Onze vrijheid is in gevaar: Duitse veiligheidsexperts waarschuwen voor Merkels totalitaire dictatuur


Het aantal stemmen dat waarschuwt voor de installatie van een totalitair regime neemt toe. Het is zeer welkom wanneer gerespecteerde persoonlijkheden bewust naar buiten treden en de maatregelen van de federale overheid zo krachtig mogelijk bekritiseren. Aan de andere kant roept dit de vraag op hoe explosief de situatie in Duitsland al moet zijn wanneer gerespecteerde tijdgenoten zich uitspreken, wetende dat ze publiekelijk zullen worden belasterd door de politiek en hun slechte media en het risico lopen dat hun eigen sociale bestaan ​​wordt vernietigd.

De voormalige president van het federale bureau voor de bescherming van de grondwet, Hans-Georg Maaßen, wordt tegenwoordig als volgt geciteerd :

“Mensen met een verkeerde mening worden genegeerd, gestigmatiseerd, geïsoleerd en gedemoniseerd. Deze methodologie wordt gebruikt in totalitaire staten. De vroege DDR-burgers weten dit goed genoeg. “

Zoals bekend werd Maassen te ongemakkelijk voor de machthebbers in Berlin-Mitte, vooral omdat hij niet boog voor enige mediadruk. Toen hij voor het eerst de hele hoofdstroom van de vermeende ‘jacht op jacht’ in Chemnitz veroordeelde en in een toespraak voor de ‘Berner Club’, een internationale groep van inlichtingenchefs, sprak over ‘radicale linkse krachten in de SPD’ die Wilde een coalitiebreuk uitlokken «, politici en de media vernietigden in een gezamenlijke campagne Maassens ‘prentenboekcarrière. Landen waar tot dusver een dergelijke gecoördineerde actie kon worden waargenomen, hadden acroniemen als DDR of USSR.

“Union vice vergelijkt Duitsland met DDR”

De waarschuwingen voor dictatoriale omstandigheden, die bewust worden opgebouwd in de schaduw van de Corona-crisis, nemen ook toe vanuit de Bondsdag. Dit betekent niet dat leden van de AfD, die slechts langzaam hun starheid voor het coronabeleid van de regering Merkel kwijtschelden, maar afkomstig zijn uit de CDU-fractie.

De voormalige burgerrechtenactivist van de DDR Arnold Vaatz is zeker niet zomaar een achterbakse, maar een van de plaatsvervangende voorzitters van de CDU / CSU-fractie. Misschien waren het de totalitaire praktijken van hun eigen fractie Vaatz die zo gealarmeerd waren dat zijn land het betrof dat de stem opkwam . Zo probeerde de CDU-interieurdeskundige Armin Schuster, een mogelijke opvolger van federaal minister van Binnenlandse Zaken Seehofer, de weg vrij te maken voor de afschaffing van de meest elementaire basisrechten zoals het recht om te demonstreren en bijeen te komen.

Tegenover honderdduizenden vreedzame demonstranten in Berlijn en andere steden vallen momenteel alle democratische maskers in het regeringsdistrict.

De CDU-man Schuster beweert dat grootschalige demonstraties tegen de dwingende Corona-maatregelen van de federale regering een “gevaar voor het grote publiek” zouden zijn.

“Met de nazi’s was het verwant, vandaag is het collectief”

In een bijdrage van SDB publiceerde Arnold Vaatz toen een dringende waarschuwing. Hieronder staan ​​enkele passages uit het artikel :

“Overheden en de media, die het risico van verspreiding van de ziekte afhankelijk maken van de houding van de potentiële distributeurs, schaden hun geloofwaardigheid […] Het begon allemaal met de introductie van de maskervereiste nadat lang werd gezegd dat maskers nutteloos waren – zolang er geen te koop was. In de DDR verspreidde de partij zich: bananen zijn niet zo gezond […] Van maand tot maand leer je meer van de DDR. De brutale kleine berekening van het aantal deelnemers aan de demonstratie op 1 augustus door de Berlijnse politie komt grofweg overeen met de roddels over de “bijeenkomst van een paar hooligans” waarmee de DDR-media aanvankelijk de demonstraties in het najaar van 1989 negeerden. De gevaarlijkere poging om de straten op dat moment schoon te maken, was de insinuatie dat de demonstranten handelden namens de CIA en BND. De poging van vandaag om de straten vrij te maken bestaat uit de waarschuwing: pas op met wie je demonstreert. Dat is de dreiging om als nazi te worden belasterd en dus sociaal geruïneerd … “

Totalitair: angst als een vorm van overheersing

De vorm van overheersing van angst wordt op bijna elk sociaal gebied in het nieuwe boek van de auteur getoond, gedocumenteerd en geanalyseerd. Pas op voor dictatuur! Hoe een totalitaire staat wordt opgebouwd in de schaduw van de coronacrisis, klimaathysterie, de EU en haatzaaiende uitlatingen is de titel van het boek, dat in de eerste week van publicatie al topposities in verschillende bestsellerlijsten innam.

