Veteranengroep staat op ter verdediging van USPS, treft Trump in een zinderende nieuwe advertentie

Veteranengroep staat op ter verdediging van USPS, treft Trump in een zinderende nieuwe advertentie

16 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

De veteranenrechtengroep VoteVets gaat achter president Donald Trump aan vanwege zijn oorlog tegen de Amerikaanse post, en legt uit dat hoewel hij misschien denkt dat het gaat om het voorkomen van democraten om te stemmen, het veteranen en soldaten pijn doet.

“Na vijf uitstel van dienstverband en vervalste excuses van botten gaat Trump eindelijk oorlog voeren – met de US Postal Service”, begint de advertentie. ‘Ja, het postkantoor. Degene waarop Amerikaanse troepen al meer dan 200 jaar vertrouwen. “

De advertentie toonde oude foto’s van soldaten die post van hun familie kregen over nieuws van thuis. Het legde ook uit dat soldaten afhankelijk zijn van de postdienst om hun stembiljetten te bezorgen terwijl ze in het buitenland zijn gestationeerd en ze terug naar huis te brengen, zodat ze kunnen deelnemen aan de democratie terwijl ze deze in het buitenland verdedigen.

Maar meer, wanneer de service van deze veteranen is afgelopen, legt de advertentie uit dat ze afhankelijk zijn van het postkantoor om hun medicatie van de VA te bezorgen.

“Vandaag en elke werkdag moeten 330.000 veteranen een medicijn op recept krijgen door de US Postal Service. En vandaag krijgen tienduizenden hun recepten niet omdat Donald Trump de oorlog verklaarde aan de post. Werknemers ontslaan, leveringen verstoren, operaties ontbinden. Het punt is, dit is slechts een warming-up voor de herfst. Donald Trump is van plan om de stembiljetten bij afwezigheid en het stemmen per post voor miljoenen Amerikanen te verstoren midden in een pandemie die hij niet onder controle had. Omdat Donald Trump weet of de post stembiljetten bezorgt aan Amerikaanse veteranen, bezorgen we meteen een bericht. Jij verliest.”

Zie onderstaande advertentie:

No Title

After five draft deferments Donald Trump has finally found a war he wants to fight – against the USPS!If he had served, he’d know veterans rely on the USPS for voting, medication, and employment.We take this VERY personally, and so should you. #TrumpYouLose pic.twitter.com/PjKPctrX3O

 

Lees ook:  Een basis voor corrupte regeringen: 5G draadloze technologie implementeren tegen de wensen van uw bevolking

Comments

comments