WTF: St. Louis Echtpaar dat geweren richtte op Black Lives Matter-demonstranten gaan congresrede houden bij de Republikeinse Nationale Conventie

WTF: St. Louis Echtpaar dat geweren richtte op Black Lives Matter-demonstranten gaan congresrede houden bij de Republikeinse Nationale Conventie

18 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Advocaten Mark en Patricia McCloskey, die geconfronteerd worden met beschuldigingen van een misdrijf, zullen naar verluidt Donald Trump onderschrijven in hun congresrede.

Een blank echtpaar uit St. Louis dat wordt beschuldigd van misdrijfwapens voor het richten van wapens op Black Lives Matter-demonstranten die in juni langs hun huis liepen, zal naar verluidt volgende week spreken op de Republikeinse Nationale Conventie.

Mark en Patricia McCloskey zullen het herverkiezingsbod van president Donald Trump voor 2020 onderschrijven tijdens hun toespraak op de conventie, die grotendeels online zal zijn vanwege de coronaviruspandemie, meldde The Washington Post maandag , daarbij verwijzend naar campagneadviseurs van Trump.

“Dhr. McCloskey zal in volle pracht zijn bij de RNC, ”bevestigde de advocaat van McCloskeys, Albert Watkins, tegenover de St. Louis-journalist Gabe Fleisher:

No Title

Confirmed: Mark McCloskey, the St. Louis man who pointed a gun at protesters last month, will be speaking during the RNC next week. “Mr. McCloskey will be in full oratory splendor at the RNC,” his lawyer Albert Watkins tells Wake Up To Politics. First reported by @jdawsey1.

De McCloskeys, beiden in de zestig, werken als letselschadeadvocaten.

Ze werden betrapt op camera die met wapens zwaaide naar demonstranten die langs hun huis van $ 1,15 miljoen in een privéstraat liepen. Mark McCloskey hanteerde wat leek op een AR-15 halfautomatisch geweer en zijn vrouw zwaaide met een pistool.

Lees ook:  FAUCIgate: The OPERATION COVID-19 Point Man Tony Fauci moet worden gearresteerd en vervolgd wegens genocide na haast

Het paar vuurde geen schoten af. Ze beweerden dat ze hun eigendom verdedigden tegen een ‘woedende menigte’. Op de video waren demonstranten te zien die voorbij liepen op weg naar het nabijgelegen burgemeestershuis.

No Title

A couple has come out of their house and is pointing guns at protesters in their neighborhood #StLouis #lydakrewson pic.twitter.com/ZJ8a553PAU

St. Louis Circuit Attorney Kim Gardner kondigde vorige maand aan dat ze het paar beschuldigde van een misdrijf, onwettig gebruik van een wapen en een beschuldiging van misdrijf van vierde graads mishandeling.

Trump heeft het paar gesteund . De perssecretaris van het Witte Huis, Kayleigh McEnany, zei in juli dat de president dacht ” het is absoluut absurd wat er met de McCloskeys gebeurt” en “een extreem machtsmisbruik door de officier van justitie”.

Volgens Fox News zal Trump naar verluidt elke dag van de RNC van volgende week deelnemen .

First lady Melania Trump en de volwassen kinderen van de president – Donald Trump Jr., Ivanka Trump, Eric Trump en Tiffany Trump – zullen ook spreken.

De organisatoren van de RNC hebben maandag verschillende andere sprekers onthuld die de conventie volgende week zullen toespreken, waaronder voormalig Covington Catholic High School-student Nicholas Sandmann en anti-abortusactivist Abby Johnson.

Sandmann is de MAGA-hoed-dragende tiener die in 2019 bekendheid verwierf in een controversiële videoclip met een Indiaanse ouderling op het Lincoln Memorial in Washington.

Lees ook:  Pentagon Obsessie: China, China, China


Comments

comments