Maxima in bikini en Willem-Alexander willen censuur: vakantiefoto’s van royals gepubliceerd

Maxima in bikini en Willem-Alexander willen censuur: vakantiefoto’s van royals gepubliceerd

25 augustus 2020 1 Door Indignatie redactie

Afgelopen weekend zijn er vakantiefoto’s van de koninklijke familie ook hier online verschenen. Da’s redelijk uniek, want… officieel mag het niet. De opnamen zijn in strijd met de mediacode die het Koninklijk Huis voor zichzelf hanteert, wij noemen dit censuur. Dat neemt niet weg dat het stiekem ontzettend leuk is het koninklijke gezin eens zo (lekker gewoon) te zien.

King Willem & Queen Maxima: Alleen ons Klootjesvolk moet mondkapjes dragen en 1.5 m. afstand houden en niet nodeloos reizen en wij zijn nu op gratis ‘Royal -VIP-vakantie’ in Griekenland.

In Nederland waren ze vaak op pad om hun zogenaamde begrip en medeleven te betuigen voor de Covid-19 maatregelen. Totaal onverantwoordelijk terwijl de Nederlandse Regering alles doet om het Covid-19 virus onder controle te krijgen met de verplichte afstand van 1,5m gedraagt dit ‘koninklijke’ stel zich volstrekt onverantwoord. Hun geloofwaardigheid is tot nul gereduceerd.

Dit moet nog een staartje krijgen en tot 2e Kamer-vragen leiden of kijkt minister-president Mark Rutte de andere kant op terwijl de overtreders in Nederland met een fikse boete op zak naar huis gaan. Alleen al het niet dragen van een mondkapje wordt in Griekenland met € 150 beboet. Deze twee kregen na hun ernstige Covid-19 overtreding op het Griekse eiland Milos kennelijk nog een presentje mee van de eigenaar van het Griekse restaurant.

koning

Foto waarop we te weinig afstand houden. In de spontaniteit van het moment hebben we daar niet goed op gelet. Dat hadden we natuurlijk wel moeten doen. Want ook op vakantie is naleven van coronaregels essentieel om het virus eronder te krijgen,hahahahahahaha ” – WA & Máxima.
Dirk:” Als je een boete krijgt, kun je het nu wel afwimpelen op, ” In de spontaniteit van het moment hebben we daar niet goed op gelet”, maar dat zal voor de labbekakken wel weer niet gelden”.

Lees ook:  De Telegraaf gaat in de tegenaanval in een poging de Neporanjes te redden

De ‘Taxfree -VOC-SS-King Willem’& Queen Exotica Maxima zijn weer op kosten van het Nederlandse Klootjesvolk op ‘Royal- Miljardair -VIP- vakantie’ en deze keer zijn ze de Grieken aan het terroriseren. Op  hun zoveel ‘Royal-VIP- Miljardair- vakantie’ per jaar maken ze het wel helemaal bont ,want behalve het rond ‘Scheuren- Milieu vervuilend- varen’ (gebuikt 100 liter per uur) in hun miljoenen euro kostende ‘Potsierlijke-Pooiers-Speedboot’ lopen ze ook nog als we hun ‘Hofnar Rutte’ moeten geloven de Grieken te besmetten met Corona door geen mondkapjes te dragen en geen 1.5 m. afstand te houden tot de Grieken.

Máxima in bikini

De foto’s tonen het koningspaar in badkleding – Máxima in bikini – aan boord en bij hun nieuwe, in Muiden geregistreerde boot Alma. Er is onder meer te zien hoe de koning zijn vrouw de boot in helpt na een rondje zwemmen bij het schip. Die beelden doen veel twitteraars gniffelen, want waarom heeft een boot van zo’n twee miljoen euro in hemelsnaam geen zwemtrapje?

