Iets dat absoluut cruciaal is om de komende maanden te onthouden

Iets dat absoluut cruciaal is om de komende maanden te onthouden

19 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Een overwinning is geen overwinning als je je kernwaarden verraadt tijdens het behalen van die overwinning. Dit is niet het artikel dat ik vandaag verwachtte te schrijven, maar dit is een van die keren dat ik in een richting ben gegaan die ik niet had verwacht. Tegenwoordig kan iedereen zien dat Amerika zeer diep verdeeld is. Woede, frustratie en haat nemen overal om ons heen toe en we naderen snel de verkiezingen in november. Nu november nadert, denk ik dat de zaken erg verhit gaan worden. En als een verkiezing verhit raakt, kan het erg verleidelijk zijn om de mensen aan de andere kant te haten. Maar we moeten niet toegeven aan die verleiding, want Amerikanen horen niet vol haat te zijn. Uiteindelijk zal ons leven worden bepaald door hoeveel we liefhebben, en dat geldt ook voor hoeveel we houden van degenen die onze vijanden zijn.

Zelfs als je partij de verkiezingen in november wint, verlies je toch als je ervoor kiest om de mensen aan de andere kant te haten.

Elk lid van uw partij zou in november elke stem kunnen winnen, maar als uw hart gevuld is met haat, zou dat voor u persoonlijk geen overwinning zijn.

Ik zie tegenwoordig zoveel haat op internet. Natuurlijk is het internet altijd gevuld geweest met haat, maar het verkiezingsseizoen lijkt het tot een hoogtepunt te brengen. Veel van de dingen die over anderen worden gezegd, zijn te vreselijk om te herhalen, maar je weet precies waar ik het over heb. Een van de belangrijkste redenen waarom veel goede mensen niet in de politiek willen komen, is vanwege alle ellende die plaatsvindt, en we zijn echt een vreselijk voorbeeld voor de rest van de wereld.

Lees ook:  DE DIEPSTAAT VAN DE VS "INVOERING VAN DE PRESIDENT TRUMP"

We moeten hard kunnen leren hoe we het oneens kunnen zijn met anderen zonder ze te haten.

Er is een wereld van verschil tussen een fundamenteel verschil van mening hebben over een onderwerp en iemand anders haten vanwege wat ze geloven.

Van anderen houden betekent niet dat je de dingen precies zo moet zien als anderen, en ik zou nooit suggereren dat je de belangrijkste dingen die je gelooft compromitteert voor de harmonie. In feite leven we in een tijd waarin we een grote behoefte hebben aan mensen die opkomen voor de waarden en principes waarop deze natie is gebaseerd. Persoonlijk ben ik het oneens met zowat elke belangrijke beslissing die de afgelopen 30 jaar in Washington DC is genomen. Af en toe wordt er iets gedaan waar ik het echt mee eens ben, en in die zeldzame gevallen zal ik degenen prijzen die bij die beslissing betrokken waren. Maar over het algemeen hebben we in Washington al decennia lang een gruwelijk gebrek aan oordeel gezien.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenMaar alleen omdat ik het zeer oneens ben met wat er gaande is, wil nog niet zeggen dat ik iemand moet haten.

Ik weet dat het moeilijk is om te zien hoe onze politici alles vernietigen waaraan vorige generaties Amerikanen zo hard hebben gewerkt. Als je echt van Amerika houdt, zullen er momenten zijn waarop je diep bedroeft hoe ver onze natie is gevallen. En temidden van die pijn kan het heel goed voelen om degenen te haten die alles om ons heen verpesten.

Lees ook:  Democraten dalen af in liberale waanzin heeft het 'progressieve' merk en nog veel meer gedood

Begrijp me niet verkeerd – ik zeg zeker niet dat politici niet verantwoordelijk moeten worden gehouden. Als ze de wet hebben overtreden, moeten ze de prijs betalen, en de meeste van onze huidige leiders in Washington hebben niets te maken met leidinggevende posities.

Dus als u denkt dat een bepaalde politicus uw stem niet verdient, stem dan zeker niet op die persoon.

Maar haat tegelijkertijd die persoon niet.

Als u een democraat bent, kunt u dan eerlijk zeggen dat u van Donald Trump en Mike Pence houdt?

Als je een Republikein bent, kun je dan eerlijk zeggen dat je van Joe Biden en Kamala Harris houdt?

We zijn geroepen om zelfs degenen lief te hebben die tegen alles zijn wat we geloven en dierbaar zijn.

Als de verkiezingsresultaten eenmaal definitief zijn, zullen er miljoenen en miljoenen zeer teleurgestelde mensen zijn. Beide partijen verwachten volledig te winnen, en degenen die uiteindelijk verliezen, zullen waarschijnlijk een enorme woedeaanval krijgen.

De VS zal ALS het tot een burgeroorlog komt ons continent Europa hard beschadigen en ons in een onzekere toekomst storten.

Het wordt een zeer uitdagende tijd voor Amerika, en niets dat ik hier zou kunnen zeggen, zal dat veranderen.

Onze toekomst hangt af van een stelletje macht beluste politici die om niets anders geven dan hun eigen wereldje.

Lees ook:  Greta Thunberg "de Jeanne d'Arc van klimaatverandering."

EN EEN VOLK MET VEEL WAPENS

Erich
IndignatieComments

comments