deze COVID-19-vaccins te versnellen met behulp van technologie waarvoor nog nooit een vergunning is verleend: DNA, messenger-RNA [en] nanodeeltjes [vaccins]. “

Operatie Warp Speed

Het versneld volgen van een COVID-19-vaccin voor licentieverlening en het daaropvolgende wijdverbreide gebruik wordt Operation Warp Speed ​​genoemd. Wat we hier moeten onthouden, is dat vaccinfabrikanten niet aansprakelijk zijn voor de schade die hun vaccins aanrichten. Sinds 2011 zijn farmaceutische bedrijven die vaccins maken en verkopen zelfs afgeschermd van rechtszaken met betrekking tot ontwerpfouten, wat betekent dat ze absoluut geen prikkel hebben om vaccins minder schadelijk te maken.

De Pandemic and All-Hazards Preparedness Act van 2006 vrijwaart ook alle farmaceutische bedrijven die vaccins maken die worden gebruikt tijdens een noodsituatie voor de volksgezondheid of een pandemie. Vaccinbedrijven, evenals elke persoon die vaccinmandaten beheert, mandateert of handhaaft, is op geen enkele manier aansprakelijk als een nieuw coronavirusvaccin een catastrofe blijkt te zijn.

Bovendien, als er een COVID-19-vaccin uitkomt, is er waarschijnlijk weinig of geen informatie over de bijwerkingen, met name bijwerkingen op de lange termijn. Moderna, een van de grootste kanshebbers in de race om als eerste een goedgekeurd COVID-19-vaccin op de markt te krijgen, begon in maart 2020 met menselijke proeven met zijn experimentele mRNA-vaccin.

Volgens een persbericht van 18 mei 2020, 2 “Na twee doses zijn alle deelnemers tot nu toe geëvalueerd in de dosiscohorten van 25 microgram en 100 mcg, geconverteerd met niveaus van bindende antilichamen op of boven niveaus die worden gezien in herstellende sera.” Het vaccin “lokte ook” neutraliserende antilichaamtiterniveaus uit bij alle acht aanvankelijke deelnemers … ”

De woorden zijn hier belangrijk, aangezien hoogbindende antilichamen worden geassocieerd met paradoxale immuunversterking.

Zoals uitgelegd in ” Versneld COVID-19-vaccin – wat kan er misgaan? “Eerdere pogingen om coronavirusvaccins te maken, zijn mislukt omdat coronavirussen de productie van twee verschillende soorten antilichamen teweegbrengen: een die ziekte bestrijdt en een die een paradoxale immuunversterking veroorzaakt die vaak resulteert in een zeer ernstige ziekte en / of overlijden wanneer de gevaccineerde persoon wordt blootgesteld naar het wilde coronavirus.

Op basis van de historische mislukkingen van het coronavirusvaccin zou dit een van de grootste rampen voor de volksgezondheid in de geschiedenis kunnen worden. En niemand die erbij betrokken is, zal verantwoordelijk zijn of met enige repercussie worden geconfronteerd. In plaats daarvan profiteren ze allemaal.

Het is ook belangrijk om te beseffen dat alleen gezonde mensen deelnemen aan deze menselijke proeven, maar dat slechts 4 op de 10 Amerikanen daadwerkelijk vrij zijn van chronische ziekten. 3 Bovendien is volgens recente NHANES-gegevens 4 87,8% van de Amerikanen metabolisch inflexibel, wat hun immuunsysteem schaadt.

De NHANES-gegevens zijn meer dan 4 jaar oud en onze metabolische gezondheid is pas sinds 2016 afgenomen, dus het aantal is waarschijnlijk hoger dan 90%, of 9 op de 10 Amerikanen zijn tot op zekere hoogte ongezond.

Bovendien is vitamine D-tekort hoogtij, maar de volksgezondheidsautoriteiten benadrukken niet het belang van het optimaliseren van uw vitamine D-spiegel om uw risico op infectie te verminderen. Als u niets anders doet, zorg er dan voor dat u uw vitamine D-spiegel verhoogt tot boven 40 nanogram per milliliter, met een absoluut minimum, en idealiter 60 ng / ml, vóór deze herfst, wanneer een andere voorspelde “tweede” golf van COVID-19 kan toeslaan.

