George Conway’s keiharde pledooi Trump Is ‘a Racist, He Is Evil’

George Conway’s keiharde pledooi Trump Is ‘a Racist, He Is Evil’

24 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

In exclusieve clips van “#Unfit”, gefilmd voordat zijn vrouw het Witte Huis verlaat, wordt George Conway – medeoprichter van Lincoln Project, Kellyanne manlief – emotioneel waarom hij zich tegen Trump verzet.

[Donald] Trump is een sociopaat. Een sadist. Een oplichter. Een racist. Een vrouwenhater. Een seksist in het algemeen. En ik denk dat het een probleem is ”, biedt Justin Frank, een van ‘s werelds beste psychiaters, aan.

Frank, de voormalige hoofdbewoner van Cambridge Hospital, is de auteur van Trump on the Couch uit 2018 : Inside the Mind of the President (en eerder Bush on the Couch en Obama on the Couch ). Hij is ook een van de vele gewaardeerde psychiaters en psychologen die zijn geïnterviewd in #Unfit: The Psychology of Donald Trump , waarbij deze medische experts tot de conclusie kwamen dat Trump een “kwaadaardige narcist” is en een gevaar voor de Amerikaanse democratie .

Maar de meest aangrijpende getuigenis in #Unfit komt van George Conway , de advocaat, medeoprichter van Lincoln Project en echtgenoot van Trump-adviseur Kellyanne Conway , wiens beeldmateriaal werd gefilmd voorafgaand aan de aankondiging van Conways op zondagavond dat ze de Trump zou verlaten. White House en hij zouden het Lincoln Project verlaten om zich op hun gezin te concentreren . (Hun 15-jarige dochter, Claudia, was ook een zeer luidruchtige tegenstander van Trump op Twitter en TikTok, en kondigde zaterdag plannen aan om zich van haar ouders te emanciperen.)

” Ik heb in 2016 op Donald Trump gestemd, en ik nam zelf bijna een baan om de civiele afdeling van het ministerie van Justitie te leiden”, zegt Conway. “Donald Trump was niet mijn eerste keuze onder de Republikeinse genomineerden, maar ik hoopte dat hij zou kalmeren en beter zou worden naarmate de tijd verstreek.”

Hij voegt eraan toe: ‘Het probleem was dat toen hij eenmaal in de hoogste machtspositie kwam, hij een deel van zijn motivatie verloor om gedisciplineerd te worden. En ik denk op dit moment: wat is er mis met hem? Donald Trump is als een grap die uit de hand is gelopen. “

Lees ook:  Aangezien koloniale monumenten worden vernietigd in de VS en Europa, blijft Mount Rushmore tot dusver onaangeroerd

Inderdaad, Conway werd overwogen voor de rol van Amerikaanse advocaat-generaal voordat hij kandidaat werd voor assistent-procureur-generaal in de Civil Division van het Amerikaanse ministerie van Justitie – om zich vervolgens terug te trekken uit overweging vanwege wat hij zag als het grillige gedrag van Trump. Sindsdien is hij een van de meer uitgesproken anti-Trump Republikeinen geworden – zowel op Twitter als via het Lincoln Project, een groep #NeverTrump GOPers die virale inhoud creëren om zowel onder de huid van de president te kruipen als de kiezers aansporen om de juiste keuze te maken in 2020.

Later in #Unfit vertelde Conway – wiens moeder een wetenschapper uit de Filipijnen was en wiens kinderen met Conway een kwart Filipijns zijn – een persoonlijk verhaal over waarom hij vindt dat Trump ongeschikt is voor het presidentschap.

“Mijn moeder kwam uit de Filippijnen … kwam in de jaren vijftig naar de Verenigde Staten”, zegt Conway. ‘Ik beschouw mezelf gewoon als een Amerikaan, en ik neem gewoon aan dat mensen niet racistisch zijn. En ik ben geneigd te vergeten, sommige mensen zijn dat wel. En dat is een soort les met Trump: ik heb hem gewoon het voordeel van de twijfel gegeven. “

Het moment dat Conway echt over de streep kwam, kwam in juli vorig jaar, toen Trump via Twitter vier democratische congresvrouwen (Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Rashida Tlaib en Ayanna Pressley) vertelde terug te gaan naar hun land, zelfs hoewel slechts één van deze vrouwen buiten de Verenigde Staten werd geboren. “Waarom gaan ze niet terug en helpen ze de totaal kapotte en door misdaad geteisterde plaatsen waar ze vandaan kwamen te herstellen. Kom dan terug en laat ons zien hoe het moet. Deze plaatsen hebben je hulp hard nodig, je kunt niet snel genoeg vertrekken, ” tweette Trump . 

“Wat hij zei over die leden van het Congres bracht die herinnering terug aan, wauw, er zijn echt zulke mensen hier”, biedt Conway aan. ‘Ik was bij mijn moeder toen ik een tiener was op een parkeerplaats in Massachusetts, en iemand zei tegen haar:’ Ga terug naar jouw land ‘, ”vervolgt hij, voordat hij de tranen wegveegt. “Sorry. En ik ontdekte dat het zo was … het kwam echt bij me thuis: deze man is een racist, hij is slecht. “

‘Hij is een racist. Zonder enige twijfel. “

No Title

and viciously telling the people of the United States, the greatest and most powerful Nation on earth, how our government is to be run. Why don’t they go back and help fix the totally broken and crime infested places from which they came. Then come back and show us how….

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Terwijl COVID hoger dan ooit schiet, bereikt Trump's leiderschap een dieptepunt

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Media in gevecht met samenzweringstheorieën van de Witte Overheersing
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments