Blitse conventie verbergt de opkomende eenpartij-tirannie

Blitse conventie verbergt de opkomende eenpartij-tirannie

25 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Hier zijn een paar feiten van de Democratische Conventie:

  • De Democraten draaien op hetzelfde platform als in 2016.
  • De democraten stellen stijl boven inhoud, flitsende optiek boven ideeën of kwesties.
  • De Democraten denken dat een holle eerbetoon aan “diversiteit” en “inclusie” de verkiezingen zal winnen.
  • De democraten hebben blanke kiezers uit de arbeidersklasse in de steek gelaten en in plaats daarvan kiezen voor mensen van kleur.
  • De Democraten hebben niets geleerd van de nederlaag van Hillary Clinton in 2016.

In 2016 verloor de democratische koploper Hillary Clinton de verkiezingen omdat ze niet zag dat haar steun afnam in de belangrijkste Rust Belt-staten Pennsylvania, Michigan en Wisconsin. Trump won alle drie de staten met in totaal 77.651 stemmen.

Van alle drie de staten werd verwacht dat ze Democraat zouden worden, maar ze sloegen over op de GOP vanwege Clintons steun voor vrijhandels- en immigratiebeleid dat banen kostte en ongewenste demografische veranderingen oplegde aan de werkende bevolking van die staten.

De Democraten en Hillary hebben nooit de feitelijke versie aanvaard van hoe de verkiezingen verloren zijn gegaan. In plaats daarvan verzonnen ze een complottheorie over Trump die samenspande met Rusland.

Hoewel het Mueller-rapport bewees dat de beweringen van inmenging ongegrond waren, blijven Clinton en de Dems ze bij elke gelegenheid uitdrijven. Op de conventie herhaalde Hillary dinsdag opnieuw de leugen dat Trump de verkiezingen had gestolen. Ze zei:

‘Stem alsof ons leven en ons levensonderhoud op het spel staan, want dat is zo. Onthoud: Joe en Kamala kunnen nog 3 miljoen stemmen winnen en toch verliezen. Neem het van mij aan.  We hebben nummers nodig die zo overweldigend zijn dat Trump niet kan sluipen of zijn weg naar de overwinning kan stelen. “

De vastberadenheid van de kant van de Democraten om verkeerd te omschrijven wat er werkelijk tijdens de verkiezingen is gebeurd, is niet triviaal. Het suggereert dat misleiding centraal staat in hun bestuursstijl. Partijleiders vinden niet dat hun aanhangers het recht hebben om de waarheid te kennen, maar geloven eerder dat gebeurtenissen zo moeten worden vormgegeven dat hun algemene politieke belangen het beste dienen.

Voor democraten is liegen geen persoonlijk falen, maar een kans om hun greep op de macht te vergroten. Dit komt uit een artikel in The Guardian:

“De overwinning van het kiescollege van Donald Trump rust op de schouders van meer dan 200 zogenaamde” spillanden “in de VS. Dat wil zeggen, provincies die slechts vier jaar eerder op Barack Obama stemden.  De meest beslissende van deze schommelingen vond plaats in de provincie Luzerne in Pennsylvania, genesteld in het noordoostelijke deel van de staat … Daar  gaven de kiezers Trump een overwinning van bijna 20 punten nadat ze in 2012 bijna 5% voor Obama hadden  gewonnen . Maar Trump’s overwinning in Luzerne was ook opmerkelijk vanwege zijn omvang. Zijn meervoudigheid van 26.000 stemmen in Luzerne omvatte bijna drie vijfde van zijn meerderheid in de staat als geheel, en daarmee de 20 begeerde verkiezingsstemmen van Pennsylvania…. ” (” The Forgotten review: Ben Bradlee Jr levert 2020 lessen voor democraten” ,  The Guardian )

Kritische slagveldstaten vielen in het voordeel van Trump omdat het democratische beleid hun gemeenschappen had gedecimeerd en hun levensstandaard had ontdaan. Auteur Ben Bradlee Jr. legt dit fenomeen uit in zijn boek “The Forgotten”, dat bij de DNC zou moeten worden gelezen. Hier is een fragment uit de recensie bij The Guardian:

“The Forgotten documenteert de verwoestingen van deïndustrialisatie, verloren banen, criminaliteit en drugs. Het geeft het gevoel van ontheemding weer dat verbonden is met een veranderend en minder monochromatisch Amerika.

Ooit was Luzerne de thuisbasis van kolen en textiel, gedomineerd door protestanten uit Wales en katholieken uit Ierland en continentaal Europa. Niet meer. Luzerne is armer en kleiner, voor velen een minder herkenbare plek. Het is niet verrassend dat immigratie en Nafta voortdurend kritiek krijgen. “(The Guardian)

Dit is de echte reden waarom Hillary werd verslagen. Rusland had er niets mee te maken. De Dems lieten de blanke arbeidersklasse die altijd op hen hadden gestemd in de steek en begonnen hun Rainbow-coalitie samen te smeden.

Toen Hillary deze mensen aan de kaak stelde als “Deplorables”, dwong het meer van hen om zich bij het Trump-team aan te sluiten. De rest is geschiedenis. Hier is meer uit hetzelfde artikel:

“Bij het uitblijven van een recessie staat de partij echter voor dezelfde electorale kaart als in 2016.  In feite ziet Ohio er nu een nog moeilijkere noot uit om te kraken. Hoezeer de democratische basis ook een hekel heeft aan de president, de realiteit kan niet worden weggeweest.  Luzerne zou een goede plek zijn voor het feest om deze realiteit aan te pakken. “( The Guardian )

Het punt dat we proberen te maken, is dat de effectiviteit van de Democratische Conventie alleen kan worden gemeten in termen van de impact op potentiële kiezers. Dus, waarom hebben de Dems hun schouders opgehaald om de mensen te bereiken die hen zouden kunnen helpen winnen?

Het is niet zo ingewikkeld. De Dems laten alleen de mensen in de steek die, volgens hen, toch zullen vertrekken naarmate hun globalistische economische agenda duidelijker wordt en meer neerwaartse druk uitoefent op de algemene levensstandaard. Het is vermeldenswaard dat toen Obama in 2016 zijn ambt verliet, dit proces al in volle gang was.

Volgens een Gallup-peiling zei 71 procent van de mensen ontevreden te zijn over de gang van zaken. (in Obama’s vorig jaar.) Slechts 27 procent zei tevreden te zijn.

Dus hoewel Obama’s persoonlijke goedkeuringsscores hoog bleven, was zijn manier van omgaan met de economie buitengewoon impopulair. (behalve op Wall Street natuurlijk.)

In dezelfde periode voerde het PEW Research Center een onderzoek uit met de titel: “Campagne legt kloven bloot over kwesties, waarden en hoe het leven in de VS is veranderd”, waaruit bleek waarom Trump gestaag won op Hillary. Hier zijn een paar fragmenten uit het rapport:

“Onder de GOP-kiezers zegt 75% van degenen die Donald Trump steunen voor de Republikeinse presidentiële nominatie, dat het leven voor mensen zoals zij erger is geworden … “

Lees ook:  Over-face : politici schakelen over van belastende boerka's naar mandaatmaskers

“GOP-kiezers die Trump steunen vallen ook op door hun pessimisme over de economie van het land en hun eigen financiële situatie: 48% beoordeelt de huidige economische omstandigheden in de VS als“ arm ”.

“Binnen de GOP is de woede op de regering sterk geconcentreerd onder de aanhangers van Trump – 50% zegt boos te zijn op de regering …”

“Onder de Republikeinen beschouwt een meerderheid van degenen die Trump steunen (61%) het systeem als oneerlijk … onder Trump-aanhangers zegt 67% dat handelsovereenkomsten slechts een slechte zaak zijn …”

“De helft van de Trump-aanhangers (50%) zegt boos te zijn op de federale overheid…. Woede bij de overheid – en politiek – is veel meer uitgesproken bij Trump geldschieters dan bij de supporters van een andere presidentskandidaat, Republikein of Democraat …”(“ Campagne bloot Fissures Over kwesties, Waarden en hoe het leven is veranderd in de VS “, PEW Research Center )

Dus een hoger percentage Trump-aanhangers denkt dat ze worden verpest door een oneerlijk systeem. Ze denken dat ‘vrije handel’ alleen de rijken ten goede komt, ze denken dat de regering niet reageert op hun behoeften, ze denken dat het systeem gemanipuleerd is, en ze zijn echt heel erg gek.

Dus welke spreker op de Democratische Conventie sprak over de zorgen of klachten van blanke arbeidersklasse die nu bijna universeel dezelfde gevoelens koesteren?

Niemand, want niemand in de Democratische partij is van plan iets aan deze kwesties te doen, in feite precies het tegenovergestelde.

Nu de Dems zijn ondergebracht bij Wall Street en hun grote globalistische donoren, zal het dramatisch erger worden voor werkende mensen die een wrede aanval zullen zien op essentiële sociale diensten en programma’s zodra de verkiezingen voorbij zijn.

Aan de enorme schuldenopbouw – door voornamelijk democratische gouverneurs die opzettelijk hun staten in opdracht van Fauci’s Vaccin Gestapo tot bankroet hebben gedreven – zal nu worden voldaan door een groeiende vraag naar bezuinigingen op een schaal die we niet eerder hebben meegemaakt in de afgelopen eeuw. .

Het land wordt voorbereid op een ondragelijke herstructurering die een permanente onderklasse zal creëren die een eindeloze bron van sweatshoparbeid zal opleveren voor de multinationale tapijtzakken.

Die banen zullen waarschijnlijk naar leden van de Dems-regenboogcoalitie gaan, terwijl blanke mensen uit de arbeidersklasse in het hart van Amerika – met hun sterke gevoel voor patriottisme – zullen worden gezien als een potentiële bedreiging voor de opkomende nieuwe orde.

Het is duidelijk dat de Dems verzet tegen hun plan anticiperen door de verachtelijke manier waarop ze worstelende arbeiders als “blanke nationalisten” en “racisten” hebben bestempeld.

Maar is het waar of zijn de Democraten en hun bondgenoten met een diepe zak preventief bezig deze mensen te kleineren en BLM-relschoppers te steunen om het groeiende verzet tegen hun strategie van totale controle te voorkomen door wijdverbreide chaos, decimering van de economie en uitroeiing van de Amerikaanse middenklasse? Auteur CJ Hopkins vatte het zo samen in een recent artikel in The Unz Review:

“Wat we meemaken is niet de” terugkeer van het fascisme “. Het is het mondiale kapitalistische rijk dat de orde herstelt en de populistische opstand neerzet die hen in 2016 overrompelde.

De wit-zwart-nationalistische kleurenrevolutie, de neppe apocalyptische plaag, alle waanzin van 2020… het zit al die tijd in de pijplijn. Het is sinds het moment dat Trump de verkiezingen won. Nee, het gaat niet om Trump, de man. Het ging nooit over Trump, de man …

GloboCap moet Donald Trump verpletteren … niet omdat hij een bedreiging vormt voor het rijk …, maar omdat hij een symbool werd van populistisch verzet tegen het mondiale kapitalisme en zijn steeds agressievere ‘wakker’ ideologie  .

Het is dit populistische verzet tegen zijn ideologie dat GloboCap vastbesloten is te verpletteren, ongeacht hoeveel sociale chaos en vernietiging het in het proces ontketent . ” (” The White Black Nationalist Colour Revolution” , CJ Hopkins,  The Unz Review )

Bingo. Het is het ‘populistische verzet tegen het mondiale kapitalisme’ dat de defacto vijand is van de partijelite, dezelfde elites die samenzweerden met hooggeplaatste leden van de inlichtingengemeenschap, de FBI, de DOJ en het Witte Huis van Obama om de Trump te bespioneren. Voer campagne, infiltreer in de presidentiële overgang en probeer de gekozen regering omver te werpen.

En hoewel de coupplegers nog steeds niet voor de rechter zijn gebracht, zijn ze nu binnen spuugafstand van hun uiteindelijke doel, namelijk de uitvoerende macht grijpen en deze gebruiken om de jonge oppositie te verpletteren, een eenpartijsysteem op te leggen en Amerika te transformeren. tot een corporate superstaat geregeerd door Global Capital. Hier is een fragment uit een artikel van Gary D. Barnett in Lew Rockwell:

“Tegen het einde van deze volgende geplande fase van de ‘virus’-angst, zal een wereldwijde reset van de wereldeconomie klaar zijn om van start te gaan. Deze reset zal een gigantische reikwijdte hebben, aangezien alles wat we weten zal worden geherstructureerd. … Degenen zonder werk in de laatste fase zullen hoogstwaarschijnlijk zonder werk blijven, waardoor de afhankelijkheidsstaat naar nieuwe niveaus wordt gestuwd die door de heersende klasse worden gezocht. … Het  beheersen van de bevolking zal een belangrijk onderdeel van het plan zijn, inclusief bevolkingsomvang, geboortecijfers, verplaatsingen en persoonlijk contact tussen individuen. De eliminatie van normale menselijke interactie wordt gezocht, en dit is slechts het begin…. Het uiteindelijke doel is totale controle, en elk gereedschap in de doos van de tirannen zal worden gebruikt om die controle te krijgen. Beperking door de heersende klasse zal niet bestaan, aangezien deze gefaseerde reset nu in een zeer versneld tempo doorgaat. ” ( “The Economic Insanity of This Coronavirus Pandemic Plot and the Coming Global Reset “,  Lew Rockwell )

De coupplegers hebben de kandidaten gekozen die ze in de volgende fase van hun operatie willen uitvoeren. Het enige wat ze nu nodig hebben, is de verkiezingen winnen.

Lees ook:  Het personeel van Truthdig ontslagen te midden van werkonderbreking

Comments

comments