COVID-19-vaccinafgifte

Naast het gebruik van geheel nieuwe productiemethoden zoals messenger RNA (mRNA), DNA en nanodeeltjes-genetische manipulatietechnologie, zullen sommige van de COVID-19-vaccins die snel worden gevolgd om licentieverlening te krijgen, ook nieuwe methoden voor vaccinafgifte gebruiken.

Een nieuw type vaccinafgifte, dat de Bill & Melinda Gates Foundation heeft gefinancierd en gepromoot, maakt gebruik van een micronaald-array in plaats van conventionele injectie. De micronaalden zijn uitgerust met fluorescerende quantumdot-tags. De resulterende onzichtbare markering kan vervolgens worden gelezen door een smartphone die is uitgerust met een speciale sensor.

“Dit is absoluut iets waar Bill Gates op aandringt”, zegt Fisher. “Hij heeft er niet alleen op aangedrongen dat iedereen in de wereld al deze vaccins moet krijgen, maar ook dat regeringen de [vaccinatiestatus van mensen] moeten kunnen volgen.

Zeker, dit soort toediening van een vaccin is een dubbele bel, want je krijgt niet alleen het vaccin in de persoon, maar je kunt ze ook volgen … Ze zijn vastbesloten om op de een of andere manier te implanteren, of op de een of andere manier ons lichaam te laten dragen onze vaccinatierecords …

Ze gaan er nu helemaal voor … het Amerikaanse volk zal echt een kijkje moeten nemen en erachter moeten komen, willen ze hun burgerlijke vrijheden opgeven voor een illusie van veiligheid? Het is echt een illusie van veiligheid. “

COVID-19-vaccin zal uw RNA en DNA veranderen

Zoals Fisher opmerkte, zullen de mRNA-vaccins die tegen COVID-19 worden ontwikkeld, uw RNA en DNA veranderen, wat een enorme zorg is. Het idee erachter is om van je lichaam een ​​eiwitfabriek te maken, en als je immuunsysteem overgevoelig is, kan het overreageren en ernstige problemen veroorzaken. Als je bedenkt hoeveel mensen auto-immuunziekten en allergieën hebben, kunnen deze vaccins voor velen verwoestende effecten hebben.

“Wanneer je sterke ontstekingsreacties in het lichaam probeert te stimuleren door het gebruik van genetische manipulatie, op squaleenolie gebaseerde adjuvantia en nanodeeltjestechnologie – een vaccin gebruikt zelfs elektriciteit om te proberen een immuunrespons te hyperstimuleren – wat gaat dit met mensen doen? die geen ontstekingen in het lichaam oplossen en chronisch ontstoken en chronisch ziek en gehandicapt raken?

Dit is wat vaccins doen. Ze stimuleren ontstekingen in het lichaam. Ze moeten om een ​​antilichaamreactie uit te lokken, maar dit is atypisch. Wanneer u dit in het lichaam probeert te doen, is dit niet de normale manier waarop het lichaam een ​​ontstekingsreactie op een microbe opbouwt.

Ze hebben alles op zijn kop gezet en we accepteren het gewoon. Waarom denken we niet kritisch na? Waarom denken mensen dat ze niet echt het onderzoek moeten doen en niet naar de wetenschap moeten kijken en kijken naar wat er wordt gedaan voordat ze een farmaceutisch product of een vaccin nemen? Dit is wat ik niet begrijp. We hebben ons kritisch denkvermogen volledig opgegeven en gezegd dat de experts het voor ons gaan doen …

Ik denk dat wat mensen moeten doen – en ik pleit hier al 40 jaar voor – je moet worden opgeleid, je moet de juiste feiten krijgen. Mercola.com en NVIC.org, we doen ons onderzoek.

We verwijzen naar al onze informatie omdat we willen dat u over nauwkeurige informatie beschikt, en u moet die informatie delen met uw familie, vrienden, gemeenschapsleiders en wetgevers, omdat de enige manier waarop we de regering kunnen veranderen, is door te kiezen mensen die onze waarden en overtuigingen zullen weerspiegelen – mensen die begrijpen dat we het recht hebben, een mensenrecht, om vrijwillige beslissingen te nemen over medische interventies – elke medische procedure die ons of onze kinderen kan verwonden of doden.

