Dictatuurfan Schäuble geeft openlijk toe: Corona-crisis dient om natiestaten af ​​te schaffen


Wolfgang Schäuble (CDU) heeft openlijk toegegeven dat de coronacrisis zal worden misbruikt door de heersers om de natiestaten af ​​te schaffen en de dictatuur verder te bevorderen.

De AfD heeft gewaarschuwd dat de federale overheid de coronacrisis zou kunnen gebruiken om de bevoegdheden van de EU uit te breiden ten koste van de natiestaten. Aanleiding is een interview met Wolfgang Schäuble (CDU), waarin de president van de Bondsdag Corona omschreef als een geweldige kans voor Europa.

“Wolfgang Schäuble wil duidelijk een vrijstelling van nationale soevereiniteit in financiële kwesties ten gunste van een bureaucratische, vrijheidsvijandige EU-superstaat. Hij wil Duitsland het soevereine vermogen ontnemen om op te treden en het over te dragen aan de onrealistische, dominante fanatieke Brusselse bureaucratische kaste ”, zei AfD-baas Jörg Meuthen op maandag over YOUNG FREEDOM.

Schäuble: Het verzet tegen de financiële unie neemt af

Hij waarschuwde regelmatig dat “de zogenaamde elites rond Merkel, Schäuble, von der Leyen , Macron, Timmermans, Lagarde, enz. De Verenigde Staten van Europa willen en de onvermijdelijke afschaffing van de Europese natiestaten”, legde Meuhten uit, die verantwoordelijk is voor de AfD in het Europees Parlement. zit. Met zijn meest recente opmerkingen bevestigt Schäuble precies deze waarschuwing.

In een interview met Neue Westfälische zei de president van de Bondsdag : “De Corona-crisis is een geweldige kans. De weerstand tegen verandering wordt minder in tijden van crisis. We kunnen nu de economische en financiële unie tot stand brengen, die we tot dusverre politiek niet hebben bereikt – op basis van de overtuiging dat degene die beslist, er de verantwoordelijkheid voor neemt. ‘

Schäuble: “Grote crises zijn grote kansen”

In deze richting is het gezamenlijke hulppakket ter waarde van 750 miljard euro opgeschoven. Hij was ervan overtuigd dat de bevolking dit besluit nu eerder zou volgen. “Ik wil de pandemie niet bagatelliseren als ik zeg dat grote crises grote kansen bieden.”

Meuthen weerlegde dit door te zeggen dat politici zoals Schäuble koste wat het kost de afschaffing van natiestaten wilden . “En aangezien ze deze waanzin in normale tijden nooit zouden kunnen afdwingen tegen het verzet van de burgers, proberen ze nu de onzekerheid van mensen in de Corona-crisis te gebruiken om hun plan dat vijandig staat tegenover vrijheid te realiseren.” Des te belangrijker is dat om te vechten voor het behoud van vrijheid “en om beslissende maatregelen te nemen tegen de abolitionisten van onze natiestaten.”

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord