VS: Zijn er aanwijzingen dat de verkiezing van 2020 kan worden gestolen met behulp van post-in-stembiljetten en nagemaakte rijbewijzen?

VS: Zijn er aanwijzingen dat de verkiezing van 2020 kan worden gestolen met behulp van post-in-stembiljetten en nagemaakte rijbewijzen?

10 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

De integriteit van verkiezingen is van het allergrootste belang, want zonder eerlijke verkiezingen zouden we het vermogen verliezen om onze leiders te kiezen. Dit is iets dat de politiek zou moeten overstijgen, omdat Republikeinen en Democraten het erover eens zouden moeten zijn dat iedereen die op frauduleuze wijze de uitslag van een verkiezing probeert te veranderen, een misdaad begaat tegen ons allemaal. Helaas zijn we al getuige van verdachte activiteiten die rode vlaggen opwerpen. Het is bekend dat China wil dat president Trump in november verliest, en Amerikaanse functionarissen zeggen dat ze duizenden en duizenden vervalste rijbewijzen hebben onderschept die vanuit China naar de Verenigde Staten worden verzonden . Een vergunning is natuurlijk de meest voorkomende vorm van ID die wordt gebruikt op registratieformulieren voor kiezers, en de meeste staten staan ​​kiezers nu toe zich te registreren en per post te stemmen. Als een potentiële kiezer nooit oog in oog met iemand hoeft te komen, opent dat de deur voor allerlei vormen van misbruik.

In 2016 won Trump de swing states Pennsylvania, Wisconsin en Michigan met flinterdunne marges.

Trump won Pennsylvania met slechts 68.236 stemmen.

Trump won Wisconsin met slechts 27.257 stemmen.

Trump won Michigan met slechts 11.837 stemmen.

Als Hillary Clinton die drie staten had gewonnen, zou ze de verkiezingen hebben gewonnen.

En als Joe Biden die drie staten in 2020 wint, zal hij zeker Trump verslaan.

De integriteit van de stemming is dus bijzonder belangrijk in die drie staten, en elk van die staten heeft het onlangs voor kiezers gemakkelijker gemaakt om hun stem per post uit te brengen …

Michigan : Alle geregistreerde kiezers in Michigan  komen in aanmerking voor stemmen per post . Vorige maand investeerde de staat $ 4,5 miljoen in het versturen van 7,7 miljoen geregistreerde kiezers per post, voorafgaand aan de primaire verkiezingen in augustus en de algemene verkiezingen in november. 

Pennsylvania :  De wetgevende macht van de staat heeft een wet aangenomen waardoor iedereen die per post stemt in de  voorverkiezingen gemakkelijk een post-in-stembiljet kan aanvragen  voor de verkiezingen in november.

Wisconsin : Kiezers in Wisconsin komen in aanmerking voor stemmen  per post  zonder een excuus te hoeven geven. In mei keurde de Wisconsin Elections Commission  een plan  goed om stembiljetten bij afwezigheid naar meer dan 2,7 miljoen geregistreerde kiezers te sturen, ongeacht of ze erom vroegen of niet.

Als er miljoenen post-in-stembiljetten rondzweven, is het zo gemakkelijk dat er slechte dingen gebeuren. In een recent stuk legde Hans von Spakovsky van de Heritage Foundation uit  waarom zoveel mensen zich zorgen maken …

Lees ook:  Verpleegsters in Arizona nemen het op tegen demonstranten na het redden van coronaviruspatiënten

Alle 50 staten hebben verkiezingsverboden in en nabij stembureaus. Daarentegen is er geen verbod op verkiezing bij kiezers thuis – wat maar al te vaak gebeurt bij afwezigheid van stembiljetten en stemmen per post. Dit maakt kiezers kwetsbaar voor intimidatie en onwettige ‘hulp’, evenals druk van kandidaten, campagnestafmedewerkers, activisten van politieke partijen en politieke adviseurs – die allemaal een belang hebben bij de uitkomst van de verkiezingen – om in het belang van de campagne te stemmen. niet hun eigen. Afwezigheidsstembiljetten zijn ook kwetsbaarder voor verkeerd gericht, gestolen, vervalst en gewijzigd.

