Manipulatieschandaal in de hele EU: zijn de statistieken voor coronadoden schaamteloos vervalst?

Manipulatieschandaal in de hele EU: zijn de statistieken voor coronadoden schaamteloos vervalst?

11 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Omdat het sterftecijfer van Corona niet hoog genoeg is, worden kosten noch moeite bespaard op manipulatie. Dit gebeurt zelfs op officieel bevel in de hele EU.

U bent besmet met Covid-19, positief getest, maar had geen noemenswaardige symptomen. Lang genezen, je werd drie weken later op de weg overreden door een auto. U bent officieel een coronadood. Hun ondergang draagt ​​- voorbereid in de media – bij tot een bedreigende achtergrond, met behulp waarvan zware dwangmaatregelen tegen de gehele bevolking worden opgelegd.

Geen grapje. Deze benadering is een realiteit. Zo werden in Oostenrijk 700 coronadoden “gegenereerd”. Zelfs gezondheidsdeskundigen geven toe dat deze methode niet helemaal schoon is. Maar ze zeggen: de Europese autoriteit voor epidemische bescherming vereist dat ze deelnemen aan deze manipulatie. Zelfs de reden voor de manoeuvre is niet langer een geheim. De Oostenrijkse minister van Volksgezondheid, Anschober, gaf publiekelijk toe dat hij op deze manier het risicobewustzijn wilde vergroten.

Corona-sterfgevallen door nieuwe telmethode

In Oostenrijk zijn de krantenkoppen van sommige media verbazend eerlijk: “700 coronadoden door nieuwe telmethode”. De nieuwe telmethode is internationaal of “Europa-breed” – dat wil zeggen de Europese Unie – is verplicht. In Duitsland wordt dit al gedaan als bericht op de website van de stad Krefeld per ongeluk aangekondigd.

eu
Tekst op het scherm van ORF2

De schermtekst van ORF2 zegt over de nieuwe telmethode:

“Met iedereen die in de maand voor het overlijden een positieve PCR-test heeft gehad, moet rekening worden gehouden”, zegt Franz Allerberger van het AGES-gezondheidsagentschap, zelfs als de doktoren zeggen dat de patiënt in ieder geval zou zijn overleden. “

Op Kurier.at staat over het onderwerp:

“’We hebben de definitie van het European Disease Agency. Iedereen die de afgelopen 28 dagen met Covid-19 is besmet, moet als dood worden gemeld ”, zegt Franz Allerberger, hoofd van de gezondheidsafdeling bij AGES in het Ö1 ochtenddagboek. (…) Hogere getallen moet je ook accepteren, ook al is er een keerzijde van de medaille: ‘Als 16 mensen sterven in een bejaardentehuis, dan is het mogelijk dat ze zonder Covid-19 zouden zijn overleden. We rekenen ze nog steeds als coronadoden ‘, legt het hoofd van de gezondheidsdienst uit.’

De uitleg uit Oostenrijk over hoe coronadoden worden gegenereerd, komt ongeveer twee weken nadat minister van Volksgezondheid Anschober de huidige invoering van een uitgebreide maskerverplichting in Oostenrijk rechtvaardigde in een interview met ORF met rhinovirussen – verkoudheidsvirussen – en niet met het coronavirus:

“In Oostenrijk merken we net weer zo’n virologisch achtergrondgeluid op. Dit betekent dat de zogenaamde rhinovirussen voor ons een indicator zijn. De rhinovirussen zijn – we kennen ze allemaal – qua effecten, namelijk verkoudheid en loopneus veroorzaken. En wat we in de afgelopen twee, drie, vier weken hebben opgemerkt, is dat landelijk, in heel Oostenrijk, het aantal van deze parameter weer toeneemt. (…) Het gaat natuurlijk om een ​​psychologisch effect, dat zeg ik heel open en eerlijk. Het punt is dat dit significant verminderde risicobewustzijn weer vergroot moet worden zodat we in de herfst geen grote verrassing ervaren en zeker een tweede golf kunnen voorkomen. “

Brutale manipulatie ook in Duitsland

In Duitsland is de in het begin genoemde ‘nieuwe telmethode’ blijkbaar al enige tijd wijdverspreid, zelfs na de periode van een maand: wanneer het aantal coronadoden officieel wordt geregistreerd door het Robert Koch Institute , worden ook mensen geïdentificeerd die door corona zijn genezen en stierf op een gegeven moment later “heel normaal”, gerekend tot de coronaslachtoffers. Dit werd bij toeval bekend bij het publiek door de officiële rapporten van de stad Krefeld:

“Hoewel er volgens de gezondheidsdienst van de stad geen nieuwe sterfgevallen zijn in verband met Covid-19, moet het aantal sterfgevallen met één geval worden verhoogd tot 23 op een systemisch relevante manier om de statistieken aan te passen aan die van het Robert Koch Instituut. De reden is dat mensen die een keer positief getest zijn op het coronavirus en later overlijden over het algemeen in deze statistieken worden meegenomen. Bij het huidige overlijden in Krefeld werd aangenomen dat de persoon (van middelbare leeftijd en met meerdere eerdere ziekten) lange tijd hersteld was na meerdere negatieve testresultaten. “

In de VS is het genereren van gevallen en sterfgevallen nog botter :

“‘Als u subjectieve koorts en hoofdpijn heeft en in Collin County woont, komt u in aanmerking om een ​​waarschijnlijke Covid-patiënt te zijn.’ ‘

En elk contact van elk “geval” wordt dan op hetzelfde moment geteld, zoals het Amerikaanse ziektebeschermingsagentschap CDC wil:

“De epidemioloog illustreerde ook een diagram dat wil laten zien hoe een ‘bevestigd’ coronageval dat contact heeft gehad met zestien andere individuen, op magische wijze kan veranderen in 17. Dus het Amerikaanse ziektebeschermingsagentschap CDC heeft 17 met Covid geïnfecteerde mensen geregistreerd.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments