Morele paniek over vluchtelingen in het Engelse Kanaal is het lelijke gezicht van de Brexit

Morele paniek over vluchtelingen in het Engelse Kanaal is het lelijke gezicht van de Brexit

13 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Stel je de moed en standvastigheid voor, gedragen door wanhoop, die het vereist om een ​​do or die-poging te ondernemen om de zee over te steken in een rubberboot vanuit een land waar je al eerder met de vuist van woede dan met de hand van vriendschap bent begroet, om een ander land waar meer vijandigheid en woede op je wachten.

Stel je dan voor dat, ongeacht de vijandigheid die je te wachten staat aan het einde van deze gevaarlijke reis, het verbleekt in vergelijking met de gruwelen die je in je land van herkomst hebt kunnen ontvluchten, gruwelen die voortkomen uit het conflict, chaos en maatschappelijke ineenstorting, althans gedeeltelijk door het buitenlands beleid van het land dat u probeert te bereiken voor asiel en opvang.

Om getuige te zijn van nieuwsploegen van de BBC en Sky News die rondzeilen rond sommigen van degenen die de Britse kusten in deze rubberboten proberen te bereiken, is om getuige te zijn van de begrafenis van het VK als het baken van fatsoen, mensenrechten en beschaving waarvan de voorstanders zich al lang hebben uitgebreid in hun betoog. is. Nu, in deze tijd van giftig Brexit-nationalisme, is het masker opgelicht om het lelijke gezicht te onthullen van een staat waarvan de wreedheid en barbaarsheid in zijn eigen DNA is verankerd.

Er is geen vlag die groot genoeg is om de schaamte te verbergen van de hysterie die is opgewekt door het leger van dwepers die onze politiek de afgelopen jaren hebben vergiftigd, waaronder de belangrijkste Nigel ‘pint en flikker’ Farage. Hij is zo onaangenaam dat het geen verrassing zou zijn om te ontdekken dat zelfs zijn eigen rotzooi hem niet kan uitstaan. Op het gebied van giftigheid concurreert een regering van particulier opgeleide misdadigers met hem, waarbij met name minister van Binnenlandse Zaken Priti Patel een geweldige indruk maakt van een vrouw wiens favoriete parfum vergif is. Haar aankondiging van de benoeming van een  Clandestiene Channel Threat Commander  om deze ‘invasiemacht’ van wanhopige migranten en vluchtelingen aan te pakken, komt rechtstreeks uit een parodie Bond-film.

Interessant om op te merken midden in deze huidige crisis dat het stokje als Leider van de Oppositie (de echte oppositie) in de loop van de tijd is overgedragen van Piers Morgan naar Marcus Rashford van Man Utd en nu naar het Twitter-account van Ben & Jerry’s UK. Een twitter-thread die zich verzet tegen de oorlog van deze ranzige regering tegen door een rubberboot gedragen vluchtelingen uit dit account, heeft meer gedaan om zijn veren te verstoren dan Sir Keir Starmer en zijn wanhopige schaduwkabinet hebben gedaan in de hele tijd dat ze in de post zaten.

Lees ook:  BREKEND. Witte rook in Brussel: “Brexit-akkoord is rond”, kondigen Johnson en Juncker aan

No Title

Hey @PritiPatel we think the real crisis is our lack of humanity for people fleeing war, climate change and torture. We pulled together a thread for you..

Migratie en migranten zijn veel te lang een groteske afleiding geweest van de echte vijand buiten en binnen in Groot-Brittannië. Dat zijn miljardairs van over de hele wereld wiens favoriete bestemming Londen is, waar het leven gemakkelijk is en onrechtmatig verworven winsten worden omgezet in welkome donaties voor de Conservatieve Partij, en een politiek en media-establishment dat erin is geslaagd de wreedheden in Cruel Britannia te brengen. Meer dan 65.000 extra doden in het VK tijdens Covid-19 als gevolg van de criminele nalatigheid van deze afschuwelijke bemanning die momenteel aan de macht is, en de ergste recessie die zojuist van een G7-land is aangekondigd.

En alsof dit nog niet genoeg is om u te laten stikken in uw cornflakes, eindigt het verlofplan van de regering in oktober en brexit zal pas twee maanden later werkelijkheid worden.

Maar we gaan gewoon op weg naar een harde Brexit zonder parachute, we zijn gelukkig ook op weg naar het uiteenvallen van dit langdurige experiment in kolonialisme en mercantilisme. De meest recente YouGov-peiling bij dit schrijven onthult voor de vierde peiling een beslissende meerderheid ter ondersteuning van de onafhankelijkheid in Schotland. Met een andere YouGov-peiling die onthulde dat een meerderheid van de Britten geen sympathie heeft voor de migranten die het VK over het Kanaal proberen te bereiken, hebben we nu bevestigd dat Schotland en Engeland twee verschillende landen zijn met verschillende en verschillende culturele waarden en een gevoel van nationale identiteit.

Met dit in gedachten, laat Brexit Groot-Brittannië de dwepers nemen en laat een onafhankelijk Schotland de migranten nemen.

Zoals de man zei: “Een kaart van de wereld zonder Utopia is het niet waard om naar te kijken.”

Einde.Lees ook:  Ze denken nog steeds dat ze onaantastbaar zijn de leiders inde EU

Comments

comments