De drie amigo’s van zwendelartiesten: Steve Bannon, Roy Moore en de My Pillow-man

De drie amigo’s van zwendelartiesten: Steve Bannon, Roy Moore en de My Pillow-man

23 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Trump’s regime in een notendop: een trio van rechtse oplichters die de wrijven overspoelen met belachelijke plannen

Je bent Roy Moore vergeten , nietwaar? Met de rest van de Trumpiaanse shitstorm die je elke dag in je gezicht slaat, is Roy Moore waarschijnlijk net uit de oude hersenpan geglipt: Roy jaagt tienermeisjes achterna in winkelcentra in Alabama, bouwt stenen monumenten op die gegraveerd zijn met de Tien Geboden, wordt ontslagen als opperrechter van het Hooggerechtshof van Alabama voor het trotseren van de Amerikaanse grondwet, en voor de Senaat en het verliezen van democraat Doug Jones in de roodste staat van de unie in 2017 met de steun van zijn goede vriend, Steve Bannon.

Ja, samen met Donald Trump was Moore’s andere grote supporter destijds dezelfde Steve Bannon die zojuist was aangeklaagd voor de federale districtsrechtbank in Manhattan op beschuldiging van postfraude en het witwassen van geld.met gevangenisstraffen van elk 20 jaar. Dezelfde Steve Bannon die in 2016 de campagne van Trump leidde en het jaar daarop opstond voor de CPAC-conventie en iedereen vertelde hoe hij ‘de administratieve staat zou ontmantelen’ in Washington, voordat hij werd ontslagen uit zijn baan in het Witte Huis in een machtsstrijd met Jared Kushner en wegsluipen naar zijn weelderige herenhuis op Capitol Hill, bekend als de ‘Breitbart Embassy’ om zijn gestreepte pak en vleugeltip-veterschoenen uit te trekken en de drieluiklook van de Gulfstream-populist aan te trekken. transformeren zichzelf in, terwijl hij rondscharrelde met zijn “veiligheidsdetail” die toespraken hield voor rechtse politieke partijen in heel Europa. 

Wie zijn deze mensen? Hoe zijn we op een plek gekomen waar we ‘s ochtends wakker worden en het eerste dat we horen is dat deze menselijke lintworm genaamd Steve Bannon is gearresteerd op een privéjacht van 45 meter van een Chinese miljardair voor de kust van Westport, Connecticut , voor het uitvoeren van een zwendel die geld inzamelde om de muur van Donald Trump aan de grens met Mexico te bouwen – maar wat Bannon en drie van zijn partners in de zwendel eigenlijk deden, was zichzelf honderdduizenden dollars betalen zodat ze boten en Land Rover SUV’s konden kopen en eersteklas vliegtickets en weelderige diners en luxe hotelkamers en chique golfkarretjes en cosmetische chirurgie en verbeteringen aan het huis op appartementen in Florida?

Ik heb de aanklacht gelezen, alle 24 pagina’s ervan, en de zwendel die erin wordt beschreven, is ongelooflijk ingewikkeld. Ze hebben een GoFundMe-pagina opgezet en ongeveer $ 25 miljoen opgehaald om een ​​deel van de grensmuur van Trump te financieren, en ze beloofden keer op keer in hun fondsenwervingspraatjes dat ze geen cent voor zichzelf zouden nemen. Natuurlijk besloten Bannon en de rest van hen dat een beter gebruik van het ingezamelde geld zou zijn om te betalen voor hun weelderige levensstijl, dus richtten ze een non-profitorganisatie en een lege vennootschap op, en meerdere bankrekeningen door het hele land, zodat ze clandestien de schonk geld rond en betaalde zichzelf geheime salarissen van honderdduizenden dollars voor ten minste één van hen en ten minste een miljoen voor Bannon. Ik heb de aanklacht twee keer gelezen en probeerde te begrijpen hoe de zwendel werkte. Het plan was zo byzantijns, 

Lees ook:  "Nostradamus voorspelde Corona-virus ...": nieuws van de EU-propagandaworkshop

Bannons vriend Roy Moore zette een soortgelijke zwendel neer in Alabama toen hij een nep-non-profitorganisatie oprichtte , de Foundation for Moral Law . Nadat hij had beloofd dat hij geen cent voor zichzelf zou aannemen als salaris, ging Moore verder met dat te doen en betaalde zichzelf minstens $ 180.000 per jaar over een periode van jaren, in totaal meer dan $ 1 miljoen. De stichting betaalde ook voor Moore’s reiskosten, gezondheidsvoordelen en bewakers, en betaalde een salaris van $ 65.000 per jaar aan de vrouw van Moore en een apart salaris aan twee van zijn kinderen. Toen de stichting een moeilijke plek kreeg in haar fondsenwerving en het totale salaris van Moore niet kon betalen, kreeg hij een IOU met de belofte hem het verschil in vermogen van de stichting op een toekomstige datum te betalen.

De woorden “vogels van een veer” komen in me op, nietwaar? Ik bedoel, deze jongens lijken de drang niet te weerstaan ​​om gelovigen van hun zuurverdiende geld te bedwingen, dromen te beloven zoals het bouwen van de muur Trump zei dat de Mexicanen zouden betalen, en in het geval van Moore beloofden ze de heidenen terug te slaan en terug te keren gebed tot de openbare scholen en de tien geboden op het openbare plein. Dit alles wordt blijkbaar het beste bereikt vanaf de achterbank van Land Rovers en liggende stoelen in eersteklas en leren fauteuils op privéjets en zonnedekken van privéjachten van 45 meter. 

Alsof Bannon en zijn oplichters niet genoeg waren, was dit ook de week waarin we hoorden dat COVID-19 binnenkort geen bedreiging meer zal zijn voor de gezondheid en het welzijn van Amerikanen, omdat Mike Lindell, de ‘My Pillow-man’ , “brengt een wondermiddel op de markt. Het heet Oleandrin, het is niet goedgekeurd door de FDA , het is niet dubbelblind getest en er is geen enkel bewijs dat het werkt. Maar daar was Trump deze week, hij ontmoette Lindell en duwde het spul alsof het de nieuwe hydroxychloroquine was. De My Pillow-man heeft natuurlijk plaats genomen in het bestuur en heeft een financieel belang in het bedrijf dat de drug pusht. Oleandrin is trouwens de chemische stof die de plant Nerium oleander dodelijk maakt. 

Waar gaat het over deze jongens? Roy Moore is een religieuze noot, maar zelfs religieuze noten hebben recht op hun geloof, en als hij een grote steen met de Tien Geboden in zijn voortuin wil zetten, dan is dat goed voor hem. Maar hij kon het gewoon niet laten zijn overtuigingen op te lichten tot een salaris van een miljoen dollar. Steve Bannon en zijn maatjes hebben het recht om all-in te gaan voor de muur van Trump aan de Mexicaanse grens. Maar ze konden het niet laten om geld in te zamelen voor de muur en ze te gebruiken voor plezierboten en luxe SUV’s en diners in dure restaurants en kamers in luxe hotels. Wat de My Pillow-man betreft, hij is vele malen miljonair van het verkopen van zijn belachelijke kussens aan de rubes met advertenties op Fox News. Hij hoefde zijn bank niet meer op te vullen dan de vulling van zijn kussens, maar neeeeeeeeeeeeeeeeee … Hij moet een oplichtingsmiddel bedenken

Donald Trump heeft van het Witte Huis zijn eigen spaarvarken gemaakt. Er was zoveel zelfhandel door de Trump Foundation dat de staat New York het stopte en Trump een boete van $ 2 miljoen oplegde voor het misbruiken van de stichting voor zijn eigen privézaken en politieke doeleinden. Hij had een echte Trump University kunnen oprichten en de geheimen van zijn vastgoedgenie kunnen onderwijzen, maar in plaats daarvan ontfutselde hij mensen van hun zuurverdiende dollars en werd hij in 2016 gedwongen $ 25 miljoen te betalen om claims van studenten die hij bedroog af te wikkelen. 

Lees ook:  Boris Johnson het schoothondje van Trump

Donald Trump heeft geen zwendel uitgevonden zoals die van Steve Bannon en Roy Moore en de My Pillow-man, maar hij baseert zijn hele leven op het idee dat er elke minuut een sukkel wordt geboren. Hij is waarschijnlijk de gratiepen voor Bannon en zijn vrienden nu aan het opwarmen. Wat we moeten onthouden, is dat er geen gratie voor ons zal zijn als we hem in november niet kwijtraken. 

 

LUCIAN K. TRUSCOTT IV

Lucian K. Truscott IV, afgestudeerd aan West Point, heeft een carrière van 50 jaar als journalist, romanschrijver en scenarioschrijver. Hij heeft verhalen gedekt als Watergate, de Stonewall-rellen en oorlogen in Libanon, Irak en Afghanistan. Hij is ook de auteur van vijf bestverkochte romans en verschillende niet-succesvolle films. Hij heeft drie kinderen, woont op de East End van Long Island en brengt zijn tijd door met zorgen maken over de staat van onze natie en gek krabbelt in een tot dusverre vruchteloze poging om dingen beter te maken. Hij is te volgen op Facebook bij The Rabbit Hole en op Twitter @LucianKTruscott.

Comments

comments