Trumps postsabotage ontploft in zijn gezicht

Trumps postsabotage ontploft in zijn gezicht

16 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Het complot van Trump om de posterijen te saboteren en vals te spelen om de verkiezingen van 2020 te winnen, domineert de lokale nieuwskoppen op een manier die hij niet had verwacht.

Jake Sherman van het Politico Playbook had een overzicht van lokale krantenkoppen:

De Arizona Republic, onderaan de voorpagina: “Postal Service waarschuwt 46 staten over vertragingen in de stemming” … Sacramento Bee: “Newsom zegt dat USPS ‘sabotage’ mail-in-stem verandert” … San Diego Union-Tribune: “POSTDIENST WAARSCHUWT HET KUNNEN NIET VOLDOEN AAN DE TIJDLIJNEN VAN DE BALOTEN IN DE MAIL-IN ”… Connecticut Post:“ USPS naar CT: Mail-in-stembiljetten niet verzekerd door de verkiezingen van 3 november ”… Hartford Courant:“ USPS: Levering van stembiljetten kan te laat zijn ”…

… Miami Herald: “USPS waarschuwt Florida dat sommige van haar poststemmingen kunnen worden afgewezen” … Tampa Bay Times: “Mail-in-stemmen worden bedreigd” … Atlanta Journal-Constitution: “Postvertragingen kunnen afwezigheidsstembiljetten ongeldig maken” … Wichita Eagle: “USPS verwijdert postmachines in Mo., Kansas ”… Baltimore Sun:“ Antwoorden gezocht in vertragingen van Amerikaanse post ”… Boston Globe:“ Postal service waarschuwt over stemmen ”… Kansas City Star:“ Postmachines in Kansas, Missouri verwijderd door USPS ”… Star-Ledger (NJ): “Post waarschuwt voor mogelijke stembusvertraging” …

… Charlotte Observer: “NC-kiezers worden aangespoord om eerder te vragen, post afwezige stembiljetten eerder te versturen”… The Oregonian: “Leiders blazen postwissels op”… Dallas Morning News: “Lopen poststembiljetten gevaar?”… Houston Chronicle: “Staten waarschuwden post-in-stemming vertragingen waarschijnlijk “… Milwaukee Journal Sentinel:” USPS waarschuwt dat de stembiljet in gevaar komt “

De aanval van de president op de USPS is een nationaal verhaal geworden zoals weinig anderen buiten de pandemie. Het verhaal van het postkantoor is misschien nog groter dan de pandemie, omdat de infectiegraad varieert, maar iedereen heeft een postkantoor en krijgt post.

Trump dacht dat hij weg kon komen door het postkantoor te saboteren, en als de geschiedenis een leidraad is, zal hij dat blijven doen totdat de terugslag zo intens is dat hij gedwongen wordt zich terug te trekken. Een deel van de Trump-strategie is al jaren om kiezers op het platteland te berechten door middel van lokale televisie-interviews, dus als de berichtgeving in de lokale media zuur wordt, zal Trump een belangrijk onderdeel van zijn herverkiezingscommunicatiestrategie hebben ondermijnd.

Net als bij Oekraïne heeft Trumps wanhoop om te winnen hem ertoe gebracht vals te spelen op een manier die een zelf gecreëerde crisis is geworden.

Het complot van het postkantoor van Trump is mislukt en de terugslag komt uit heel Amerika.

Lees ook:  Ziek en sadistisch: Wereld vecht tegen COVID-19 maar Amerikaanse Sancties blijven

Comments

comments