BELACHELIJKE DURE DOOR ONZE BETAALDE speedboot Willem-Alexander en Máxima begint óók met een A


Amalia, Alexia, Ariane: koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn gek op namen met de letter A. Niet gek dus dat de naam hun nieuwe boot ook met de eerste letter van het alfabet begint. De boot heet Alma. Weer eens wat anders dan De Groene Draeck.

De ‘Taxfree-King Willem’  en grootste  dief van Nederland heeft een ‘Super- Patser -Speedboot Wajer 55 ‘aangeschaft van meer dan 4 miljoen euro die hij slechts gebruikt twee a drie weken bij zijn gratis ‘ VIP- vakantie- Paleis’ in Griekenland van de door hem recentelijk straffeloos gestolen tientallen miljoenen van het Volk.

De vorige ‘Super-Patser –Speedboot’ van de King en zijn peperdure Putah ‘Queen Exotica’ is vorige week uit het openbare kadaster gehaald, zo blijkt uit documenten. “De Speedboot is verkocht voor een vriendenprijsjes aan zijn neef de beruchte Amsterdamse Huisjesmelker Prins Bernhard Jr”.

De King heeft zo’n minachting voor zijn onderdanen lijfeigenen dat hij in tegenstelling tot veel andere ‘Taxfree-Ultra-rijken’ nog niet één euro heeft gedoneerd om mensen die het extreem zwaar hebben te helpen. Nee, de ‘Royal Psychopaat’ koopt een speedboot van 4 miljoen voor zich zelf en zijn Parasieten familie en ging een dagje proef varen voor IJmuiden. Vorig jaar maakte koning Willem-Alexander en zijn echte Boss de peperdure ‘Putah- Queen Exotica Maxima’ al een proefvaart bij Sleeuwijk Yachting met Rutte als ‘Dek–matroos’ om zijn Melomanen extra wensten kenbaar te maken. Vervolgens heeft Wajer Yaghts een ‘Super Patser- Speedboot’ voor de King gebouwd met voor miljoenen aan extra Super Patsers accessoires. Hij maakte een paar dagen geleden een proefvaartje bij IJmuiden uitgerekend in zicht voor de Voedselbank met zijn ‘Royal- Politie NSB- Bodyguards’ in rubberbootjes, die er voor moesten zorgen dat het gewone Volk op ten minste 1,5 150 m afstand blijven zogenaamd voor het ‘Der Endlösung-Corona-Bom-virus’ voor het gewone Volk. Uiteraard heeft de Taxfree-King niet het wettelijk verplichte vaarbewijs, want hij en zijn Parasieten familie vaart zijn hele misdadig leven boven de wet.

Bij boten komt het nog wel eens voor dat de naam is verzonnen door verschillende namen uit het gezin samen te voegen. Bij de naam Alma zou dat ook zeker het geval kunnen zijn. Al van Alexander en Ma van, je raadt het al, Máxima.

Waar Nederlandse media vanwege de mediacode niets over het privéleven van de Oranjes mogen delen, geldt dat niet in andere landen. Duitse media tonen foto’s van onze koning en koningin tijdens hun vakantie in Griekenland en hierop is ook de naam van de boot te lezen.

Er was eerder dit jaar heel wat te doen om de nieuwe aankoop van de Oranjes. Het nieuwe speeltje kostte namelijk twee miljoen euro. Maar dan heb je ook wat…

Niks geen coronacrisis! Koning Willem-Alexander koopt jacht van twee miljoen om met gezin te spelevaren

Koning Willem-Alexander heeft sinds dit voorjaar een nieuw motorjacht. De koning heeft een zogenoemde Wajer 55 aangeschaft voor bij zijn vakantiehuis in Griekenland. De vanafprijs voor de Wajer 55 is € 1.695 miljoen, exclusief btw. De boot van de koning die met de nodige extra’s twee miljoen euro kost wordt uitsluitend op bestelling gebouwd en heeft een brede reeks aan personaliseringsmogelijkheden.

SBS koninklijk huis verslaggever Huis Sandra Schuurhof weet dat het nieuwe jacht van de koning 16 meter lang is en een van de grootste en meest luxe modellen van Wajer Yachts in Heeg. De vorige Wajer van de koning, genaamd de Aldebaran, is ruim 11 meter lang. Kostte de Wajer 38 ongeveer 800.000 euro voor zijn nieuwe speeltje moest Willem-Alexander 2 miljoen euro betalen. Het jacht is dan ook voorzien van vele technische snufjes zoals een elektrisch cabrio dak en heeft vier slaapplaatsen, keuken en een badkamer. Vorig jaar maakte koning Willem-Alexander al een proefvaart bij Sleeuwijk Yachting. Vervolgens heeft Wajer Yaughts een jacht voor de koning gebouwd. Yvonne Zwaan, expert op het gebied van motorjachten hoofdredacteur van motorboot.com, zegt dat de Wajer 55 wel zo’n 90 kilometer per uur kan halen.

Dat vorige jacht van de koning is het openbare kadaster gehaald, zo blijkt uit documenten. “Het jacht is dus waarschijnlijk verkocht”, aldus Yvonne Zwaan.

Sandra Schuurhof verwacht dat de koning het jacht zal gebruiken in Griekenland waar het koninklijk gezin een vakantievilla met aanlegsteiger heeft. Het gezin gebruikt de boot om te eilandhoppen tijdens de vakanties.

Zijn nieuwe lag dit voorjaar in de jachthaven van Muiden naast de Groene Draeck, de boot van zijn moeder prinses Beatrix. Koning Willem-Alexander en zijn gezin zijn verschillende keren gespot op het luxe jacht in het vaargebied bij Muiden, Pampus en Enkhuizen. “Men wist dat de koning weer op het water was met zijn nieuwe jacht, omdat er met volle vaart een politieboot achteraan ging. Ze moesten de snelste politieboot, een RIB, inzetten om de koning bij te kunnen houden. Het was voor de koning een sport om de politie eruit te varen”, vertelt Sandra Schuurhof.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Reacties 4

Geef een antwoord