Genieten in Griekenland

Volgens het Duitse boulevardblad Bild zijn de opnamen vrijdag gemaakt nabij Mykonos, tijdens een vaartocht die Willem-Alexander en Máxima maken langs verschillende Griekse eilanden. Dat de koning in Griekenland verbleef, was al duidelijk geworden uit vlieggevens van het regeringsvliegtuig en uit de ondertekening, afgelopen vrijdag nog, van een Koninklijke Boodschap aan de Tweede Kamer over de corona-app. Alleen was de boodschap ondertekend in Ermionida, de gemeente waar hij zijn vakantiehuis heeft, en niet bij Mykonos.

Lees ook:  Mabel van Oranje: Soros en moslim-knuffelaar nu een zeer rijke onbetrouwbaar prinses

Mediacode

De foto’s vonden na publicatie door Bild snel hun weg naar Nederlandse media als Indignatie, GeenStijl en Ditjes & Datjes, en op Twitter en in beeldbanken van fotopersbureaus. Volgens de in 2005 door het Koninklijk Huis afgekondigde mediacode zouden ze niet verspreid mogen worden. De code heeft “tot doel de persoonlijke levenssfeer van leden van het Koninklijk Huis te beschermen”. Een aantal keren zijn ook rechtszaken aangespannen tegen media die vakantie- of andere privéfoto’s van de Oranjes hadden gepubliceerd.

Coronamisser

Van de huidige Griekenland-vakantie gaat ook een foto rond waarop te zien is dat het koninklijk paar de coronaregels niet naleeft. Maandagochtend verontschuldigden Willem-Alexander en Máxima zich hiervoor op Twitter.

De ‘Taxfree -VOC-SS-King Willem’& Queen Exotica Maxima zijn weer op kosten van het Nederlandse Klootjesvolk op ‘Royal- Miljardair -VIP- vakantie’ en deze keer zijn ze de Grieken aan het terroriseren. Op  hun zoveel ‘Royal-VIP- Miljardair- vakantie’ per jaar maken ze het wel helemaal bont ,want behalve het rond ‘Scheuren- Milieu vervuilend- varen’ (gebuikt 100 liter per uur) in hun miljoenen euro kostende ‘Potsierlijke-Pooiers-Speedboot’ lopen ze ook nog als we hun ‘Hofnar Rutte’ moeten geloven de Grieken te besmetten met Corona door geen mondkapjes te dragen en geen 1.5 m. afstand te houden tot de Grieken.

De ‘NSB-Rijksvoorlichtingsdienst’ van ‘Hofnar Rutte’ reageert zoals je van de  altijd liegende  dr. Goebbels -Royal- Rijksvoorlichtingsdienst’. Hofnar Rutte’ verwacht:“Dit is  weer een ‘Royal-Misdaad- privésituatie’,” bralt een schaamteloze en gewetenloze   ‘NSB-woordvoerder’. Maar ja, bleek de afgelopen weken nou juist niet dat in de privésfeer de meeste coronabesmettingen plaatsvinden volgens de Taxfree-King en zijn ‘Hofnar Rutte’ ?

Maar in een tijd dat premier Hofnar -‘VVD-boss het Nederlandse Volk keer keer op keer wijst op het naleven van de coronamaatregelen en het belang daarvan en dreigt met zware boetes en zijn ‘Killer-NSB-politie’ , kun je niet anders dan constateren dat ‘Taxfree-King Willem & Queen Exotica Maxima’ lak hebben aan hun ‘Hofnar Rutte'( en de Tweede Kamer) & Corona en het Griekse en Nederlandse Volk.

Lees ook:  Premier Rutte wil niet meer voor de Oranjes liegen

Claims

De Rijksvoorlichtingsdienst wil niet zeggen of er stappen worden ondernomen tegen media die dit weekeinde foto’s hebben gepubliceerd van de op de Middellandse Zee vakantie vierende koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Dat is al enkele jaren het beleid van de RVD. De opnamen zijn in strijd met de mediacode die het Koninklijk Huis voor zichzelf hanteert.

Klik hier voor de beelden.Comments

comments