Het is basic. Het is niet moeilijk. We worden beheerst door de wetten die zijn opgesteld door de mensen die we kiezen, en die mensen benoemen ook rechters op staats- en federaal niveau. Het hangt allemaal af van wie we kiezen. Aan het eind van de dag, als … mensen ons gaan tiranniseren [en] onze mensenrechten schenden, dan moeten we een beslissing nemen.

Iedereen moet een beslissing nemen. De politie, de sheriffs, elke Amerikaan zal moeten beslissen: word ik iemand die de burgerrechten en de mensenrechten van mijn medeburgers gaat schenden, of word ik iemand die mijn geweten volgt en wie begrijpt de culturele waarden en overtuigingen die dit land al meer dan twee eeuwen hebben geleid? …

Ik bid dat de meeste Amerikanen begrijpen dat we moeten vechten voor onze vrijheid en voor onze burgerlijke vrijheden. Het is wat dit land twee eeuwen lang vrij heeft gehouden. “

Wees voorbereid om de staatsautoriteit te beschermen

Fisher maakt zich met name zorgen over het precedent dat in 2019 in Virginia is geschapen, toen de staatswetgever, die nu wordt gedomineerd door één politieke partij, besloot om de mogelijkheid van naar behoren gekozen wetgevers om te beslissen welke vaccins verplicht zijn voor kinderen om naar school te gaan, uit te bannen.

De wetgever stemde om het door de CDC aanbevolen vaccinatieschema voor kinderen onmiddellijk in de wet van Virginia te codificeren. In de toekomst zal elk nieuw vaccin dat de CDC aanbeveelt voor kinderen (zoals een COVID-19-vaccin) in Virginia automatisch een mandaat krijgen voor schoolbezoek zonder openbare hoorzittingen en inbreng van burgers en zonder stemming door wetgevers.

“Dit is erg gevaarlijk” , zegt ze. “Waarom? Omdat Jacobson v. Massachusetts het gezag van de wetgevende macht van de staat bevestigde om vaccinwetten te maken. Wat Virginia heeft gedaan, is dat ze die macht hebben overgedragen. Ze hebben die macht weggegeven aan de CDC en van de CDC een de facto wetgevende instantie gemaakt voor de staat Virginia.

Nu gaan ze proberen om dit in elke staat te doen, zodat er in feite geen hoorzittingen meer zullen zijn over voorgestelde toevoegingen aan vaccins… Dit is buitengewoon gevaarlijk. Ik dring er bij iedereen op aan zich aan te melden voor ons gratis [NVIC Advocacy] -portaal, omdat het een openbare dienst is die wij leveren en we willen dat u op de hoogte wordt gehouden.

We geven op feiten gebaseerde spreekpunten die u met uw wetgevers kunt gebruiken. Deze kwestie zal steeds belangrijker worden vanwege de machtsgreep die zich de afgelopen maanden heeft voorgedaan tijdens deze pandemie. Wees alsjeblieft voorbereid. Kom op voor uw recht om vrijwillige vaccinbeslissingen te nemen. “

Vijfde internationale openbare conferentie over vaccinatie in oktober 2020

Van 16 tot en met 18 oktober 2020 sponsort het NVIC de vijfde internationale openbare vaccinatieconferentie . Het thema is ‘Gezondheid en autonomie beschermen in de 21e eeuw’. De conferentie brengt bekende sprekers van over de hele wereld samen die informatie presenteren over vaccinwetenschap, beleid, wetgeving, ethiek en burgerlijke vrijheden, en zal formele presentaties, paneldiscussies en live chatrooms bevatten.

Het NVIC heeft vier eerdere hotelconferenties gehouden in de omgeving van Washington, DC, maar deze keer wordt de conferentie online gehouden vanwege de onvoorspelbaarheid van overheidsvoorschriften met betrekking tot COVID-19, inclusief reis- en sociale afstandsbeperkingen die speel in oktober.

Markeer dus uw agenda’s en kijk op NVIC.org voor meer informatie die binnenkort over de conferentie zal worden geplaatst.

Meld u in de tussentijd aan voor het NVIC Advocacy Portal. Het is gratis en u blijft op de hoogte van voorgestelde vaccingerelateerde wetgeving in uw land die uw wettelijke recht om vrijwillige vaccinbeslissingen te nemen voor uzelf en uw kinderen verder zou kunnen beperken of elimineren.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord