Trump de “Expert”

Trump de “Expert”

26 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Donald Trump, in zijn waanvoorstellingen, enorm onzekere geest, gelooft dat hij een expert is op een verrassende reeks van velden. Als waggelende, opgeblazen voorbeeld van het Dunning-Kruger- effect in actie, heeft Trump zich op een aantal gebieden beraamd op zijn “expertise”. Ik heb een selectie video’s samengesteld die de werkelijk verbazingwekkende reeks gebieden onthullen waarover Trump zichzelf een “expert” noemt.

Zoals ik al zei, verbazingwekkend. Voor mij was de meest afschuwelijke verklaring in deze richting deze, gerapporteerd door The Washington Post :

… Trump zegt graag dat hij bijna per ongeluk in de politiek is gevallen, en op vrijdag, toen hij probeerde een land te kalmeren dat in de ban was van de angst voor het coronavirus , suggereerde hij dat hij zou hebben gedijen in een ander beroep: medisch expert.

‘Ik hou van dit spul. Ik snap het echt ‘, pochte Trump tegen verslaggevers tijdens een rondleiding door de Centers for Disease Control and Prevention in Atlanta, waar hij echte doktoren en wetenschappers ontmoette die koortsachtig worstelen om de dodelijke ziekte te beheersen en te bestrijden. Onder verwijzing naar een “grote, supergeniale oom” die lesgaf aan het MIT, beweerde Trump dat het in de familiegenen moet zitten.

“Mensen zijn echt verrast dat ik dit begrijp,” zei hij. ‘Elk van deze doktoren zei:’ Hoe weet u hier zoveel van? ‘ Misschien heb ik een natuurlijk vermogen. “

Toen Trump dit zei, waren er ongeveer 300 gevallen van COVID-19 in de VS.

Nu zijn er meer dan 5.000.000.

Lees ook:  Verantwoordelijkheid? Het is persoonlijk.

Comments

comments