De echte Kamala Harris

De echte Kamala Harris

15 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Zou het Witte Huis binnenkort bezet kunnen worden door een machtshongerige autoritair die niet zal aarzelen om de volledige macht van het presidentschap te gebruiken om politieke vijanden absoluut te verpletteren? En nee, ik heb het niet over Joe Biden. Er zijn zeker een heleboel negatieve dingen die je over Joe Biden kunt zeggen, maar ik zou hem geen “autoritair” noemen. In deel één van deze serie noemde ik hem een ​​”griezelige oude man die graag aan haar snuift en op lastige momenten tegen mensen aan wrijft”, en op dit punt kan iedereen zien dat hij in een vergevorderd stadium van verval is. Uit een recent onderzoek bleek zelfs dat  59 procent  van de waarschijnlijke kiezers niet gelooft dat hij zelfs maar één termijn in het Witte Huis zal afmaken …

In een andere illustratie van hoeveel Amerikanen zich zorgen maken over Joe Biden’s voortschrijdende leeftijd en afnemende mentale vermogens, heeft een nieuwe Rasmussen-peiling aangetoond dat 59 procent van de waarschijnlijke kiezers niet gelooft dat hij een termijn van vier jaar in het Witte Huis zal afmaken.

Opgesplitst langs partijlijnen, gelooft 74 procent van de Republikeinen dat Biden zijn eerste termijn niet zal halen, terwijl 49 procent van de Democraten het daarmee eens is.

Natuurlijk ging die enquêtevraag ervan uit dat Biden de verkiezingsdag zou halen, en er is absoluut geen garantie dat dit daadwerkelijk zal gebeuren, gezien de snelheid waarmee hij achteruitgaat.

Hoe dan ook, het lijkt erop dat Kamala Harris het op een gegeven moment van Biden zal overnemen, en dat zou ons allemaal diep moeten verontrusten.

Er zijn sommige mensen die de politiek ingaan omdat ze het Amerikaanse volk echt willen dienen, en er zijn anderen die de politiek ingaan vanwege de roem en de macht. Tom Del Beccaro liep eigenlijk tegen Kamala Harris in Californië, en hij verzekert ons dat ze vierkant  in de laatste categorie valt …

Voor Harris is politiek een spel van ambitie, niet iets van inhoud.

Ze is geen beleidsmedewerker. Haar overtuigingen zijn niet met betrekking tot de problemen; ze zijn met betrekking tot macht en de schijnwerpers.

En als ze eenmaal de macht in handen heeft, is ze niet bang om die te misbruiken.

Tijdens haar tijd als procureur-generaal van Californië ging ze meedogenloos achter pro-life activist David Daleiden aan. Misschien herinnert u zich nog dat Daleiden talloze undercovervideo’s had gefilmd waarin medewerkers van Planned Parenthood toegaven dat ze enorme winsten maken met de verkoop van weefsel van geaborteerde foetussen, en dat maakte Harris zo van streek dat ze een team van zwaarbewapende agenten naar zijn huis stuurde  om beslag te leggen op al zijn beelden …

Daleiden, de oprichter van het pro-life Center for Medical Progress en een zelfbenoemde burgerjournalist, haalde afgelopen zomer de krantenkoppen met een reeks ‘steek’-video’s die beweerden te laten zien dat medewerkers van de kliniek van Planned Parenthood de illegale verkoop van weefsel van geaborteerde foetussen bespraken.

De video’s waren aanleiding voor een congresonderzoek en een poging van GOP-wetgevers om Planned Parenthood te ontmoedigen. De zorgverlener voor vrouwen klaagde ook het Center for Medical Progress aan en beweerde dat de video’s op misleidende wijze waren bewerkt.

Tijdens haar ambtsperiode leek Harris te denken dat de oplossing voor vrijwel elk probleem was om iemand in de gevangenis te gooien. Sterker nog, op een gegeven moment steunde ze zelfs een wetsvoorstel dat “ouders van spijbelende kinderen” in de gevangenis zou hebben gezet …

Harris was ook dol op overcriminaliteit. Ze steunde wetgeving die de ouders van spijbelende kinderen gevangen zou zetten. Ze verzette zich fel tegen de hervormingsmaatregelen van het strafrecht tijdens haar ambtsperiode in Californië. Ze steunde ook de ongrondwettelijke wet van de Gouden Staat die crisiszwangerschapscentra muilkorven, die het Hooggerechtshof vorig jaar afsloeg als een duidelijke schending van het Eerste Amendement en een poging om de morele en politieke standpunten van anderen strafbaar te stellen.

Tijdens de democratische debatten gebruikte Tulsi Gabbard haar record om Harris herhaaldelijk aan te vallen.

Op een zeer gedenkwaardig moment wees Gabbard erop dat Harris meer dan 1.500 mensen in de gevangenis had gezet wegens marihuana-overtredingen, hoewel Harris in feite toegaf  dat ze zelf marihuana had gebruikt …

Ik wil het gesprek terugbrengen naar het kapotte strafrechtsysteem dat vandaag de dag onevenredig negatieve gevolgen heeft voor zwarte en bruine mensen in dit land. Nu zegt senator Harris dat ze trots is op haar staat van dienst als officier van justitie en dat ze president van de officier van justitie zal worden.

Maar ik maak me grote zorgen over deze plaat. Er zijn te veel voorbeelden om aan te halen, maar ze zette meer dan 1.500 mensen in de gevangenis wegens marihuana-overtredingen en lachte er toen om toen haar werd gevraagd of ze ooit marihuana rookte.

Ze blokkeerde bewijs – ze blokkeerde bewijs dat een onschuldige man uit de dodencel zou hebben bevrijd totdat de rechtbank haar daartoe dwong. Ze hield mensen boven hun straf vast om ze te gebruiken als goedkope arbeidskrachten voor de staat Californië.

Ik weet niets over jou, maar dat klinkt zeker niet als iemand die ik in het Witte Huis wil.

En toen ze zich kandidaat stelde voor president, bespotte Harris Biden zelfs toen hij suggereerde dat haar plan om landelijke wapenbeheersing op te leggen via een uitvoerend bevel  niet constitutioneel zou zijn …

Vorig jaar was senator Kamala Harris mogelijk de eerste presidentskandidaat in de geschiedenis die spottend lachte om het idee dat de grondwet beperkt wat een president kan doen.

Toen voormalig vicepresident Joe Biden zei dat haar plan voor wapenbeheersing door uitvoerend fiat niet door de grondwet was gehaald, spotte ze en zette een van haar ingeblikte oneliners in: ‘Ik zei gewoon:’ Hé Joe, in plaats van nee te zeggen. we kunnen het niet, laten we zeggen ja we kunnen het! ”

Hoe slecht Hillary Clinton ook was, ze heeft nooit voorgesteld om een ​​uitvoerend bevel te gebruiken om een ​​landelijke pistoolgreep in te stellen.

Als Harris echt president wordt, verwacht ik dat er in sommige rode staten daadwerkelijk discussie zal zijn over de mogelijkheid om de onafhankelijkheid van de federale regering uit te roepen.

Ja, ik denk dat het echt zo erg kan worden.

Terwijl onze samenleving letterlijk uit haar voegen blijft vallen , is een van de laatste dingen die we nodig hebben een machtshongerige autoritair in het Witte Huis.

Ik begrijp niet waarom Joe Biden zo’n keuze zou maken, en als hij in november wint, zitten we aan haar vast.

Kamala Harris slechts één hartslag verwijderd hebben van het presidentschap is echt een nachtmerriescenario, omdat Joe Biden’s gezondheid het enige zou zijn dat een terreurbewind in de weg zou staan ​​in tegenstelling tot wat Amerika ooit eerder heeft gezien.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments