President van de vakbond van postarbeiders veroordeelt Trump’s ‘beschamende’ aanvallen op mail-in-stemmen

President van de vakbond van postarbeiders veroordeelt Trump’s ‘beschamende’ aanvallen op mail-in-stemmen

14 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Mark Dimondstein, president van de American Postal Workers Union, veroordeelde Trump omdat hij prioriteit had gegeven aan zijn herverkiezing terwijl arbeiders hun leven riskeren tijdens de pandemie.

De vakbond die de postbodes vertegenwoordigt, versterkte donderdag haar verdediging tegen de aanval van president Donald Trump op de US Postal Service nadat Trump openlijk had toegegeven dat hij financiering blokkeert die het stemmen per post gemakkelijker zou maken.

Mark Dimondstein, president van de American Postal Workers Union, noemde Trumps bekentenis “echt beschamend” tijdens een optreden op MSNBC’s “The Last Word” en zei dat postbodes hun leven riskeren door de post te bezorgen tijdens de pandemie, terwijl de president zelfzuchtig zijn herverkiezingscampagne voortzet.

“Hij is bereid om dat in te houden om te voorkomen dat mensen gaan stemmen”, zei Dimondstein. “Of om op zijn minst het idee aan de orde te stellen dat stemmen per post op de een of andere manier niet zal werken en dat uw stembiljet er niet op tijd zal zijn, en daarom helemaal niet de moeite neemt om te stemmen.”

Trump flapte eerder op donderdag over Fox Business uit dat hij de fondsen van de post blokkeerde voor politieke doeleinden. “Nu hebben ze dat geld nodig om het postkantoor te laten werken, zodat het al die miljoenen en miljoenen stembiljetten kan verwerken”, zei Trump. “Maar als ze die twee items niet krijgen, betekent dat dat je geen universele mail-in-stemming kunt hebben.”

Lees ook:  Donald Trump: We doen het goed met de coronavirus

Tijdens de uitzending van MSNBC stuurde het Twitter-account van de vakbond video’s van USPS-medewerkers, veel van hen militaire veteranen, waarin werd opgeroepen tot dringende financiering om de post voort te zetten – inclusief het afhandelen van zendingen van voorgeschreven medicijnen, medische benodigdheden, loonstrookjes en afwezigheidsstembiljetten om Amerikanen in staat te stellen veilig te stemmen tijdens de pandemie.

No Title

Thank you for your service @Sky_Lee_1 – there are around 100,000 veterans working for the USPS and more than 330,000 vets get their meds through the mail daily. They all deserve better than this! #SaveThePostOffice https://t.co/W5UjyGCgpN

Zonder noodhulp dreigt de posterijen in te storten. Desalniettemin heeft Trump maandenlang de broodnodige financiering geblokkeerd. Zijn campagne klaagt verschillende staten aan wegens bepalingen om het stemmen per post te vergemakkelijken, waarvan hij herhaaldelijk en ongegrond heeft beweerd dat het frauduleus is als onderdeel van zijn schijnbare poging om twijfel te zaaien en de opkomst te beperken voorafgaand aan de verkiezingen in november.

Na reactie op zijn opmerkingen donderdag, zei Trump dat hij geen veto zou uitspreken over een wetsvoorstel voor coronavirusondersteuning alleen omdat het steun voor de USPS omvatte. Tegelijkertijd drong hij opnieuw aan op de ongefundeerde bewering dat stemmen per post tot onwettige resultaten zal leiden.

Lees ook:  De spion die faalde
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Kayleigh McEnany: White House Press Secretary en Donald Trump's verkiezing Cheerleader
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments