BREAKING: Kanye West, Yeezy Apparel aangeklaagd wegens intellectuele diefstal

BREAKING: Kanye West, Yeezy Apparel aangeklaagd wegens intellectuele diefstal

28 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

MyChannel, een door minderheden geleid video- en e-commerce technologiebedrijf, heeft een rechtszaak aangespannen tegen kunstenaar Kanye West en Yeezy Apparel wegens het schenden van een mondelinge partnerschapsovereenkomst en het stelen van intellectueel eigendom dat West $ 350 miljoen per jaar opleverde op zijn Sunday Service video social media platform .

MeidasTouch mede-oprichter Ben Meiselas , een vooraanstaande burgerrechtenadvocaat, Geragos & Geragos, en Zumpano Patricios & Popok vertegenwoordigen MyChannel en beweren dat meneer West en het merk Yeezy:

  • “de mondelinge partnerschapsovereenkomst van de partijen geschonden”

  • “verhinderde MYC om miljoenen dollars aan vergoedingen te verdienen”

  • “slaagde er niet in de beloofde investering van $ 10 miljoen te doen”

  • “moedigde MYC aan om miljoenen dollars aan eigen middelen te investeren”

  • “schond de geheimhoudingsverklaring van MYC door een copy-cat video e-commerce technologie te gebruiken om de verkoop van Kanye-merchandise te stimuleren op hun Sunday Service video social media platform gelanceerd in 2019”

De rechtszaak vermeldt dat West toegaf dat de e-commercetechnologie hem hielp een miljoen dollar per nacht aan merchandise te verdienen, wat neerkomt op meer dan $ 350 miljoen per jaar.

Het geld dat Kanye met de technologie van MYC heeft verdiend, komt nadat West Facebook’s Mark Zuckerberg had gesmeekt om hem te helpen met zijn financiële problemen in 2016 nadat hij $ 53 miljoen in de schulden had gestoken, aldus Reuters.

Lees ook:  Opiniepeilingen: Amerikanen denken dat Trump alleen de schuld heeft voor het betrappen van COVID

Vier jaar later is Kanye West miljardair en nu bevriend met Zuckerberg.

No Title

We sang Backstreet Boys I want it that way pic.twitter.com/IzGHk7i7OP

MYC’s geavanceerde technologie:

  • “splitst een video op in zijn afzonderlijke frames, soms in miljoenen, afhankelijk van de lengte van de video”

  • “gebruikt de metadata die in elk frame zijn ingesloten om de afzonderlijke afgebeelde goederen te isoleren”

  • “zoekt onmiddellijk op internet naar een match, waardoor de gebruiker het item onmiddellijk kan kopen zonder ooit de on-demand of live streaming video-ervaring te verlaten”

Iedereen kon de waarde in de technologie van MYC zien. Stel je voor dat YouTube de mogelijkheid had voor zijn consumenten om alles wat ze in een YouTube-video zagen, onmiddellijk te kopen. De inkomstenstromen zouden grenzeloos zijn en bedrijven zouden de deur uit gaan staan ​​om producten op het e-commerceplatform te verkopen.

West kwam mogelijk al vroeg tot dezelfde conclusie in de veronderstelde samenwerking met MYC, aangezien de rechtszaak noemt dat West de technologie “Yzy Tech” noemde toen hij deze aan derden introduceerde en MyChannel intern “OurChannel” noemde.

De rechtszaak zegt dat de beroemde rapper MYC geen cent heeft betaald, ondanks het feit dat MYC-personeel “10.000 uur” besteedt aan het partnerschap en dat MYC-personeel fulltime naar het hoofdkantoor van Yeezy in Californië en vervolgens naar Chicago verhuist, geheel naar West’s gemak.

Op basis van de acties van West heeft hij laten zien niet in staat te zijn te erkennen wat goed of fout is en geeft hij alleen om wat financieel het beste voor hemzelf is. Dat zou echter niemand moeten verbazen, gezien de connectie van West met president Donald Trump en de poging van West om naar president te rennen om stemmen weg te hevelen van Joe Biden.

“Ik vind Kanye erg leuk”, zei Trump via AZ Central. ‘Nee, ik heb er niets mee te maken dat hij op het stembiljet komt. We zullen moeten zien wat er gebeurt. We zullen zien of hij op de stemming komt. Maar ik ben er niet bij betrokken. “

Hetzelfde AZ Central-artikel vermeldde dat West $ 8 per handtekening betaalde om op de stemming te komen en dat Republikeinse agenten, waarvan sommigen banden hadden met Trump, hadden gewerkt aan de campagne van West om hem te helpen bij het stemmen in veel staten.

West ging van miljoenen schulden en vroeg Zuckerberg om hulp (die twijfelachtig ook een deal met Trump heeft) , om miljardair te worden en Trump te helpen de verkiezingen van 2020 te winnen.

Als iemand veel schulden heeft, dan associeert met figuren als Trump en Zuckerberg en plots rijk wordt, dan moet er een rode vlag in ieders hoofd gaan.

Word wakker Amerika, laat u niet misleiden.

Hier is een kopie van de genoemde rechtszaak Complaint.MyChannel

Help jij mee om Indignatie voor iedereen gratis te houden? Er is een enorme kracht in begrip. Indignatie beantwoordt uw belangrijkste vragen en geeft u duidelijke informatie om de steeds chaotischer wordende wereld beter te begrijpen. Een financiële bijdrage aan Indignatie zal ons helpen om gratis verklarende journalistiek/blogging te blijven bieden aan de duizenden die op ons vertrouwen. Overweeg om vandaag al een bijdrage te leveren aan Indignatie, Dat kan gewoon via uw normale banktransacties zie hier. Hartelijk dank voor uw steun.

Comments

comments