Bovendien zou het stemmen via mail in potentie een gouden kans kunnen zijn voor buitenlandse regeringen die de uitslag van onze verkiezingen willen veranderen.

Het is inmiddels algemeen bekend dat China Trump eruit wil. En dus toen ik zag dat  Zero Hedge had gemeld  dat Amerikaanse functionarissen duizenden valse rijbewijzen onderschepten die uit China kwamen, trok dat meteen mijn aandacht …

China zou ook kunnen proberen de verkiezingen te ondermijnen door valse rijbewijzen naar de VS te sturen.  Tot dusver hebben de douane- en grensbewakingsfunctionarissen die op Chicago O’Hare International Airport werken, bijna 20.000 valse Amerikaanse rijbewijzen onderschept die dit vanuit China zijn verzonden. jaar, meldde  FOX 5 New York .

Verborgen in de inhoud van pakketten die via internationale vracht aankwamen, werden de nagemaakte rijbewijzen voornamelijk verzonden vanuit Hong Kong en het vasteland van China. Andere zendingen kwamen uit Zuid-Korea en het VK

Als CBP-agenten “duizenden” valse licenties konden onderscheppen, hoeveel meer konden ze dan niet onderscheppen?

En houd er rekening mee dat dit nummer slechts voor één luchthaven is.

Hoeveel andere vervalste rijbewijzen komen er via andere kanalen uit China binnen?

Nog angstaanjagender is dat veel van de nagemaakte rijbewijzen die daar werden onderschept, waren voor swing-states zoals Michigan. En volgens CBP, “werkte de streepjescode op de valse Michigan-licenties echt” …

Velen hadden dezelfde foto maar verschillende namen. Maar een alarmerende ontdekking was dat de streepjescode op de valse Michigan-licenties echt werkte , zei CBP.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar dat maakte me echt koud toen ik dat las.

President Trump is natuurlijk niet dom, en hij probeert al geruime tijd alarm te slaan over het stemmen via mail. Het volgende komt van  CNN …

Ondertussen is de president begonnen met het leggen van de basis voor de twijfel en het vermoeden dat hij zou kunnen hebben over verkiezingsresultaten als het tellen van de post-in-stembiljetten uiteindelijk de uitroep van een winnaar vertraagt.

‘Ik wil de verkiezingen hebben. Maar ik wil ook niet drie maanden wachten om er dan achter te komen dat de stembiljetten allemaal ontbreken en dat de verkiezing niets betekent. Dat is wat er gaat gebeuren, ”zei Trump donderdag op een persconferentie, waar hij ook stemmen per post een” ramp “noemde en beweerde dat mensen hun stem persoonlijk zouden moeten uitbrengen.

Telkens wanneer Trump zijn zorgen ter sprake brengt, doen de reguliere media er alles aan om ze af te doen als waanvoorstellingen.

Maar na wat graven ben ik tot de conclusie gekomen dat Trump niet hard genoeg alarm slaat.

Omdat onze kieswetten zo ruim zijn geworden, is de kans op verkiezingsfraude enorm. Als je met niemand echt hoeft te praten om je te registreren of te stemmen, zal dat slechte mensen verleiden om slechte dingen te doen.

Als de presidentsverkiezingen van 2020 heel dichtbij komen, zal de verliezende partij onvermijdelijk vreselijk huilen en kunnen we uiteindelijk de uitkomst zien die door de rechtbanken wordt beslist. Dat zou vrijwel zeker meer chaos op straat veroorzaken, en ik heb met klem gewaarschuwd voor de grote onrust die eraan komt .

Wat echt tragisch is, is dat we misschien nooit de legitieme winnaar van de verkiezingen van 2020 zullen kennen.

Wat ze ook uiteindelijk beslissen, ik denk dat het Amerikaanse volk de volgende president moet kunnen kiezen, maar dankzij onze absurde verkiezingswetten zal dat deze keer misschien niet gebeuren.

Lees ook:  Wat het betekent om een ​​president in corona/oorlogstijd te zijn

Comments

comments