Schokkend Solna in Zweden: Migranten verkrachten twee jongens en begraven ze levend

Schokkend Solna in Zweden: Migranten verkrachten twee jongens en begraven ze levend

28 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Op 21 augustus verkrachtten en martelden twee migranten (Iraniërs en Arabieren met Zweedse paspoorten, 18, 21) die al bekend waren bij de politie op de begraafplaats in de Zweedse stad Solna, eerst twee minderjarige jongens, beroofden ze en begroeven ze uiteindelijk levend.

Afgelopen weekend was Zweden het toneel van een andere horroract – gepleegd door een Irakees en een Iraniër:

Omdat twee jongeren afgelopen zaterdagavond in het centrum van Solna weigerden drugs te kopen van de twee “Zweden met een migratieachtergrond”, dwongen de twee jongens de jongens hen te volgen naar de nabijgelegen begraafplaats en verkrachtten en martelden ze hen daar gedurende meer dan 10 uur.

Marteling en misbruik

Details van het misbruik zijn nog niet bekend, maar feit is dat de jongens werden verkracht, hun benen werden doorgesneden en het graf moesten graven waarin ze naakt werden begraven. Zweedse media berichten over “foltering en misbruik” tegen de twee jongens.

Aanklager Anders Tordai zei: “Je bent gewond geraakt met een mes, maar er waren andere vormen van geweld.” Op dit moment ben je weer bereikbaar.

De dader is bekend bij de politie

De twee jongens overleefden het alleen omdat er zondagochtend een rollator langs de begraafplaats kwam, zag wat er gebeurde en de politie belde. De exacte leeftijd van de slachtoffers is op dit moment niet bekend, maar het is zeker dat het minderjarige jongens zijn.

Lees ook:  Forse toename criminaliteit bij asielzoekers Nederland

Zoals we weten van horrordaders uit Duitsland, zijn beide mannen al bekend bij de politie. De twee zouden een Arabier en een Iraniër zijn, maar ze hebben een Zweeds paspoort. De ene (21) had al zes eerdere veroordelingen, onder meer wegens brandstichting (had Molotov-cocktails in een autowinkel gegooid), de andere (18) zat in 2019 in een jeugdinrichting wegens rijden zonder rijbewijs. Beiden ontkennen het misdrijf aan de politie, ook al werden de kostbaarheden van de twee jongens in hun bezit gevonden toen ze werden gearresteerd.

Een week voor de horror in Solna werd in Stockholm een ​​persoon die weigerde drugs te kopen, doodgestoken.

Deze Finse krant publiceert de eerste achtergrondinformatie over de daders Jahani Asl Ali en El Hani Amin en foto’s van hen:

 

Migrantenbendes verkrachten steeds vaker kinderen en jongeren

Tot dusver hebben slechts twee Duitse MSM verslag uitgebracht over het incident. Beiden verhullen wanhopig de migratieachtergrond van de daders. Hij speelt een belangrijke rol in de horroract: Al in 2017 berichtte ik hier op deze blog over de sterke toename van verkrachting van minderjarige jongens door bendes met een migratieachtergrond.

Minderjarige jongens en meisjes in Zweden worden steeds meer het slachtoffer van verkrachtingsgroepen. Deze treden op tegen hun slachtoffers met ongehoorde wreedheid: ze verkrachten hen niet alleen, maar bijten hen, steken sigaretten uit op hun lichaam en steken ze aan .

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Hessen: auto rijdt in op carnaval optocht in Volkmarsen - meer dan vijftien gewonden

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Man (73) die door asielzoeker in coma werd geslagen, is overleden
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments