Mark Meadows de MOST STUPID in de binnenste cirkel van Trump?

Mark Meadows de MOST STUPID in de binnenste cirkel van Trump?

24 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Is Mark Meadows de meest ongeschikte en ineffectieve van de binnenste cirkel van Trump? Ik denk niet dat er enige twijfel over bestaat …

Uren nadat opnames  van de  zus van president  Donald Trump opdoken – waarin ze beschrijft dat haar broer  ‘geen principes’ had, en beweerde dat ‘hij niet leest’ en dat iemand namens hem zijn toelatingsexamens voor de universiteit had afgelegd – Chief White House van de staf Mark Meadows kwam zondag naar de verdediging van de president en typeerde  de beweringen  als een onnauwkeurige weergave van de man voor wie hij werkt.

“De president die ik mag dienen, is niet degene die wordt beschreven op een geheime tape van 15 uur,” zei Meadows op  ABC’s “This Week” -zondag .

‘Misschien zie je hem wel als hij naar Marine One gaat, er is een kartonnen doos die op Marine One wordt gebracht. Wat erin zit, zijn knipsels en knipsels, elke dag weer, ‘zei Meadows. “Hij leest waarschijnlijk meer dan wie dan ook die ik ken, waardoor ik meer moet lezen omdat hij me elke ochtend een takenlijst geeft. Elke avond geeft hij me een takenlijst. ”

“Dus luister, dit is zoals gewoonlijk politiek, door een nichtje dat is geschreven uit een testament, dat blijkbaar gewoon een bijl te slijpen heeft omdat ze wil dat Joe Biden president wordt”, vervolgde hij, verwijzend naar een familiestrijd over het landgoed van Trump’s vader Fred, nadat hij eerder had gezegd: “Weet je, gewoon weer een dag en nog een aanval”, in navolging van de reactie van de president op de opnames.

“Elke dag is het iets anders, who cares”, zei Trump zaterdag in een verklaring.

In een normaal land dat niet voor 40 procent uit waanideeën bestond, zou dit hem blijven achtervolgen:

MEADOWS:… Ik ben hier persoonlijk bij betrokken geweest, dus ik zal het je graag vertellen. Dit is waar we naar blijven kijken – en het is niet alleen de FDA. Het is NIH en anderen. Als we naar de protocollen kijken, en Dr. Hahn had volkomen gelijk toen hij zei dat we geen bochten gaan snijden omdat we geen bochten snijden.

Maar wat we hebben is dat we een China-virus hebben dat hier is gekomen. We moeten antwoorden geven en de president zegt elke dag: waarom hebben we vandaag geen antwoord, waarom hebben we morgen geen antwoord? En wat er dus gebeurt, is dat we blijven kijken naar enkele van de beproevingen en wat er gebeurt, en we willen een riem en bretels dragen zoals sommige van deze bureaucraten ernaar willen kijken.

Ze willen de dingen doen zoals ze het altijd hebben gedaan. Deze president wil de administratieve rompslomp verminderen. Dat is waar de tweet over ging. En ik denk dat je later op de dag een aankondiging zult horen die echt … hij moest ervoor zorgen dat ze de hitte voelden. Als ze het licht niet zien, moeten ze de hitte voelen, want het Amerikaanse volk lijdt. Deze president weet het en hij zal het overal waar (ph) het is – de FDA of bij de NIH of wie dan ook aanbrengen om ervoor te zorgen dat we leveren namens het Amerikaanse volk.

STEPHANOPOULOS: Zijn exacte woorden zijn duidelijk –

WEIDEN: Ja.

STEPHANOPOULOS: – in de hoop het antwoord uit te stellen tot na 3 november. Als hij gelooft dat de FDA dat opnieuw doet, om politieke redenen tot na de verkiezingen, waarom zou hij dan de FDA-commissaris niet ontslaan?

MEADOWS: Nou, ik kan je vertellen dat we naar een aantal mensen hebben gekeken die niet zo ijverig zijn als ze zouden moeten zijn om het tot op de bodem uit te zoeken. We hebben eigenlijk mensen gehad die zijn verhuisd. Dat heb je in je show besproken.

Als we – als we – kijken, is het bijna onmogelijk om een ​​federale werknemer te ontslaan, ongeacht wat ze verkeerd doen. U – we hebben een echte hervorming van het ambtenarenapparaat nodig. Maar deze president wil ervoor zorgen dat we hen ter verantwoording roepen. En ik kan je vertellen dat secretaris Azar gisteren aan de telefoon was met de president en mij terwijl we hiermee bezig waren.

Maar het staat niet alleen op de aankondiging die vandaag komt. Er komen deze week en de komende week nog meer aankondigingen aan. Maar we moeten er echt voor zorgen dat we goede wetenschap hebben en het juiste protocol. Maar we kunnen ook niet wachten en aannemen dat dit virus zal verdwijnen. Deze president wil echte resultaten en daarom ging hij naar Twitter. Maar het was niet alleen Twitter.

Ik heb een aantal telefoontjes van de president beantwoord en heb de afgelopen week een aantal vergaderingen gehad om er zeker van te zijn dat we verder gaan.

STEPHANOPOULOS: Dus hij gelooft dat er mensen bij de FDA zijn die de goedkeuring voor politieke doeleinden proberen uit te stellen tot na de verkiezingen.

MEADOWS: Nou, ik geloof dat er een aantal mensen zijn die niet hetzelfde gevoel van urgentie zien als hij. En als we ernaar gaan kijken, weten ze dat een of ander resultaat vandaag goed is voor het Amerikaanse volk. En hij wil er gewoon voor zorgen dat ze dezelfde urgentie voelen.

Hij heeft in feite toegegeven dat Trump de FDA aandringt om onbewezen therapieën goed te keuren om hem te helpen de verkiezingen te winnen door de FDA te beschuldigen, zonder bewijs, te weigeren dit te doen om zijn herverkiezing te dwarsbomen. Meadows is net zo dom als Trump.

Ik geloof niet dat iemand anders dan de meest misleide QAnon-sekte kan geloven dat Donald Trump de beste persoon is om te beslissen wanneer en welke medicijnen en protocollen worden goedgekeurd. Ik weet dat hij een stabiel genie is en zo, en dat alle doktoren verbaasd zijn over hoeveel hij van epidemiologie begrijpt, maar echt – dit is een heel slecht idee.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments