Gelekte e-mail: US Postal Service instrueert werknemers om sorteermachines niet opnieuw aan te sluiten

Gelekte e-mail: US Postal Service instrueert werknemers om sorteermachines niet opnieuw aan te sluiten

21 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

USPS vertelt onderhoudsmanagers om elke andere “richting die ze krijgen van hun fabrieksmanager” te negeren

Een ambtenaar van de US Postal Service (USPS) waarschuwde onderhoudsmanagers om geen postsorteermachines opnieuw aan te sluiten  en eventuele bevelen van hun superieuren te negeren, volgens een interne e-mail die werd verkregen door CNN .

Postmeester-generaal Louis DeJoy, een topdonor van president Donald Trump  en de Republikeinse Partij , kondigde deze week aan dat de USPS operationele veranderingen  die hebben geleid tot een vertraging van de post tot na de verkiezingen zou opschorten ‘om zelfs maar de schijn van enige impact op verkiezingspost te vermijden . “

Maar uren na de aankondiging van DeJoy werden postbodes gewaarschuwd om geen postsorteermachines opnieuw aan te sluiten die de afgelopen weken waren uitgeschakeld .

‘Stuur alsjeblieft vanavond een bericht naar je respectievelijke onderhoudsmanagers,’ zei Kevin Couch, een directeur onderhoudswerkzaamheden, in een interne e-mail. “Ze mogen machines die eerder zijn losgekoppeld niet opnieuw aansluiten / opnieuw installeren zonder toestemming van HQ Maintenance, ongeacht de richting die ze krijgen van hun fabrieksmanager.”

DeJoy, die heeft gezegd dat de veranderingen gericht waren op het verlagen van de kosten bij het bureau met geldkrapte, getuigde vrijdag voor de Senaat dat er geen plannen zijn om een ​​van de machines opnieuw aan te sluiten.

‘Ze zijn niet nodig’, beweerde hij. 

Kimberly Karol, een postbeambte die fungeert als de president van de Iowa Postal Workers Union, vertelde Salon dat de machines belangrijk zijn omdat “ze het werkpaard zijn voor het verwerken van briefpost.”

‘Dat is veel post,’ zei ze tegen Salon . “Zonder deze machines kunnen we die post niet efficiënt en betrouwbaar sorteren.”

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  De feiten die bewijzen dat bijna iedereen in de VS het bij het verkeerde eind heeft over deze coronaviruspandemie

Met uitzondering van twee faciliteiten in Texas en Washington, hebben de meeste USPS-faciliteiten volgens CNN niet geprobeerd machines opnieuw aan te sluiten. Yared Wonde, de president van de Dallas Postal Workers Union, vertelde het verkooppunt dat de machines het “grootste deel van de postsortering” vormden, maar dat ze niet opnieuw in gebruik konden worden genomen omdat er stukken ontbraken.

Karol vertelde Salon dat sommige machines “in de open lucht waren gelaten, waar het weer van invloed zal zijn op het vermogen van de machine om te kunnen blijven werken”.

Huisvoorzitter Nancy Pelosi, D-Calif., Zei dat de beslissing om de wijzigingen die al bij de USPS zijn doorgevoerd niet terug te draaien, de aankondiging van DeJoy “misleidend” maakt.

“De vermeende pauze van de postmeester-generaal is volstrekt onvoldoende en kan de reeds aangerichte schade niet ongedaan maken ” , zei ze in een verklaring na een ontmoeting met DeJoy deze week. . “Al deze veranderingen brengen de verkiezingen rechtstreeks in gevaar en dreigen onevenredig kiezers in gekleurde gemeenschappen te ontnemen. Tegelijkertijd zijn we zeer bezorgd dat de vertraging van de levering van medicijnen aan veteranen niet voldoende wordt aangepakt.”

Terwijl DeJoy’s aankondiging een aantal veranderingen tijdens de verkiezingen stopte, plant hij “veel meer ingrijpende veranderingen” in het bureau na november dan eerder gerapporteerd, volgens The Washington Post .

DeJoy, die geen ervaring heeft bij de USPS, plant maatregelen die de bezorging van post verder zouden kunnen vertragen en de prijzen voor bepaalde postdiensten zouden kunnen verhogen, aldus het rapport. Het blijft onduidelijk hoeveel van deze plannen hij eenzijdig kan uitvoeren, aangezien dergelijke wijzigingen de herziening van de Postal Regulatory Commission vereisen.

“Ze gaan rechtstreeks naar de kern van wat de democraten hebben gezegd dat deze postmeester-generaal de post wil aandoen”, zei een bron die bekend was met het plan. “Dit wordt heel snel erg heet.”

De democratische procureurs-generaal, die al een rechtszaak van 20 staten hebben aangespannen om wijzigingen onder DeJoy te blokkeren , hebben gezworen om ook verdere veranderingen te bestrijden.

“Deze regering heeft de nare gewoonte om één ding in het openbaar te zeggen en achter gesloten deuren het tegenovergestelde te doen”, zei procureur-generaal Mark Herring van Virginia . “Ik ga deze veranderingen bij elke stap bestrijden en ervoor zorgen dat ze nooit van kracht worden.”Lees ook:  Zes dodelijke maanden te laat waarschuwt Bob Woodward ons dat Trump liegt over COVID

Comments

comments