Amerikaanse verkiezingen voor november 2020, COVID19, The Great Reset & The New Normal

Amerikaanse verkiezingen voor november 2020, COVID19, The Great Reset & The New Normal

10 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Terwijl de wereld gewend raakt aan “The New Normal” en de Predator Class roept op “The Great Reset”, moeten we ons afvragen waar de mensheid naartoe gaat en wie is de drijvende kracht?

Het is duidelijk dat 2020 in de afgelopen eeuw anders was dan elk ander jaar. De wereld vecht momenteel tegen een infodemie van propaganda die wordt verspreid door de bedrijfsmedia en officiële gezondheidsautoriteiten. Ja, mensen zijn ziek en sterven.

De statistieken maken echter duidelijk dat COVID-19 simpelweg geen volledige afsluiting van de planeet en verdere vernietiging van de economie rechtvaardigt.

Hoe dan ook, landen over de hele wereld gebruiken COVID-19 als een kans om meer toezichts- en politiestaatbevoegdheden te grijpen, masker- en vaccinmandaten in te stellen, de push naar een volledig digitale wereld te versnellen, meer reddingsoperaties voor bedrijven uit te voeren en in het algemeen extreme controle en betrokkenheid in het leven van burgers.

De enorme omvang van de COVID-19-operatie is ongeëvenaard, met als meest recente soortgelijke gebeurtenis de aanslagen van 11 september 2001. Net als bij de aanslagen van 11 september gebruikt de roofdierklasse COVID-19 als excuus om plannen te pushen en agenda’s die dateren van vóór de verspreiding van het nieuwe coronavirus.

Toch is de COVID-19-operatie anders dan alle andere gebeurtenissen die in de moderne geschiedenis plaatsvinden, omdat de resultaten van deze gebeurtenis mensen in elk land op de planeet treffen en nog jaren zullen voortduren.

In tegenstelling tot 9/11 – dat in de loop van één ochtend plaatsvond – vindt de COVID-19-operatie ook maandenlang dagelijks plaats. De effecten van dit constante bombardement met angst en paniek eisen hun tol van de  harten en geesten van vrije mensen  over de hele wereld.

Simpel gezegd, de mensen zijn er klaar voor om dit te beëindigen en ze zullen bijna alles doen om dit doel te bereiken. Het is binnen deze ruimte van angst en onzekerheid die de roofdierklasse nu is begonnen zichzelf in te voegen, klaar om de “oplossing” voor onze kwalen te presenteren.

De grote reset

Zoals elke student van macht en misleiding weet, is de gemakkelijkste manier om de overwinning op je tegenstander te behalen, hem naar een vooraf bepaalde bestemming te leiden, wat je agenda ten goede komt.

Als je dit kunt doen terwijl je je tegenstander ervan overtuigt dat hij bewust zijn eigen keuzes maakt en dat het pad voor hun eigen bestwil is, dan ben je vrijwel gegarandeerd succes. Ik geloof dat het bewijs erop wijst dat dit de strategie is die we zien ontvouwen tijdens de COVID-19-operatie.

Het vooraf bepaalde pad waar we naar toe worden geleid, staat bekend als “The Great Reset” en werd  begin juni aangekondigd  door het World Economic Forum.

Vaste lezers zullen zich herinneren dat de Bill and Melinda Gates Foundation op 18 oktober 2019 samenwerkte met het Johns Hopkins Center for Health Security en het WEF aan een pandemieoefening op hoog niveau, bekend als Event 201.

Gebeurtenis 201 simuleerde hoe de wereld zou reageren op een coronavirus-pandemie die rond de planeet raasde. De simulatie stelde zich 65 miljoen mensen voor die stierven, massale lock-downs, quarantaines, censuur van alternatieve standpunten onder het mom van het bestrijden van ‘desinformatie’, en bracht zelfs het idee naar voren om mensen te arresteren die het pandemische verhaal in twijfel trekken.

De lancering van The Great Reset werd ondersteund door Klaus Schwab,  de oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum ; De Engelse prins Charles; Antonio Guterres, secretaris-generaal van de VN; en Kristalina Georgieva van het Internationaal Monetair Fonds.

De aftrap was echt een internationaal evenement met deelname van Ma Jun, de voorzitter van het Green Finance Committee van de China Society for Finance and Banking en lid van het Monetary Policy Committee van de People’s Bank of China.

Het evenement werd ook ondersteund door Bernard Looney, CEO van BP; Ajay Banga, CEO van Mastercard; en Bradford Smith, president van Microsoft.

Wereld Economisch Forum

Wereld Economisch Forum @wef
Dit is het moment voor een ‘geweldige reset’  bit.ly/36TgGkK #TheGreatReset # wef21

Tijdens de  lancering van The Great Reset , Prins Charles  verklaarde  dat de mensheid kan geen tijd te verliezen, want  “we nodig hebben om de natuur in het hart van de manier waarop we werken te zetten.”  VN-secretaris-generaal Guterres riep op tot  “meer gelijkwaardige, inclusieve en duurzame economieën en samenlevingen”  die het hoofd kunnen bieden aan pandemieën, klimaatverandering en andere mondiale uitdagingen.

In een opiniestuk  gepubliceerd in The Globe and Mail , gaf Klaus Schwab meer details over de doelen van The Great Reset (nadruk toegevoegd):

“De lockdowns van COVID-19 nemen misschien geleidelijk af, maar de bezorgdheid over de sociale en economische vooruitzichten van de wereld neemt alleen maar toe. Er is een goede reden om ons zorgen te maken: er is al een scherpe economische neergang begonnen en we zouden kunnen worden geconfronteerd met de ergste depressie sinds de jaren dertig.  Maar hoewel dit resultaat waarschijnlijk is, is het niet onvermijdelijk. Om een ​​beter resultaat te bereiken, moet de wereld gezamenlijk en snel handelen om alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te vernieuwen, van onderwijs tot sociale contracten en arbeidsomstandigheden. Elk land, van de Verenigde Staten tot China, moet deelnemen, en elke industrie, van olie en gas tot technologie, moet worden getransformeerd. Kortom, we hebben een “grote reset” van het kapitalisme nodig. “

Schwab beschrijft vervolgens verschillende crises waarmee de mensheid wordt geconfronteerd, waaronder stijgende overheidsschulden, werkloosheid en toenemende sociale onrust.

In combinatie met COVID-19 zullen deze crises de wereld minder duurzaam, minder gelijk en kwetsbaarder maken. “We moeten volledig nieuwe fundamenten leggen voor onze economische en sociale systemen”,  schrijft Schwab. Hij beschrijft de 3 belangrijkste componenten van de TGR-agenda, met name eerlijkere marktresultaten, investeringen in “gelijkheid en duurzaamheid” en het benutten van de innovaties van de vierde industriële revolutie.

Als het gaat om het produceren van “eerlijkere marktresultaten”, roept Schwab de regeringen op om de coördinatie op het gebied van belasting-, regelgevings- en fiscaal beleid te verbeteren. Hij roept ook op tot het upgraden van handelsovereenkomsten en het evolueren naar een ‘stakeholder-economie’.

Als hij spreekt over gelijkheid en duurzaamheid, bedoelt Schwab dat de huidige en toekomstige stimulerings- en hulppakketten van de overheid moeten worden gebruikt om een ​​nieuw systeem te creëren dat “veerkrachtiger, rechtvaardiger en duurzamer” is. Hij roept ook op tot meer “groene” stedelijke infrastructuur en stimulansen voor industrieën om hun milieuprestaties te verbeteren.

Ten slotte roept Schwab op om de innovaties van  “de vierde industriële revolutie”  te gebruiken om het algemeen belang te ondersteunen. De 4IR is een ander huisdierenproject van Schwab dat voor het eerst werd aangekondigd in december 2015.

Simpel gezegd, de 4IR is het digitale panopticon van de toekomst, waar digitale bewaking alomtegenwoordig is en de mensheid digitale technologie gebruikt om ons leven te veranderen en hopelijk te verbeteren. Deze wereld, ook wel bekend als ‘het internet der dingen’, zal worden aangedreven door 5G- en 6G-technologie.

“Alomtegenwoordige, mobiele supercomputers. Intelligente robots. Zelfrijdende auto’s. Neuro-technologische hersenverbeteringen. Genetische bewerking. Het bewijs van dramatische verandering is overal om ons heen en het gebeurt met exponentiële snelheid ”,  schreef Schwab voor de  aankondiging van de 4IR.

Natuurlijk leent de 4IR zich voor Schwab en andere globalisten ook voor meer centrale planning en top-down controle. Het doel is een track en trace-samenleving waar alle transacties worden gelogd, elke persoon een digitale ID heeft die kan worden gevolgd en sociale ontevredenen worden buitengesloten via  sociale kredietscores.

In feite speelt veel van deze roep om een ​​grote reset al uit. Zo hebben Mastercard en de door Bill and Melinda Gates Foundation gefinancierde GAVI onlangs een samenwerking aangekondigd met Trust Stamp, een bedrijf voor identiteitsverificatie op basis van AI.

Zoals  MintPress News  meldde :  “Het programma, dat   eind 2018 voor het eerst werd gelanceerd , zal het digitale identiteitsplatform van Trust Stamp geïntegreerd zien in de GAVI-Mastercard” Wellness Pass “, een digitaal vaccinatierecord en identiteitssysteem dat  ook is gekoppeld  aan de klik- to-play-systeem dat wordt aangedreven door de AI- en machine learning-technologie genaamd  NuData. “

Dit is de reden waarom scherpzinnige lezers sceptisch zijn als ze Schwab horen zeggen:  “de pandemie vertegenwoordigt een zeldzame maar beperkte kans om onze wereld na te denken, opnieuw te bedenken en opnieuw in te stellen om een ​​gezondere, rechtvaardiger en welvarender toekomst te creëren.”

Met wie spreekt Schwab precies als hij het heeft over een meer welvarende toekomst? Hoe lang is deze geweldige reset al in de maak?  De antwoorden op deze vragen kunnen ons helpen de ware doelen van deze agenda te begrijpen.

Zoals onderzoeker Brandon Smith meldde,  besprak Christine Lagarde , voormalig hoofd van het IMF, een wereldwijde reset  al in 2014.  ‘De reset wordt vaak in één adem genoemd met ideeën als’ het nieuwe multilateralisme ‘of’ de multipolaire wereldorde ‘ of “de nieuwe wereldorde”. Al deze uitdrukkingen betekenen in wezen hetzelfde ”,  schrijft Smith.

Smith merkt terecht op dat de Grote Reset geen reactie is op de pandemie, maar eerder:  “de wereldwijde reset zoals geïmplementeerd door centrale banken en de BIS / IMF is de oorzaak van de ineenstorting. De ineenstorting is een werktuig, een vlammenwerper die een groot gat in het bos brandt om plaats te maken voor de bouw van de fundamenten van de globalistische Ziggurat. “

Nieuwe normale, zelfde wereldorde

Begin juli brachten Schwab en de Franse auteur Thierry Malleret een boek uit met daarin de visie van The Great Reset. Het boek, Covid-19: The Great Reset, onderzoekt hoe de post-pandemische wereld eruit zou kunnen zien.

“Zal er genoeg collectieve wil om te profiteren van deze ongekende kans om onze wereld reimagine, in een poging om het een beter en veerkrachtiger een als blijkt aan de andere kant van deze crisis ?,”  Schwab en Malleret  nagedacht  bij het uitgave van het boek.

De twee mannen zijn van mening dat COVID-19  “ingrijpende veranderingen heeft veroorzaakt en de breuklijnen heeft vergroot die onze economieën en samenlevingen al omringen”.  Ze voorspellen ook dat dalende olieprijzen en een bevriezing van het toerisme kunnen leiden tot een golf van massale demonstraties tegen de regering.

“Eén pad brengt ons naar een betere wereld: inclusiever, rechtvaardiger en respectvoller voor Moeder Natuur. De andere zal ons meenemen naar een wereld die lijkt op de wereld die we zojuist hebben achtergelaten – maar erger en constant achtervolgd door vervelende verrassingen ”, stellen  de auteurs.

Lees ook:  Waarom het Europese herstelplan waarschijnlijk zal mislukken

In het boek gaat Schwab dieper in op de eerste aankondiging van The Great Reset. Hij roept opnieuw op tot de 4e industriële revolutie en de digitalisering van alles, mogelijk gemaakt door 5G-technologie. Schwab gaat echter nog verder in zijn boek en roept op tot een heroverweging van het ‘sociale contract’ dat de samenleving heeft met regeringen.

Schwab roept ook op tot een op de natuur gebaseerde of groene economie. In januari 2020 bracht het WEF hun rapport uit,  Nature Risk Rising: Why the Crisis Engulfing Nature Matters for Business and the Economy , als onderdeel van hun   serie New Nature Economy- rapporten.

Het rapport is  “het eerste van een reeks rapporten over Nieuwe Natuureconomie, opgesteld via de Natuuractieagenda, een platform dat tot doel heeft een beweging van bedrijven, regeringen, het maatschappelijk middenveld, academici, innovatoren en jongeren aan te moedigen om business-as-usual te verstoren. nadert. “

Een tweede rapport,  The Future of Nature and Business , verscheen in juli. Nogmaals, het WEF stelt dat COVID-19 een  “kans biedt om de manier waarop we eten, leven, groeien, bouwen en versterken ons leven te veranderen om een ​​koolstofneutrale, ‘natuur-positieve’ economie te bereiken en het verlies aan biodiversiteit tegen 2030 een halt toe te roepen. . Business as usual is geen optie meer. “

In een  begeleidend rapport geeft het WEF wat details over wat het betekent om de manier waarop we eten te veranderen. “Een andere reeks beleidsmaatregelen die voedselsystemen met een efficiënter gebruik van hulpbronnen zouden stimuleren, houdt in dat stimuleringspakketten worden gericht op O&O om de diversificatie te ondersteunen, weg van diëten op basis van hulpbronnenintensieve dierlijke eiwitten, en naar vier hoofdcategorieën van alternatieven – aquatisch, plantaardig, insecten. -gebaseerd en laboratoriumcultuur, ”stelt  het rapport.

Deze drang naar alternatieven voor dierlijke eiwitten viel samen met een toename van door laboratoria gemaakt nepvlees, inclusief producten die worden  gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation.

Interessant is dat het begeleidende rapport ook pleit voor “reddingspakketten voor bedrijven voor de vleessector” die “deze ontwikkelingen zouden kunnen versnellen”.

Toevallig kende de regering-Trump dankzij COVID-19  $ 15,5 miljard toe  aan noodhulp voor de vlees- en zuivelindustrie. Nogmaals, de voorspellingen en verklaringen van deze mondiale instellingen lijken in werkelijkheid net zo perfect uit te komen als elke gescripte tv-show.

De oproepen voor een Grote Reset bootsen in grote mate eerdere programma’s en initiatieven na die naar voren zijn gebracht door andere globalistische organisaties, waaronder de Verenigde Naties.

Onderzoeker F. William Engdahl gaf de broodnodige duidelijkheid in een recent stuk over de aankondiging van The Great Reset.

Engdahl  merkt op  dat  “de verklaring van het World Economic Forum om een ​​grote reset uit te voeren voor alle indicaties een nauwelijks verhulde poging is om het Agenda 2030” duurzame “dystopische model, een wereldwijde” Green New Deal “in de nasleep van de covid19 te bevorderen. pandemische maatregelen. Hun nauwe banden met de projecten van de Gates Foundation, met de WHO en met de VN suggereren dat we binnenkort met een veel sinistere wereld te maken zullen krijgen nadat de covid19-pandemie is verdwenen. “

Strategische intelligentie, strategische partners en evenement 201

covid

In maart lanceerde het WEF het  COVID-actieplatform,  dat in wezen een oproep is aan de wereldregering in reactie op COVID-19. Het antwoord, meent WEF, is om meer mondiale samenwerking te hebben, afstand te nemen van de natiestaat en de wereldproblemen aan te pakken als één internationale gemeenschap.

Samen met de lancering van het actieplatform bracht het WEF een indrukwekkende  afbeelding uit  als onderdeel van hun “Strategic Intelligence” -platform, waarin de uiteenlopende manieren waarop hun plannen de wereld van de 21e eeuw en daarna zullen beïnvloeden en vormgeven, worden geschetst.

Van de rol van de media bij de pandemie tot het vinden van een vaccin, de grafische pogingen om details te geven over deze centraal geplande toekomst, worden gepromoot door het WEF. Ik moedig alle lezers aan om een ​​avond door het konijnenhol te gaan dat het COVID-actieplatform is, voor een beter begrip van waar we naartoe gaan.

Met de lancering van The Great Reset lanceerde het WEF ook een  Strategic Intelligence-graphic  waarin wordt beschreven hoe hun plannen zullen verlopen. De Great Reset-graphic laat zien hoe alles, van drones, blockchain, de toekomst van energie, LGBTI-inclusie en 3D-printen een rol zal spelen in The New Normal.

Nogmaals, ik moedig lezers aan om een ​​duik te nemen in deze afbeelding om duidelijkheid te krijgen over wat het WEF en hun partners hebben gepland voor het komende decennium.

reset

Het WEF promoot zichzelf als de “Internationale Organisatie voor publiek-private samenwerking”. Ze werken samen met verschillende particuliere bedrijven, filantropische verkooppunten en regeringen om hun doelen te bereiken.

Onderzoeker Steven Guinness schetste onlangs hoe het WEF samenwerkt met verschillende instellingen om hun gestelde doelen te bereiken en hoe het Strategic Intelligence-platform  “wordt samengesteld in samenwerking met vooraanstaande experts uit de academische wereld, denktanks en internationale organisaties”.

“‘Co-curatoren’ zijn misschien wel het belangrijkste aspect om hier rekening mee te houden, aangezien ze de mogelijkheid hebben om ‘hun expertise te delen met het uitgebreide netwerk van leden, partners en kiezers van het Forum, evenals met een groeiend publiek’, ”  Guinness schrijft.

“ Het is dan ook veilig om aan te nemen dat wanneer co-curatoren spreken, leden en partners van het World Economic Forum luisteren. Dit is gedeeltelijk hoe de agenda van het WEF vorm krijgt. 

Zoals Guinness opmerkt, omvatten de co-curatoren van de Strategic Intelligence-routekaart van de globalistische visie de universiteit van Harvard, het Massachusetts Institute of Technology, Imperial College London, Oxford University, Yale en de European Council on Foreign Relations.

Verschillende van deze instellingen blijven een invloedrijke rol spelen bij het vormgeven van het verhaal rond COVID-19.

Het hoogste partnerniveau van het WEF staat bekend als  Strategische Partners . Er zijn slechts 100 internationale bedrijven genoteerd als Strategic Partners.

Elke partner ontvangt een uitnodiging als ze ‘afstemmen op forumwaarden’. Deze partners “geven vorm aan de toekomst door een uitgebreide bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van Forum-projecten en het bevorderen van publiek-private dialoog.”

Tot de strategische partners van het WEF behoren Johnson & Johnson en de Bill and Melinda Gates Foundation. Bill Gates is ook een lange tijd  “Agenda-bijdrager” voor het WEF. Zoals hierboven vermeld, werkte de Bill and Melinda Gates Foundation samen met het Johns Hopkins Center for Health Security en het WEF voor de pandemieoefening Event 201 in oktober 2019. Johnson & Johnson waren ook partners in de oefening.

gates

Zoals TLAV’s  eerder heeft gedocumenteerd , opereert de Bill and Melinda Gates Foundation op dezelfde manier als het WEF: hun publiekelijk verklaarde doelen maskeren een wereldwijde controleagenda. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Klaus Schwab, oprichter van het WEF, een voormalig deelnemer is en  lid is van de stuurgroep  van de geheimzinnige Bilderberg Groep.

Het WEF zelf is verwant aan een meer openbare Bilderberg Groep die ongeveer 3.000 bedrijfsleiders, internationale politieke leiders, economen, beroemdheden en journalisten samenbrengt voor een vijfdaagse conferentie om mondiale kwesties te bespreken.

Het WEF komt elk jaar in januari bijeen in Davos, Zwitserland, om hun agenda te bespreken. Het elitarisme van het WEF heeft ertoe geleid dat Schwab en zijn cohorten de bijnaam  The Davos Class hebben gekregen. In januari 2021 is het thema van de WEF-bijeenkomst “The Great Reset”.

Het is belangrijk dat we het WEF en hun streven naar de Grote Reset in de gaten houden naarmate we dichter bij  verkiezing 2020  en een mogelijke  Donkere Winter komen. Klaus Schwab, Bill Gates en hun soortgenoten zijn vastbesloten om zichzelf te presenteren als de redders van de mensheid.

Ze gebruiken de COVID-19-paniek als een kans om hun agenda te pushen terwijl ze deze verkopen als de remedie voor onze problemen. Deze roofdierklasse probeert hun ware bedoelingen te maskeren met bloemrijke taal die is ontworpen om de wakende massa weer in slaap te sussen. Voor alle duidelijkheid: onze wereld bestaat absoluut, zonder twijfel, in een niet-duurzaam paradigma.

We hebben een groeiende inkomensongelijkheid, politiegeweld, falende gezondheidszorgstelsels en onvoldoende voedselproductiesystemen. Deze problemen waren al duidelijk vóór COVID-19 en de kwetsbaarheid van deze systemen is de afgelopen maanden inderdaad duidelijker geworden.

Deze psychopaten zouden er echter de voorkeur aan geven als we hen in de bestuurdersstoel zouden laten zitten terwijl ze ons naar een toekomst van technocratische controle en het einde van individuele vrijheid leiden.

Hoewel Schwab en Gates liever zouden hebben dat de mensen van de wereld zich onderwerpen aan hun visie, moeten we ons verzetten tegen deze drang naar centralisatie van macht en technologie.

reset

De grote reset komt eraan, en misschien zou het moeten komen. We hebben veel problemen waarmee onze soort wordt geconfronteerd en die moeten worden aangepakt.

Centrale planning, toezicht en verlies van individuele vrijheid is echter niet het antwoord. Het antwoord is decentralisatie, massale opt-out, niet-naleving en niet-deelname aan de systemen die ons in deze netelige situatie hebben gebracht.

Wij, als vrije mensen, moeten beslissen welke weg we willen inslaan. Zullen we toekijken en toestaan ​​dat de roofdieren de controle over alle bronnen en macht voor de komende generaties overnemen? Of zullen we eindelijk loskomen uit hun gewelddadige systemen en een Grote Reset initiëren waar de mensen van onder naar boven profiteren?

Lees ook:  Expert weegt mee op de 'alarmerende' mentale toestand van Trump: het 'kwaadaardige narcisme' van de president brengt ons allemaal in gevaar

Het antwoord hangt van jou af.

 

Door Derrick Broze, een stafschrijver voor The Last American Vagabond, is een journalist, auteur, spreker in het openbaar en activist. Hij is de co-host van Free Thinker Radio op 90.1 Houston, evenals de oprichter van The Conscious Resistance Network & The Houston Free Thinkers.

Comments

comments