Indignatie steunt ‘Vote Proud

Indignatie steunt ‘Vote Proud

11 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

MeidasTouch werkt samen met toonaangevende LGBTQ + politieke organisatie en brengt nieuwe advertentie uit “Genoeg is genoeg”

Met trots kondigen we ons partnerschap aan met de vooraanstaande LGBTQ + politieke organisatie Vote Proud . In verband met ons partnerschap hebben we een nieuwe video uitgebracht om te stemmen voor de LGTBQ + -gemeenschap. De video, getiteld “Vote Proud” met de hashtag #VoteProud, bevat een nummer van Barbra Streisand en Donna Summer, geschreven door Bruce Roberts, medeoprichter van Vote Proud.

Vote Proud is een steminitiatief voor de LGBTQ-gemeenschap, opgericht door Bruce Roberts, Lisa Halliday en Jake Resnicow. Tot de covoorzitters behoren onder meer Sharon Stone, Elton John & David Furnish, Billy Porter, Sean Hayes, Andy Cohen, Lisa Rinna en Laverne Cox. In een verklaring vrijgegeven met het aangekondigde partnerschap, merkte Vote Proud mede-oprichter Bruce Roberts op: “Vote Proud is verheugd om MeidasTouch’s partner te zijn in deze LGBTQ-outreach.

We sloten ons aan bij MeidasTouch omdat we dol waren op hun overtuigende video’s en we vonden het belangrijk om een ​​standpunt in te nemen en onze oproep tot actie voor onze gemeenschap te versterken. Er staat te veel op het spel om het grote deel van de gemeenschap dat in 2016 niet heeft gestemd, niet te bereiken en er niet in te betrekken. Ik schreef jaren geleden genoeg is genoeg. Barbra Streisand & Donna Summer nam het op en had een wereldwijd # 1 record, met een verkoop van miljoenen.

En al die jaren later is het een volkslied geworden voor verandering en gelijkheid in het huidige Amerika. Ik ben er trots op samen te werken met MeidasTouch aan dit initiatief om de boodschap te verspreiden met mijn lied. ” MeidasTouch mede-oprichter Brett Meiselas bracht ook een verklaring uit waarin hij reflecteerde op de productie van de video: “Bruce Roberts is niet alleen medeoprichter van Vote Proud, een LGBTQ-steminitiatief, maar ook een bekroonde songwriter, die schreef dat Enough is Genoeg.

Lees ook:  Catalonië Spaanse Justitie neemt wraak

We hebben de rechten op het nummer gekregen, met de volledige steun van Bruce – in tegenstelling tot de methoden die Trump gebruikt, waar hij niet eens toestemming vraagt ​​aan de songwriters. Ik kijk er naar uit om ons contact met de LGBTQ-gemeenschap voort te zetten met Vote Proud. ” En al die jaren later is het een volkslied geworden voor verandering en gelijkheid in het huidige Amerika. Ik ben er trots op samen te werken met MeidasTouch aan dit initiatief om de boodschap te verspreiden met mijn lied. ” MeidasTouch mede-oprichter Brett Meiselas bracht ook een verklaring uit waarin hij reflecteerde op de productie van de video: “Bruce Roberts is niet alleen medeoprichter van Vote Proud, een LGBTQ-steminitiatief, maar ook een bekroonde songwriter, die schreef dat Enough is Genoeg.

We kregen de rechten op het nummer, met de volledige steun van Bruce – in tegenstelling tot de methoden die Trump gebruikt, waarbij hij niet eens toestemming vraagt ​​aan de songwriters. Ik kijk er naar uit om ons contact met de LGBTQ-gemeenschap voort te zetten met Vote Proud. ” En al die jaren later is het een volkslied geworden voor verandering en gelijkheid in het huidige Amerika. Ik ben er trots op samen te werken met MeidasTouch aan dit initiatief om de boodschap te verspreiden met mijn lied. ” MeidasTouch mede-oprichter Brett Meiselas bracht ook een verklaring uit waarin hij reflecteerde op de productie van de video: “Bruce Roberts is niet alleen mede-oprichter van Vote Proud, een LGBTQ-steminitiatief, maar ook een bekroonde songwriter, die schreef dat Enough is Genoeg. We kregen de rechten op het nummer, met de volledige steun van Bruce – in tegenstelling tot de methoden die Trump gebruikt, waarbij hij niet eens toestemming vraagt ​​aan de songwriters.

Lees ook:  FactChecking the State of the Union van Donald trump 2020

Ik kijk er naar uit om ons contact met de LGBTQ-gemeenschap voort te zetten met Vote Proud. ” “MeidasTouch medeoprichter Brett Meiselas bracht ook een verklaring uit waarin hij reflecteerde op de productie van de video:” Bruce Roberts is niet alleen mede-oprichter van Vote Proud, een LGBTQ-steminitiatief, maar ook een bekroonde songwriter, die Enough heeft geschreven. is genoeg. We kregen de rechten op het nummer, met de volledige steun van Bruce – in tegenstelling tot de methoden die Trump gebruikt, waarbij hij niet eens toestemming vraagt ​​aan de songwriters.

Ik kijk er naar uit om ons contact met de LGBTQ-gemeenschap voort te zetten met Vote Proud. ” “MeidasTouch medeoprichter Brett Meiselas bracht ook een verklaring uit waarin hij reflecteerde op de productie van de video:” Bruce Roberts is niet alleen mede-oprichter van Vote Proud, een LGBTQ-steminitiatief, maar ook een bekroonde songwriter, die Enough heeft geschreven. is genoeg. We hebben de rechten op het nummer gekregen, met de volledige steun van Bruce – in tegenstelling tot de methoden die Trump gebruikt, waar hij niet eens toestemming vraagt ​​aan de songwriters.

Ik kijk er naar uit om ons contact met de LGBTQ-gemeenschap voort te zetten met Vote Proud. ” waar hij niet eens toestemming vraagt ​​aan de songwriters. Ik kijk er naar uit om ons contact met de LGBTQ-gemeenschap voort te zetten met Vote Proud. ” waar hij niet eens toestemming vraagt ​​aan de songwriters. Ik kijk er naar uit om ons contact met de LGBTQ-gemeenschap voort te zetten met Vote Proud. ”

Lees ook:  Anti-Duits, anti-populair, pedofiel en oorlogszuchtig: het lelijke gezicht van de Groenen in Duitsland

U kan ook onze actie steunen door een donatie te doen en Vote Proud naar Nederland te brengen of een Vote Proud T-shirt te bestellen.

#VoteProud UNISEX T-SHIRT 50 euro

Alle opbrengsten gaan naar MeidasTouch, een federale PAC die zich toelegt op het maken van impactvolle progressieve video’s om ons steentje bij te dragen aan het redden van onze democratie.

Ook interesse in zo´n unieke shirt mail dan naar redactie@indignatie.nl dan hoort u binnen 24 uur hoe u deze bij ons kan bestellen,

De shirts zijn er alleen in het zwart en in de maten

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments