‘Koning’ Willem-Alexander en Máxima lappen verplichte 1,5m afstand aan hun laars. Dit kunnen Covid-19 verspreiders zijn

‘Koning’ Willem-Alexander en Máxima lappen verplichte 1,5m afstand aan hun laars. Dit kunnen Covid-19 verspreiders zijn

24 augustus 2020 1 Door Indignatie redactie

In Nederland waren ze vaak op pad om hun zogenaamde begrip en medeleven te betuigen voor de Covid-19 maatregelen. Totaal onverantwoordelijk terwijl de Nederlandse Regering alles op alles zet om het Covid-19 virus onder controle te krijgen gedraagt dit ‘koninklijke’ stel zich volstrekt onverantwoord. Hun geloofwaardigheid is tot nul gereduceerd.

Dit moet nog een staartje krijgen en tot 2e Kamer-vragen leiden of kijkt minister-president Mark Rutte de andere kant op terwijl de overtreders in Nederland met een fikse boete op zak naar huis gaan. Deze twee kregen voor hun wandaad kennelijk nog een presentje van de Griekse restaurant-eigenaar.

In een Twitterbericht hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima gereageerd op de commotie die is ontstaan over een vakantiefoto. Daarop is te zien dat het koningspaar, op vakantie in Griekenland, poseert met een man, volgens RTL Nieuws een restauranteigenaar op het eiland Milos. De drie staan dicht bij elkaar.

Koning en koningin schrijven in het bericht dat ze “in de spontaniteit van het moment” niet goed op de afstand hebben gelet. “Dat hadden we natuurlijk wel moeten doen. Want ook op vakantie is naleven van coronaregels essentieel om het virus eronder te krijgen.”

Lees ook:  Het Volk zit in een Wurg greep van de Rothschilds en de’Taxfree-Oranjes’ en de ‘Bankier-Gangsters’ van de ECB

Twitteraars reageren over het algemeen met begrip op het fotomoment. “Het kan iedereen gebeuren”, “Zo’n moment is bij iedereen vast te leggen”, “U bent gelukkig ook maar een mens”, is te lezen in de reacties onder de tweet.

De foto kwam gisteren naar buiten via Instagram.

No Title

No Description

Verslaggever Koninklijk Huis Kysia Hekster noemde het poseren ‘onhandig’. “De koning is zich als geen ander bewust dat alles wat hij doet of laat onder een vergrootglas ligt. Dat is hem van jongs af aan geleerd. Je kan op zijn minst zeggen dat zijn voorbeeldfunctie hier niet zo goed uit de verf komt.”

No Title

‘In media verscheen een foto waarop we te weinig afstand houden. In de spontaniteit van het moment hebben we daar niet goed op gelet. Dat hadden we natuurlijk wel moeten doen. Want ook op vakantie is naleven van coronaregels essentieel om het virus eronder te krijgen’-WA & Máxima

Comments

comments