Republikeinen fluiten (en liegen) langs het kerkhof


Zelfs een van ‘s werelds grootste illusionisten zou niet kunnen zorgen dat 175.000 dode Amerikanen verdwijnen zoals Trump en zijn menselijke aambeien hebben geprobeerd met deze conventie.

Terwijl de Republikeinse bijeenkomst deze week doorgaat, is de Grote Revisie aan de gang. Waar in het verleden politieke partijen een heel nieuw podium moesten bouwen voor hun conventies, bouwt de Republikeinse partij in 2020 een heel nieuwe realiteit.

Maar er zijn enkele mislukkingen die Trump en zijn partij niet kunnen ontlopen, en alle lippenstift in de wereld zal dit varken niet mooi maken.

Het maakt niet uit hoe goed Melania wordt in het lezen van een teleprompter en doet alsof ze van haar maaltijdkaartje houdt, hoezeer Kim Guilfoyle de altijd liefhebbende rotzooi ook bang maakt van iedereen die de tv niet had gedempt en het maakt niet uit hoeveel regels goede oude ‘ouderwetse Amerikaanse vrijheid Don Jr. snuift zijn neus op, Amerika zal nog steeds pijn lijden. Amerikanen zullen nog steeds pijn hebben.

En al die onzin in de wereld zal daar niets aan veranderen.

Republikeinen zullen meer video’s maken die de indruk wekken dat Trump vroeg en resoluut heeft gehandeld om een ​​virus te bestrijden dat hij tot op de dag van vandaag bagatelliseert, waarbij hij alle keren weglaat dat hij ons vertelde dat het gewoon zou verdwijnen of het aantal keren dat hij golfde of tweette over zijn beoordelingen terwijl het dodental steeg. En de experts zullen hun afschuwelijke sikjes aaien en zich hardop afvragen of het een effectieve politieke strategie is. Maar in de echte wereld kun je iemand niet laten vergeten dat ze hun kleinkinderen niet kunnen zien of dat hun favoriete tante dood is en dat ook niet hoefde te zijn. Je kunt iemand niet voor de gek houden door te denken dat de economie geweldig is als het restaurant waar ze werkten gesloten zijn en uitzetting om de hoek is.

En de pandemie is niet het enige dat ze proberen te negeren.

Herschel Walker vertelde ons hoe geweldig en helemaal niet racistisch de duidelijk racistische opperhoofd is. En Nikki Haley herhaalde Tony Montana Jr. door te verklaren dat Amerika geen racistisch land is. Maar veel mensen in Wisconsin misten die boodschap maandagavond omdat ze op straat gelijkheid eisten nadat weer een zwarte man door de politie was neergeschoten.

De naam “Jacob Blake” grotendeels weigeren te zeggen, zal hem niet helpen weer te lopen, en het zal hem zeker niet doen verdwijnen. En als Republikeinen denken dat ze hem gewoon kunnen negeren en hopen dat mensen het niet merken, hebben ze duidelijk de krachtige opmerkingen van zijn familie op een persconferentie dinsdag niet gezien.

Van de openingshamer tot wat de f-bom ook was die gisteravond was, het plan voor de conventie van deze week was om tegen het Amerikaanse volk te liegen, om een ​​andere realiteit te creëren waar de pandemie goed werd aangepakt, racisme is gewoon niet zo groot. een deal en de man die zijn kont in handen kreeg van een helling is eigenlijk een echte stoere vent die ons allemaal veilig houdt en geen slordige oude man die alles gelooft wat hij op Fox News ziet en zich ooit voor de regen heeft verstopt.

Maar de planners en de samenzweerders van deze beschamende oplichterij maakten een van de fatale fout die zoveel campagnes en kandidaten voor hen hebben gemaakt: ze onderschatten het Amerikaanse volk.

En om eerlijk te zijn, u kunt zien waarom ze denken dat dat zou werken. We hebben tenslotte een domme presentator van een spelshow gemaakt die in onzichtbare vliegtuigen gelooft. Verdorie, na 2016 gingen we onszelf zien als het soort natie dat collectief zou vallen voor een Nigeriaanse prinszwendel, omdat we echt het geld wilden hebben om de Brooklyn Bridge te kopen.

En als het gewoon een kwestie was van mensen die voor de gek gehouden werden, zouden we ons meer zorgen maken dan we al zijn.

Maar dat is het niet. Het gaat over een onwankelbare, onwankelbare realiteit dat de president van de Verenigde Staten herhaaldelijk gefaald heeft in zijn werk, en die mislukkingen hebben Amerikanen levens en banen gekost, terwijl ze ons uit elkaar hebben getrokken en onze positie in de wereld hebben vernietigd.

Met politiek en propaganda kun je veel mensen van veel stomme dingen overtuigen, zeker als je een eigen nieuwsorganisatie tot je beschikking hebt. Maar uiteindelijk komt de echte wereld aankloppen.

En de schijnwereld van Trump is gewoon geen partij voor de verschrikkingen die hij in de echte wereld heeft ontketend.

Dus ja, Trump en zijn volgelingen kunnen de hele week doen alsof ze niet verantwoordelijk zijn voor de dood van duizenden en de werkloosheid van miljoenen. Ze kunnen net doen alsof de birther die op segregationistisch beleid loopt, eigenlijk super cool is met zwarte mensen. En ze kunnen net doen alsof we allemaal dom genoeg zijn om deze onzin te geloven als ons eigen leven op zijn kop staat.

Ze kunnen de hele week tegen ons liegen, ze kunnen miljarden uitgeven en ze kunnen zelfs de White House Rose Garden opnieuw doen om die lippenstift op het varken te smeren.

Maar na vier jaar van dood, chaos en corruptie koopt niemand het meer. Behalve natuurlijk de mensen die graag varkens kussen.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord