5 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

Coronavirus is het nieuwe ‘terrorisme’

COVID-19

 7 total views,  3 views today

Huisvoorzitter Nancy Pelosi heeft de volgende multi-triljoen dollar “coronavirus relief” -uitgavenwet voorgesteld die het testen, opsporen, behandelen, isoleren en maskeren van beleid zal ondersteunen dat deel uitmaakt van een “nationaal strategisch plan” dat ze bepleit. De regering-Trump verzet zich niet principieel tegen het plan van Pelosi. In plaats daarvan is het aan het afdingen over de prijs.

Maar zelfs als het strategisch plan tegen weinig of geen geldelijke kosten zou kunnen worden uitgevoerd, zou het nog steeds onaanvaardbare kosten met zich meebrengen in de verloren vrijheid.

Het plan van Pelosi zal leiden tot een federaal maskermandaat of federale financiering van de handhaving van het staats- en lokale maskermandaat. Degenen die zich verzetten tegen het dragen van maskers, kunnen waarschijnlijk worden gerapporteerd aan de autoriteiten door door de overheid gefinancierde maskermonitors. We kunnen dit de ‘Stasi’-benadering van het gezondheidsbeleid noemen, naar de beruchte Oost-Duitse geheime politie.

Het traceren van contacten kan ertoe leiden dat personen worden gedwongen een opsporingsapp te downloaden. De app registreert waar een persoon naartoe gaat en waarschuwt autoriteiten dat een persoon in de buurt is geweest van iemand die positief is getest op het coronavirus.

Het strategisch plan zou uiteindelijk de suggestie van Bill Gates en Anthony Fauci kunnen bevatten dat individuen “digitale certificaten” ontvangen die aangeven dat ze zijn ingeënt tegen of immuun zijn voor het coronavirus. Een certificaat is vereist voordat iemand naar zijn werk, naar school of zelfs naar de supermarkt kan gaan. De noodzaak om vaccinatie voor of immuniteit tegen het coronavirus aan te tonen om het normale leven te hervatten, zou ertoe leiden dat veel mensen “vrijwillig” een potentieel gevaarlijk coronavirusvaccin krijgen.

De regering-Trump heeft al miljarden dollars uitgegeven om de inspanningen van bedrijven om een ​​coronavirusvaccin te ontwikkelen te ondersteunen. Beleidsmakers hebben verklaard dat zodra een vaccin is ontwikkeld, het met spoed in productie en op de markt zal worden gebracht. Voorstanders van het versnellen van de productie en het gebruik van een vaccin moeten zich het debacle van de varkensgriepvaccin in 1976 herinneren. Het varkensgriepvaccin werd met spoed in productie genomen als reactie op politieke druk om ‘iets te doen’. Het resultaat was een vaccin dat meer gevaarlijk was dan griep.

Helaas worden degenen die legitieme bezorgdheid uiten over de veiligheid van vaccins, uitgesmeerd als ‘complottheoretici’. Dit is het equivalent van beweren dat iedereen die het aandurft kritiek te uiten op ons interventionistische buitenlandse beleid “vrijheid haat” en waarschijnlijk een “terroristische sympathisant” is.

De paniek rond het coronavirus heeft de drang naar een unieke patiëntidentificatie nieuw leven ingeblazen. De unieke patiëntidentificator werd in 1996 goedgekeurd, maar de kredietrekeningen sinds 1998 bevatten een bepaling die de federale overheid verbiedt de identificatie te ontwikkelen en te implementeren. Helaas heeft de Tweede Kamer twee weken geleden gestemd om het verbod in te trekken. De unieke patiëntidentificatie zou de overheid helpen om elke Amerikaan op te sporen en te vaccineren, en om op andere manieren inbreuk te maken op de vrijheid in de naam van ‘gezondheid’.

Politici en bureaucraten kunnen een virus net zo min elimineren als terrorisme. Wat ze kunnen doen is terrorisme, een virus en andere echte, overdreven of gefabriceerde crises gebruiken om hun macht uit te breiden ten koste van onze vrijheid.

Politici zullen nooit de verleiding weerstaan ​​om crises te gebruiken als excuus om meer macht te krijgen. Daarom is het aan degenen onder ons die de waarheid kennen om de boodschap van vrijheid te verspreiden en de vrijheidsbeweging te doen groeien.Een sterke vrijheidsbeweging is het enige dat de politici kan dwingen te stoppen met het stelen van onze vrijheid en tegelijkertijd fantoomveiligheid belooft van terroristen en virussen.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments