Hoe zou u zich voelen over een nationaal maskermandaat dat u verplichtte om altijd in het openbaar een masker te dragen?


Ik denk dat deze kop veel mensen van streek zal maken, en dat zou ook moeten. Persoonlijk vind ik dat als je een masker wilt dragen, je een masker moet kunnen dragen, maar als je geen masker wilt dragen, moet je er niet toe worden gedwongen. En ik vind ook dat we respect moeten hebben voor de keuzes die anderen hebben gemaakt. Ik heb zoveel gevallen gezien waarin een gekke persoon iemand anders kwaadaardig achtervolgde omdat hij al dan niet een masker droeg, en dat zou niet moeten gebeuren. Waarom relaxen we niet allemaal en laten we mensen omgaan met deze pandemie, hoe ze het ook willen aanpakken? Voor mij is dat heel logisch. Helaas willen veel van onze controlfreak-politici ons gedrag tijdens de COVID-19-pandemie micromanagement, en dat geldt ook voor de Democratische kandidaat voor president.

Op donderdag verklaarde Joe Biden dat hij voorstander is van “verplicht dragen van een masker” in elke Amerikaanse staat …

Joe Biden, de vermoedelijke Democratische kandidaat voor president, riep donderdag op tot een landelijk maskermandaat, in schril contrast met president Donald Trump, die zelf zelden een masker draagt ​​en tegen dergelijke mandaten is.

“Elke Amerikaan zou de komende drie maanden minimaal een masker moeten dragen als ze buiten zijn”, zei Biden tijdens een persoptreden in Wilmington, Delaware. “Elke gouverneur zou het dragen van een masker verplicht moeten stellen. De schattingen van de experts zijn dat het de komende drie maanden meer dan 40.000 levens zal redden. Veertigduizend levens, als mensen zich verantwoordelijk gedragen. “

Biden stelt een tijdsbestek van drie maanden voor, maar over drie maanden komen we niet eens aan het einde van de herfst.

En als er een nieuwe golf van deze pandemie komt, zal deze waarschijnlijk in de winter zijn hoogtepunt bereiken.

Dus in werkelijkheid zal Biden het over zes maanden waarschijnlijk nog hebben over ‘verplicht dragen van een masker’. Sterker nog, hij zal ongetwijfeld willen dat we maskers blijven dragen totdat er een vaccin uitkomt.

Maar het wordt duidelijk dat een vaccin deze pandemie niet zal beëindigen. In een vorig artikel besprak ik het feit dat drie afzonderlijke wetenschappelijke onderzoeken die in drie verschillende landen zijn uitgevoerd, allemaal hebben aangetoond dat COVID-19-antilichamen heel, heel snel verdwijnen. Dus zelfs als een COVID-19-vaccin zou kunnen worden ontwikkeld dat veilig was, en zelfs als het antilichamen produceerde, en zelfs als die antilichamen voldoende waren om immuniteit te verlenen, zou die immuniteit hoogstwaarschijnlijk op zijn best heel, heel tijdelijk zijn.

Er wordt gemeld dat voor elk COVID-19-vaccin waarschijnlijk meer dan één bezoek aan de dokter nodig is, en als een vaccin u hoogstens enkele maanden zal beschermen, betekent dat in wezen dat elk potentieel vaccin bijna volledig nutteloos is.

En nu we leren dat mensen herhaaldelijk besmet kunnen raken met COVID-19, betekent dit dat deze pandemie waarschijnlijk voor onbepaalde tijd bij ons zal zijn.

Als dat waar is, zou dat waarschijnlijk ook betekenen dat Joe Biden zou willen dat we vanaf nu allemaal maskers dragen in het openbaar.

Onnodig te zeggen dat ik niet denk dat daar te veel mensen voor gaan.

Ik ben zeker niet tegen maskers, maar ik wil niet dat iemand me vertelt dat ik er permanent een in het openbaar moet dragen.

En veel mensen beginnen zich af te vragen of de maskers die mensen hebben gedragen echt effectief zijn. Het volgende komt van  Daniel Horowitz …

Het dragen van maskers  in alle grote steden  – van Los Angeles tot Miami – wordt al maandenlang gevolgd door druk en schaamte voor de gemeenschap. Volgens de NYT was naleving op de meeste van deze plaatsen niet in de hitlijsten  . Toch  verspreidt het virus zich nog steeds  meer dan vóór het mandaat. Het virus verspreidt zich nu in  Japan ,  Hong Kong en de  Filippijnen , die  vrijwel universeel  maskers dragen. Op welk punt moet de maskercultus het bewijs leveren van de doeltreffendheid van deze ongrondwettelijke mandaten, en op welk punt moet aan benchmarks worden voldaan om een ​​dergelijke draconische en levensveranderende eis te handhaven?

Nogmaals, ik denk niet dat het helemaal verkeerd is om een ​​masker te dragen. In feite geloof ik dat het voor veel mensen de juiste keuze is.

Maar als we hen maskers laten verplichten, zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat ze gaan verplichten dat we allemaal het komende COVID-19-vaccin moeten nemen. Velen in de reguliere media zijn al behoorlijk bedroefd over het feit dat peilingen hebben aangetoond dat de meeste Amerikanen helemaal niet van plan zijn om het vaccin te krijgen. Het volgende komt uit een USA Today-artikel met de titel “Experts zijn bang dat een COVID-19-vaccin niet zal helpen als er niet genoeg mensen bereid zijn er een te krijgen” …

Slechts ongeveer een derde van de Amerikanen zegt dat ze zeer waarschijnlijk een vaccin zullen krijgen om COVID-19 te voorkomen, volgens een vorige maand vrijgegeven opiniepeiling – vrijwel ongewijzigd sinds het voorjaar.

Ik denk dat het onvermijdelijk is dat sommige staten zullen proberen een vaccin verplicht te stellen zodra er een beschikbaar is, en er kan zelfs een poging zijn om iets op nationaal niveau te doen.

Dit is een rode lijn die niet overschreden mag worden, en het Amerikaanse volk mag zich nooit onderwerpen aan een dergelijke tirannie.

Natuurlijk zullen de autoriteiten hun best blijven doen om ons allemaal bang te maken tot onderwerping. Woensdag waarschuwde de directeur van de CDC dat we worden geconfronteerd met “de ergste val” die “we ooit hebben gehad” …

De VS telt nu meer dan 5 miljoen gevallen en 166.700 doden door het coronavirus. En nu het griepseizoen nadert, waarschuwde de directeur van de Centers for Disease Control and Prevention woensdag dat het nog veel grimmiger zou kunnen worden.

Robert Redfield zei in een interview met  WebMD  dat als Amerikanen de richtlijnen voor de volksgezondheid niet volgen, het land te maken zou kunnen krijgen met “de ergste val die we ooit hebben gehad, vanuit het oogpunt van de volksgezondheid.”

Je weet maar nooit, misschien blijkt hij wel gelijk te hebben.

En het is slechts een kwestie van tijd voordat er een pandemie komt die veel, veel erger is dan COVID-19.

Maar het al dan niet dragen van een masker moet een persoonlijke keuze zijn, en niemand mag ooit iemand dwingen om onder geen enkele omstandigheid een vaccin te nemen.

Helaas zijn veel van onze politici van mening dat het “onveilig” is om dergelijke beslissingen aan ons over te laten. Ze geloven dat ze ons leven moeten micromanagement voor het welzijn van de samenleving, en een groot deel van de bevolking is van plan om in november op dergelijke politici te stemmen.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord