Terwijl Duitse bedrijven failliet gaan: Merkel geeft 5,9 miljard euro aan belastinggeld weg aan Afrika

Terwijl Duitse bedrijven failliet gaan: Merkel geeft 5,9 miljard euro aan belastinggeld weg aan Afrika

22 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Een andere indrukwekkende test van zijn profetische capaciteiten (en dus wetenschappelijke geloofwaardigheid) werd begin april gegeven door viroloog Christian Drosten over het onderwerp Corona in Afrika: je moet voorbereid zijn op vreselijke foto’s in de zomer, zoals je ze kent ” alleen uit films “. Ook hier is het heel anders gelopen, in plaats van dat er zich rampen hebben voorgedaan, is er alleen nog een waarschuwing over – maar uitgesteld wordt niet geannuleerd. De laatste tijd waarschuwen de ministers van Ontwikkelingssamenwerking in toenemende mate voor de crisis in Afrika – als spreekbuis van hulporganisaties met zeer egoïstische motieven.

De massale sterfgevallen in Afrika zijn niet uitgekomen – heel anders dan wat Drosten had voorspeld: “In de Afrikaanse landen zal de piek van infecties deze zomer plaatsvinden. Ik kan me niet eens voorstellen welke foto’s je zult zien. We zullen nog steeds mensen zien sterven op straat in Afrika. De situatie zal slecht zijn, heel erg ”, zei hij in een interview met Stern op 20 maart 2020.

Het effect van zo’n week weerkaatst, zelfs voor een lange tijd – ook al is het lang door de realiteit weerlegd. Drosten’s horrorvisioenen, evenals die van een aantal vlucht- en mensenrechtenorganisaties of zelfs van Bill Gates zelf (“Corona zal meer dan 10 miljoen doden in Afrika claimen”) – het zijn allemaal stukjes van het mozaïek van de Corona-mentaliteit, die tot aan de fundamentele angst in de hoofden van mensen vandaag vormen.

In feite zijn de sterftecijfers in Afrika veertig keer lager dan de “slachtoffercijfers” in Europa en Amerika. Zoals ” Tichy’s Insight ” (TE) schrijft, overschreed het aantal gevallen voor het hele continent pas onlangs de grens van miljoen; alleen in New York stierven meer mensen aan (en met!) Covid-19 dan in alle 55 Afrikaanse landen samen, die officieel 24.000 slachtoffers hadden. 16 procent van de wereldbevolking woont in Afrika, maar wereldwijd slechts 5 procent van de corona-geïnfecteerden.

Corona als het kleinste probleem in Afrika

De lage aantallen zijn natuurlijk deels te wijten aan de noodlijdende gezondheidssystemen daar en, als gevolg daarvan, geen betrouwbare statistieken. Toch is Corona nauwelijks een issue voor Afrika. De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat de gemiddelde bevolking daar zo jong is (er is praktisch nergens sprake van oververoudering van samenlevingen) dat de ‘risicogroep’ senioren daar gewoonweg niet op grote schaal bestaat.

Lees ook:  Nieuw rapport onthult dat Amerikaanse Special Forces actief zijn in 22 Afrikaanse landen

Maar bovenal wordt de bevolking van veel ontwikkelingslanden blootgesteld aan een brutale natuurlijke “selectiedruk” vanwege de hoge kindersterfte en het uitgebreide gebrek aan medische en verpleegkundige capaciteiten, zodat individuen met een sterker immuunsysteem en robuuster de neiging hebben om volwassen te worden dan in geïndustrialiseerde landen. Om het bot te zeggen: iedereen die in Afrika oud wordt, heeft zoveel overleefd dat het coronavirus niet langer gevaarlijk is.

Over het algemeen waren de pogingen van westerse pandemische paniekpriesters vanaf het begin belachelijk om een ​​luchtwegaandoening tot een continentale bedreiging te verklaren in Afrika van alle plaatsen, waar meer dan 220 miljoen mensen aan malaria lijden , tientallen miljoenen aan hiv en miljoenen aan andere epidemieën, die (ook door een gebrek aan medische zorg) er zijn altijd veel meer bedreigingen geweest dan Sars-CoV2. Ook al praat niemand er meer over in de geest van de lokale vernauwing van het gezichtsveld van het gezondheidsbeleid tot Corona. Net zo min als burgeroorlogen, de gevolgen van oorlog, hongersnoden en economische crises, waarvan vele malen de mondiale coronaslachtoffers zijn omgekomen, heeft niemand meer op de radar.

Duitsers en EU-miljarden voor “onmiddellijk programma”

CSU-minister van Ontwikkelingssamenwerking Gerd Müller wil daar nu verandering in brengen en daarom gebruikt hij drastische woorden als het gaat om de verspreiding van corona in ontwikkelingslanden. Zoals de ” Deutsche Welle ” hem citeert, moet Europa “de ernstige gevolgen niet onderschatten”. Müllers beroep is echter niet zonder bijbedoelingen. Het zijn vooral hulporganisaties die Corona opnieuw gebruiken als een welkome vehikel om “geld vrij te maken”, zegt TE: “Met catchphrases en speculatieve horrorscenario’s als ‘de tikkende tijdbom’ worden angst en hysterie gepromoot.”

Müllers waarschuwingen vallen samen met een nieuwe krankzinnige overdracht van geld van de regering-Merkel ten gunste van het buitenland – hoewel Duitsland eigenlijk genoeg economische zorgen heeft: na de driecijferige miljard sommen Duits belastinggeld die Merkel de komende jaren daadwerkelijk weggeeft aan Zuid-Europa, zal er de komende jaren nog eens 5,9 miljard euro uitkomen. Duitsland’s “onmiddellijke programma” van de EU voor ontwikkelingslanden, dat een omvang heeft van 33 miljard euro.

Afgezien van “vluchtelingenregio’s” (Müller) zoals Syrië, Libanon en Bangladesh, zal het geld voornamelijk worden gebruikt in Afrika – en laboratoria, noodklinieken en “mogelijk voor vaccinatiecampagnes” (!). Dit is waar Gates weer binnenkomt. Dit verklaart de bangmakerij: degenen die voor Afrika trommelen, hebben meestal egoïstische bijbedoelingen.

Lees ook:  Bill Gates waarschuwt dat het coronavirus Afrika erger zou kunnen treffen dan China

Comments

comments