Van lockdown tot politiestaat: de “GREAT RESET” rolt uit

Van lockdown tot politiestaat: de “GREAT RESET” rolt uit

27 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Op 2 augustus werden lockdown-maatregelen geïmplementeerd in Melbourne, Australië, die zo draconisch waren dat de Australische nieuwscommentator  Alan Jones op Sky News zei : “Mensen hebben het recht te denken dat er een ‘agenda is om de westerse samenleving te vernietigen’.”

De kern van een augustus 13 ste  artikel op de Melbourne lockdown wordt gevangen in de titel: “ Australian Police Go FULL NAZI , Smashing in Windows van burgers Cars Just Because Passagiers Details niet zou geven over waar ze naartoe gingen.”

Een ander artikel met een arrestatie titel was door Guy Burchell in 7 Augustus  Australian National Review : “ Melbourne Cops heeft nu toegang tot woningen zonder een Warrant , Na 11 mensen sterven van COVID – Australië, dit is waanzin, geen democratie.”

Burchell schreef dat in Victoria (de Australische staat waarvan Melbourne de hoofdstad is) slechts 147 mensen het leven lieten door het coronavirus, een zeer laag sterftecijfer in vergelijking met andere landen.

De versnelde lockdown-maatregelen werden veroorzaakt door een toename van het aantal gevallen als gevolg van versnelde tests en 11 extra sterfgevallen, allemaal in verpleeghuizen (waar lockdown-maatregelen eigenlijk weinig effect zouden hebben).

De nieuwe regels omvatten een zes weken durende avondklok van 20.00 uur tot 05.00 uur, waarbij bewoners buiten die avondklok het huis mogen verlaten om te winkelen voor voedsel en essentiële spullen (slechts één lid van het huishouden), en voor zorgverlening, werk en lichaamsbeweging (beperkt tot een uur).

“Maar het  stuk van verzet “, schrijft Burchell, “moet zijn dat politieagenten nu huizen kunnen binnenkomen zonder een bevel of toestemming. Dit is een verbazingwekkende schending van burgerlijke vrijheden…. Dit soort sterfgevallen zijn normaal gesproken geen aanleiding voor overheidsmaatregelen, laat staan ​​voor het daadwerkelijke huisarrest van een hele stad. “

Hij citeerde Victoria Premier Daniel Andrews, die tegen Victorians zei: “Er is letterlijk geen reden voor u om uw huis te verlaten en als u uw huis verlaat en daar niet wordt gevonden, zult u het heel moeilijk hebben om de politie van Victoria ervan te overtuigen dat u dat wel doet. een wettige reden. ” Burchell merkte op:

Onder dit nieuwe regime kun je niet eens in je huis blijven zonder lastig gevallen te worden door de politie, ze kunnen gewoon op elk moment rondlopen om er zeker van te zijn dat je Bruce en Sheila van naast de deur niet hebt gehad voor een paar drankjes. Over een ziekte die gewoon niet zo dodelijk is….

Vorig jaar werden meer dan 310.000 Australiërs met griep in het ziekenhuis opgenomen en stierven er meer dan 900. Volgens alle statistieken is griep een ergere bedreiging dan COVID-19, maar kreeg de politie geen Stasi-achtige bevoegdheden tijdens het griepseizoen. Miljoenen mensen zaten niet opgesloten in hun huis en werden bedreigd met een boete van 5.000 AUS omdat ze geen goede reden hadden om hun huis te verlaten.

Bij een augustus 19 th  persconferentie , op één na meest geneesheer-directeur van Australië zei dat de regering zou bespreken maatregelen zoals een verbod op restaurants, internationale reizen, het openbaar vervoer, en de roerende overheidsprogramma’s door middel van “No Jab No Pay” om dwingen vaccin tegenstanders.

Een  artikel van 13 augustus op  LifeSiteNews  citeerde pater Glen Tattersall, een katholieke pastoor in Melbourne, die zei dat de draconische bepalingen “eenvoudigweg niet op wetenschappelijke basis kunnen worden gerechtvaardigd”:

We hebben een avondklok van 20.00 uur tot 05.00 uur, streng gehandhaafd, onder meer door het gebruik van politiehelikopters en zoeklichten. Is het virus een vampier die ‘s nachts gewoon naar buiten komt? Of het dragen van maskers: ze moeten overal buiten gedragen worden, ook in een park waar je nergens in de buurt bent van een ander. Waarom? Springt het virus honderden meters door de lucht? Dit gaat allemaal over het opwekken van massale angst en het vernederen van de bevolking door externe naleving te eisen.

Waarom de strikte avondklok? In de VS is onlangs een avondklok ingesteld om geweld tijdens protesten af ​​te schrikken, maar in Melbourne is geen dergelijk geweld gemeld.

Wat werd gemeld, althans  op sociale media , waren vliegtuigen  die ‘s nachts  vanuit de Chinese provincie Guandong landden met apparatuur die verband hield met 5G en het Chinese biometrische sociale kredietsysteem, dat naar verluidt onder een deken van geheimhouding werd geïnstalleerd.

Angelo Codevilla, professor emeritus aan de Boston University,  concludeerde  in een augustus 13 th  artikel, “We leven door middel van een  staatsgreep  op basis van de oudste trucs: verklaren noodgevallen schorsing van de wet en de rechten, en de afgifte van arbitraire regels van gedrag excuus ‘volledige bevoegdheden’ nemen. “

Het verhaal in twijfel trekken

Melbourne is tot het uiterste gegaan met zijn lockdown-maatregelen, maar het zou dingen kunnen voorspellen die wereldwijd gaan komen. Lockdowns werden oorspronkelijk aan het publiek verkocht omdat ze slechts voor een paar weken nodig waren om “de curve af te vlakken”, om overbevolking in ziekenhuizen door COVID-19-gevallen te voorkomen.

Het is nu meer dan vijf maanden geleden, met de zelfbenoemde vaccin-tsaar  Bill Gates die intoneerde  dat we pas weer ‘normaal’ kunnen worden als de hele wereldbevolking van 7 miljard mensen is ingeënt.

Sindsdien heeft hij zich teruggetrokken voor de cijfers, maar commentatoren overal herhalen dat lockdowns het ‘nieuwe normaal’ zijn, dat jaren kan duren.

Dit alles is zo’n radicale inperking van onze burgerlijke vrijheden dat we nauwkeurig moeten kijken naar het bewijs dat dit rechtvaardigt; en als we dat doen, is dat bewijs zwak.

Het isolatiebeleid werd veroorzaakt door  schattingen van het Imperial College London  van 510.000 doden in het VK en 2,2 miljoen sterfgevallen in de VS, meer dan 10 keer het werkelijke sterftecijfer als gevolg van COVID-19.

Een  antilichaamstudie van Stanford University  schatte dat het sterftecijfer bij infectie slechts ongeveer 0,1 tot 0,2 procent bedroeg; en in  een 4 augustus th  blogpost , Bill Gates zelf erkend dat het sterftecijfer was slechts 0,14 procent, niet veel hoger dan voor de griep.

Maar beperkende maatregelen zijn eerder bezwarend dan minder geworden naarmate de sterftecijfers naar beneden zijn bijgesteld.

Een Britse studie van juli 2020 van de universiteiten van Loughborough en Sheffield wees uit dat het overheidsbeleid tijdens de lockdown-periode de mortaliteit in feite heeft verhoogd in plaats van verminderd, na rekening te hebben gehouden met bijkomende schade, waaronder sterfgevallen als gevolg van kanker en andere ernstige ziekten die onbehandeld blijven, een dramatische toename van zelfmoorden en overdosis drugs, en armoede en ondervoeding als gevolg van werkloosheid.

Wereldwijd worden volgens UNICEF  1,2 miljoen kindersterfgevallen verwacht  als direct gevolg van de lockdowns.

Een data-analist in Zuid-Afrika stelt dat de  gevolgen van de lockdown van het land tot 29 keer meer doden zullen leiden dan door het coronavirus zelf .

Landen en staten die heel weinig deden om hun bevolking te beperken, waaronder Zweden en South Dakota, hebben het in het algemeen even goed of beter gedaan dan de opgesloten Amerikaanse staten.

In een augustus 12 th  artikel in  de Britse Telegraph  getiteld “ Zweden Succes Geeft de werkelijke kosten van Onze Arrogant, Mislukt Establishment ,” Allister Heath schrijft:

Zweden had grotendeels gelijk, en het Britse establishment had het catastrofaal mis. Anders Tegnell, de epidemioloog van Stockholm, heeft een opmerkelijke drievoudige klap veroorzaakt: veel minder doden per hoofd van de bevolking dan Groot-Brittannië, behoud van fundamentele vrijheden en kansen, waaronder scholing, en, het meest opvallend, een recessie die minder dan half zo ernstig is als onze eigen.

Door de bevolking niet in bedwang te houden, is de curve van Zweden op natuurlijke wijze afgenomen door “kudde-immuniteit”, met dagelijkse sterfgevallen tot enkele cijfers in de afgelopen maand. (Zie  tabel .)

zweden

De pandemie die niet was?

Ook het officiële verhaal in twijfel trekken is de onbetrouwbaarheid van de tests waarop de lockdowns zijn gebaseerd. In een   interview met Wired erkende zelfs Bill Gates dat de meeste Amerikaanse testresultaten “rotzooi” zijn.

De Polymerase Chain Reaction (PCR) -technologie die wordt gebruikt in de neusuitstrijkje-test wordt beschouwd als de “gouden standaard” voor COVID-19-detectie; toch werd de PCR-test door zijn eigen uitvinder, Nobelprijswinnaar Kary Mullis, als  ongepast beschouwd om virale infectie op te sporen .

Lees ook:  Leiders moeten mogelijk komend weekend doorbrengen in een zeer Europese HARDE onderhandelings- top

In een gedetailleerd juni 27 ste  titel analyse “ COVID-19 PCR-tests zijn Wetenschappelijk Zinloos ,” Torsten Engelbrecht en Konstantin Demeter concluderen:

Ongetwijfeld worden eventuele extra sterftecijfers veroorzaakt door de therapie en door de lockdown-maatregelen, terwijl de sterftecijfers van “COVID-19” ook patiënten omvatten die stierven aan een verscheidenheid aan ziekten, alleen opnieuw gedefinieerd als COVID-19 vanwege een “positieve” test. resultaat waarvan de waarde niet meer twijfelachtig kan zijn.

De auteurs bespraken een  artikel in de New York Times uit januari 2007 met de  titel ” Geloof in snelle tests leidt tot epidemie die niet was”, waarin een schijnbare kinkhoestepidemie in een ziekenhuis in New Hampshire werd beschreven.

De epidemie werd geverifieerd door voorlopige PCR-tests die werden gegeven aan bijna 1.000 gezondheidswerkers, die vervolgens werden verlof.

Acht maanden later bleek de “epidemie” een vals alarm te zijn. Geen enkel geval  van kinkhoest werd bevestigd door de “gouden standaard” -test – kinkhoestbacteriën kweken in het laboratorium. Alle  gevallen die via de PCR-test werden gevonden, waren vals-positieven.

Toch was “test, test, test” de boodschap die voor alle landen werd verkondigd door directeur-generaal Tedros Adhanom van de WHO tijdens een media-briefing op  16 maart 2020 , vijf dagen nadat de WHO officieel COVID-19 had uitgeroepen; en de aanbevolen test als gouden standaard was de PCR.

Waarom, terwijl al was aangetoond dat het onbetrouwbaar is, waardoor vals-positieven ontstaan ​​die de indruk wekken van een epidemie terwijl die er niet was?

Of was dat het doel – de schijn  van een pandemie creëren,  een pandemie die zo groot was dat de wereldeconomie tot stilstand moest worden gebracht totdat er een vaccin kon worden gevonden?

Denk aan de conclusie van prof. Codevilla: “We leven door een  staatsgreep op  basis van de oudste trucs: noodsituaties afkondigen, wetten en rechten opschorten en willekeurige gedragsregels uitvaardigen als excuus voor het nemen van ‘volledige bevoegdheden’.”

Mensen die wanhopig weer aan het werk willen, zullen zich niet alleen onderwerpen aan een grotendeels ongetest vaccin, maar zullen ook instemmen met bewakingsmaatregelen die als een flagrante schending van hun burgerrechten zouden zijn beschouwd als die rechten niet waren opgeheven door een ‘nationale noodsituatie’ die voorkoop door de politiebevoegdheden van de staat.

Ze zullen ermee instemmen om “immuniteitspaspoorten” te krijgen om te reizen en deel te nemen aan groepsactiviteiten, en ze zullen zich onderwerpen aan quarantaines, avondklok, contactopsporing, sociale kredietscores en informatie over de buren.

De noodsituatie moet worden voortgezet om deze ongekende schendingen van hun vrijheden te rechtvaardigen, waarbij de besluitvorming wordt verwijderd van gekozen vertegenwoordigers en overgedragen aan niet-gekozen bureaucraten en technocraten.

Een nationale gezondheidscrisis is ook een noodzakelijke voorwaarde voor vrijstelling van aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel als gevolg van de medicijnen en andere producten die als reactie op de crisis zijn ingezet.

Volgens de Public Readiness and Emergency Preparedness Act (PREPA) van 2005 worden fabrikanten in het geval van een uitgeroepen noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid beschermd tegen aansprakelijkheid wegens onrechtmatige daad voor verwondingen door zowel de vaccins als ongeldige of invasieve tests.

Compensatie voor persoonlijk letsel is een enorme uitgave voor farmaceutische bedrijven, en de potentiële winsten van een product zonder dat nadeel is een goudmijn voor farmaceutische bedrijven en investeerders. De verplichtingen worden gedragen door de belastingbetalers en de slachtoffers.

Dit alles veronderstelt echter zowel een bestaande noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid als geen effectieve behandeling om deze onschadelijk te maken.

Dat verklaart mede de anders onverklaarbare  oorlog tegen hydroxychloroquine , een  veilig medicijn  dat al 65 jaar in gebruik is en zonder recept verkrijgbaar is en waarvan  in meerdere onderzoeken is  aangetoond dat het effectief is wanneer het vroeg wordt gebruikt in combinatie met zink en een antibioticum.

Uit een tabel van de American Association of Physicians and Surgeons ( hieronder ) bleek dat de VS bijna 30 keer zoveel sterfgevallen per hoofd van de bevolking heeft als landen die vroegtijdig en profylactisch gebruik maken van hydroxychloroquine.

De  laatste internationale testen  van hydroxychloroquine-behandeling van coronavirus laten zien dat landen die het medicijn vroeg gebruikten een 79% lager sterftecijfer hadden dan landen die het gebruik van het veilige malariamedicijn verboden.

Het verlagen van het sterftecijfer in de VS met 79% had meer dan 100.000 levens kunnen redden.

Maar een effectieve, goedkope COVID-19-behandeling zou het einde betekenen van de vermeende pandemie en de vaccinatiegraad die het zou rechtvaardigen.

De noodzaak om de schijn van een pandemie te behouden, verklaart ook de overdreven meldingen van gevallen en sterfgevallen. Ziekenhuizen zijn beloond met hogere vergoedingen voor het opnieuw classificeren van gevallen als COVID-19.

Toen het aantal doden in de VS afnam, werd het aantal gevallen dat door de Centers for Disease Control werd gemeld, ook  in kaart gebracht om te laten zien  dat Amerika zich in een “tweede golf” van een pandemie bevond.

Het meldingscriterium werd op 18 mei gewijzigd van mensen die positief testten op het virus alleen naar mensen die positief testten op het virus of zijn antilichamen.

De explosieve cijfers omvatten dus zowel mensen die hersteld zijn van COVID-19 als valse positieven.

De onderzoekers van Loughborough en Sheffield ontdekten dat bij het controleren voor andere factoren die van invloed zijn op de mortaliteit, de werkelijke sterfgevallen als gevolg van COVID-19 54% tot 63% lager liggen dan de standaardmaatstaf voor extra sterfgevallen.

Het inluiden van “The Great Reset”

Het afdwingen van naleving van wereldwijde vaccinmandaten is een voor de hand liggend motief om de schijn van een aanhoudende pandemie te handhaven, maar wat zou het motief zijn om de wereldeconomie te vernietigen met gedwongen lockdowns?

Wat zit er achter de “agenda om de westerse samenleving te vernietigen”, vermoedelijk door de Australische commentator Alan Jones?

Blijkbaar is het dit: het oude vernietigen is noodzakelijk om het nieuwe in te luiden. Wereldwijde economische vernietiging maakt de weg vrij voor de “Grote Reset” die nu wordt gepromoot door het World Economic Forum, de Bill and Melinda Gates Foundation, het Internationaal Monetair Fonds en andere grote wereldspelers.

Hoewel geclaimd als voortkomend uit de pandemie, is  de ‘wereldwijde economische reset’ een concept  dat al in 2014 werd geopperd door Christine Lagarde, het toenmalige hoofd van het IMF, en waarvan wordt gezegd dat het een her-karakterisering is van de ‘Nieuwe Wereldorde’ waarover lang is gesproken. daarvoor. Het werd gepromoot als een oplossing voor de aanhoudende economische crisis die in 2008 was uitgelokt.

Het World Economic Forum – die elitegroep van zakenmensen, politici en academici die elk jaar in januari in Davos, Zwitserland bijeenkomt – kondigde in juni aan dat de Grote Reset het thema zou zijn van de Top in 2021. Klaus Schwab, oprichter  van het Forum, vermaande:

De wereld moet gezamenlijk en snel optreden om alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te vernieuwen, van onderwijs tot sociale contracten en arbeidsomstandigheden. Elk land, van de Verenigde Staten tot China, moet deelnemen, en elke industrie, van olie en gas tot technologie, moet worden getransformeerd.

Geen enkel land mag zich afmelden omdat het de rest in gevaar zou brengen, net zoals niemand om dezelfde reden aan het COVID-19-vaccin mag ontsnappen.

Wie zit er achter de Grote Reset en wat het werkelijk inhoudt, zijn grote vragen die een eigen artikel nodig hebben, maar het volstaat hier te zeggen dat we, om aan de val van de globalistische agenda te ontsnappen, een massaal ontwaken nodig hebben voor wat er werkelijk gaande is en collectief verzet. eraan terwijl er nog tijd is.

Er zijn hoopvolle tekenen dat dit gebeurt, inclusief massale protesten tegen economische stilleggingen en beperkingen, met name in Europa; een reeks rechtszaken die de grondwettigheid van de lockdowns en de overschrijding van de politiemacht aanvechten; en een stortvloed van alternatieve media-exposés ondanks wijdverbreide censuur.

Lees ook:  De COVID-19-samenzweringen van Duitse neonazi's

Het leven zoals we het kennen, zal veranderen. We moeten ervoor zorgen dat het verandert op manieren die de mensen en de productieve economie dienen, terwijl we onze nationale soevereiniteit en zwaarbevochten persoonlijke vrijheden behouden.

 

***

Ellen Brown is advocaat, voorzitter van het  Public Banking Institute  en auteur van dertien boeken, waaronder haar nieuwste,  Banking on the People: Democratizing Money in the Digital Age . Ze is ook co-host van een radioprogramma op PRN.FM genaamd ” It’s Our Money .” Haar 300+ blogartikelen zijn gepost op  EllenBrown.com.

Comments

comments