Tucker Carlson complot-theorie: Kamala Harris zal je een COVID-19-vaccin weigeren als je geen ‘bepaalde kleur’ ​​hebt

Tucker Carlson complot-theorie: Kamala Harris zal je een COVID-19-vaccin weigeren als je geen ‘bepaalde kleur’ ​​hebt

13 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Door het gebruik van selectief beeldmateriaal beweerde de Fox News-presentator dat Harris positieve maatregelen zou nemen voor de behandeling van coronavirus.

In een poging om senator Kamala Harris (D-Calif.) Als een radicaal te schilderen , insinueerde Tucker Carlson woensdagavond dat ze voorstander was van het toepassen van een positief actiebeleid voor medische apparatuur en vaccins van COVID-19 .

“Wat je ook van positieve actie vindt, je hebt waarschijnlijk nooit gedacht dat positieve actie zou worden toegepast op levensreddende medische behandelingen”, beweerde de Fox News- presentator. “Maar Kamala Harris vindt dat het zo moet zijn.”

Tucker speelde een kort fragment uit een interview over de coronaviruspandemie die Harris in april deed met “Full Frontal” -host Samantha Bee.

“De verschillen die al lang bestonden op basis van ras, worden nu benadrukt”, zei Harris. “Dus een van de dingen die ik rond deze pandemie roep, is dat we op basis van dat probleem beslissingen nemen over waar de middelen naartoe moeten.”

Harris verwees naar de wetgeving die ze had ingevoerd om een tweepartijencommissie op te richten die de reactie van de VS op de pandemie zou onderzoeken, inclusief hoe deze de zwarte gemeenschappen onevenredig had getroffen . Ze verwees ook naar een brief die ze stuurde aan de senaatsleider Mitch McConnell (R-Ky.) En de senaatsleider Chuck Schumer (DN.Y.), waarin ze hen aanspoorde om ‘van de Federal Emergency Management Agency (FEMA) te eisen dat ze prioriteit geven aan de toewijzing van middelen, zoals testen en persoonlijke beschermingsmiddelen, aan gemeenschappen die het grootste risico lopen op COVID-19 vanwege onderliggende gezondheidsproblemen, gebrek aan toegang tot gezondheidszorg en verhoogde blootstelling vanwege de aard van het werk van individuen. ”

Lees ook:  Een duivels corona plan: We zijn straks massaal gepacificeerde of gechipte zombies

Harris ‘bewering dat etnische minderheden met verhoogde risico’s door COVID-19 worden geconfronteerd, wordt ondersteund door de Centers for Disease Control and Prevention , en in haar volledige interview met Bee zei ze dat het haar doel was om systemisch racisme te bestrijden.

Carlson besloot dit te negeren.

“Dus we nemen beslissingen over waar de middelen naartoe moeten gaan om te voorkomen dat mensen sterven op basis van huidskleur”, zei Carlson. “Dus alleen mensen met een bepaalde kleur krijgen het vaccin bijvoorbeeld. Dat is waar ze ruzie over heeft. Dit zijn een heleboel dingen. Het is immoreel. Het is duidelijk ongrondwettig. Maar bovenal is het zeker niet matig. ”

Carlson luisterde ook naar een clip waarin Harris 18- tot 24-jarigen “dom” noemde, die ook door de Trump-campagne is gebruikt om voormalig vice-president Joe Biden en zijn running mate in diskrediet te brengen.

De grap , die een Harris-woordvoerder sindsdien een grap heeft genoemd, werd uit zijn verband gehaald uit een toespraak in 2015 waarin de senator Back on Track beschreef , een programma in Los Angeles dat beroepsopleiding en andere sociale diensten zou bieden aan jongeren die zijn veroordeeld voor niet-gewelddadige misdrijven.

Zie de mening van Tucker over Harris hieronder, met dank aan Media Matters:

Lees ook:  De formule 'max pressure', Make America Great Again gaat niet werken

Comments

comments