Trump suggereert in tweet ten onrechte dat u bij stemming via mail COVID krijgt

Trump suggereert in tweet ten onrechte dat u bij stemming via mail COVID krijgt

23 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Trump probeerde mensen bang te maken om niet te stemmen door te beweren dat postbussen voor stembiljetten niet opgeschoond zijn en u COVID kunnen geven.

Trump tweette:

No Title

So now the Democrats are using Mail Drop Boxes, which are a voter security disaster. Among other things, they make it possible for a person to vote multiple times. Also, who controls them, are they placed in Republican or Democrat areas? They are not Covid sanitized. A big fraud!

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDus nu gebruiken de Democraten Mail Drop Boxes, die een ramp voor de veiligheid van de kiezers zijn. Ze maken het onder andere mogelijk dat een persoon meerdere keren kan stemmen. Ook, wie controleert ze, worden ze geplaatst in Republikeinse of Democratische gebieden? Ze zijn niet gezuiverd voor Covid. Een grote fraude!

Postbussen voor stembiljetten zijn erg veilig. De FDA van Trump zei dat het mogelijk is om COVID te krijgen door een oppervlak aan te raken en vervolgens je gezicht aan te raken, dit is niet de primaire methode voor virusoverdracht. Mail-in-stembiljetten zijn exponentieel veiliger dan de voorkeursmethode van Trump om persoonlijk op dezelfde dag te stemmen.

Trump wil duidelijk niet dat mensen stemmen. Hij verspreidt valse gezondheidsinformatie om te voorkomen dat mensen voor mei stemmen . Zijn pogingen om mensen bang te maken de post niet te gebruiken, werken niet, dus valt hij het afgeven van de post-in-stemming aan.

Lees ook:  Val niet voor de valse tweedeling van Trump: het is geen keuze tussen mensenlevens en de economie

Stemmen per post zal COVID niet verspreiden. De president liegt.

Het enige dat stemmen per post zal doen, is het veel waarschijnlijker maken dat Donald Trump een termijnpresident wordt.Comments

comments