Dit mechanisme, de hefboom van de heersers, is al eeuwen hetzelfde. Als de angst de burger eenmaal in zijn greep heeft, kan deze worden gebruikt om maatregelen te implementeren die een paar dagen eerder ondenkbaar leken. De bekende wetenschapper en publicist prof. Rainer Mausfeld waarschuwt: “Een van de belangrijkste instrumenten om macht uit te oefenen, is het systemisch opwekken van angst.”

Wie denkt er bij het horen van deze woorden niet aan de coronarapportage sinds begin 2020, toen de burgers van Duitsland opzettelijk en volledig opzettelijk bang werden gemaakt? In het boek Pas op voor dictatuur! Hierop worden geheime documenten van het ministerie van Binnenlandse Zaken gepubliceerd, die bewijzen dat de federale regering de bevolking tijdens de Coronacrisis opzettelijk heeft laten schrikken om massale beperkingen op grondrechten te kunnen afdwingen.

“Architectuur van onderdrukking”

De voormalige NSA-medewerker en klokkenluider Edward Snowden waarschuwt daarom voor zijn onvrijwillige ballingschap: »Autoritarisme verspreidt zich momenteel snel via noodwetten. Tegelijkertijd geven we onze rechten op en glijden we af naar een minder vrije en liberale wereld. Denk je echt dat al deze mogelijkheden zullen worden vergeten, zelfs nadat het virus is geëindigd? “

Net als de auteur vreest Snowden ook het concrete gevaar dat een totalitaire staat zal worden geïnstalleerd in de schaduw van de coronacrisis , omdat staten de neiging hebben om gevaarlijke situaties te verlengen en de haastig besloten noodmaatregelen dreigen een permanent controlesysteem te worden. te muteren. Regeringen zouden volgens Snowden ook heel snel vriendschap sluiten met de nieuw verworven macht, en met tegenzin of helemaal niet om de opgewekte stroom op te geven. Deze monitoringsinstrumenten zouden simpelweg opnieuw moeten worden ontworpen, waarna het publiek zich zou indienen na een ondersteunende campagne door media die aan de overheid voldoen.

Apps volgen tegen »corona-ontkenners«? Tegen rechtsextremisten? Waarom zou je het niet uitbreiden naar alle mensen die als “rechts” of kritiek op de regering worden aangemerkt? Als je bedenkt hoe massaal het toezicht op mensen is uitgebreid na 9/11, dan biedt de Corona-crisis, vanuit het standpunt van de regeringen, een unieke historische kans om de weerbarstige burgers volledig en continu te volgen.

De toezichtmaatregelen die tijdens de Corona-crisis in een hoog tempo zijn ingevoerd, moeten elke burger kritisch en waakzaam maken. Omdat er na Corona ook een wereld komt. De “architectuur van onderdrukking”, zoals Edward Snowden het uitdrukte, dreigt echter door regeringen te worden behouden, zelfs na de overwinning op het coronavirus.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Reacties 2

  • Het zijn CRIMINELEN, die – ZONDER ENIGE VORM VAN DEMOCRATISCHE LEGITIMATIE – het Duitse GRONDWET en de door ieder ambtenaar afgelegde EED met voeten treden, om een nieuwe wereldorde te instalkeren en mensen te FRAUDEREN ten laste van het volk en ten voordele van de FARMA-MAFFIA.

  • Op zondag 23 Augustus gaan we samen naar het Malieveld in Den Haag.
    We zullen starten om 14.00 uur en de demonstratie zal eindigen om 16.00. – Samen voor Vrijheid Part II (23-08) is een vervolg op de super manifestatie van 15 augustus. Iedereen is als individu welkom om deel te nemen aan deze demonstratie. Alle vrijheids- bewegingen die zich verzetten tegen de corona maatregelen zijn welkom om deel te nemen.

Geef een antwoord