Democraten zijn officieel Republikeinen

Democraten zijn officieel Republikeinen

29 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

De Democratische Partij heeft elk debat of geschil over haar ware aard beëindigd. Het is een partij die neoliberale belangen en internationaal gangsterisme vertegenwoordigt, net als hun vermeende oppositie, de Republikeinse partij.

Zelfs een vluchtige observatie van de recente Democratische Nationale Conventie bewijst dat deze inschatting juist is. Er waren lofliederen op de overleden oorlogszuchtige John McCain en zelfs een verschijning van zijn weduwe.

Er was een speciaal segment gereserveerd voor Republikeinen zoals John Kasich wiens toespraak gedeeltelijk werd gebruikt om progressieven te verslaan en duidelijk te maken dat Joe Biden niets met hen te maken wil hebben.

Om niet achter te blijven bij de geest van Kasich en McCain, werd oorlogsmisdadiger Colin Powell naar buiten gesleept om het tweepartij-imperialistische keurmerk op Biden te zetten.

De conventie had een hoge productiewaarde, maar weinig details. Spreker na spreker herhaalde dat Donald Trump een zeer slechte, vreselijke, vreselijke, pandemische ontkenner is die zich verleidt tot dictators.

Ze zeiden niet hoe ze zijn slechte daden ongedaan zouden maken of het leven van de gemiddelde persoon in dit land beter zouden maken.

De vreselijke Biden-slogan van Build Back Better is zinloos. Daarom gebruiken ze het natuurlijk. De slogan kan net zo goed He’s Not Trump zijn, want dat is alles wat de Democraten te zeggen hadden.

“Oorlogsmisdadiger Colin Powell werd naar buiten gesleept om het tweepartijen imperialistische keurmerk op Biden te zetten.”

Natuurlijk kan de waarheid niet lang verborgen blijven. Ted Kaufman   was de stafchef en opvolger van de Senaat van Biden nadat hij vice-president werd. Hij leidt nu het overgangsteam van Biden. Kaufman vertelde de  Wall Street Journal  dat niemand een verhoging van de overheidsuitgaven mag verwachten als Biden wint .

‘Als we binnenkomen, is de voorraadkast kaal. Als je ziet wat Trump met het tekort heeft gedaan … vergeet Covid-19, alle tekorten die hij heeft opgebouwd met de ongelooflijke belastingverlagingen. Dus we zullen worden beperkt. “

Overheidsuitgaven zijn precies wat mensen in dit land nodig hebben om economisch te herstellen.

Toch wordt hun gezegd dat ze niets van dien aard mogen verwachten. Er komen meer bezuinigingen op ons af, ongeacht de verkiezingsuitslag.

Het stof was nog maar nauwelijks opgetrokken toen  Rahm Emanuel  , een voormalig congreslid, de stafchef van Barack Obama en burgemeester van Chicago uitlegde wat zelfs voor de toevallige toeschouwer duidelijk was.

De Democraten herhalen hun mislukte strategie van 2016 om republikeinen na te jagen. “Dit is het jaar van de Biden Republikein,” zei Emanuel.

Lees ook:  Big Pharma heeft een gloednieuwe Coronavirus manipulatie

“Niemand mag een stijging van de overheidsuitgaven verwachten als Biden wint.”

Niemand weet dat er Biden-Republikeinen zijn. De aanwezigheid van Republikeinen op de conventie en een handvol prominente mensen die in de volksmond bekend staan ​​als “Never Trumpers” hielpen Hillary Clinton in 2016 niet.

De New Yorkse senator Charles Schumer kan zijn voorspelling uit 2016 nooit waarmaken.

“Voor elke blauwe kraag Democraat die we zullen verliezen in het westen van Pennsylvania, zullen we twee, drie gematigde Republikeinen oppikken in de buitenwijken van Philadelphia en dat kun je herhalen in Ohio en Illinois en Wisconsin.”

De democraten laten ons twee dingen weten. Ten eerste zijn het de facto Republikeinen en zoeken ze Republikeinse kiezers door conservatief beleid te omarmen. Twee: ze zijn niet echt bezorgd over het verliezen.

Ze hopen de draad door de naald te halen en te winnen door een strategie te gebruiken waarvan is bewezen dat ze een mislukking is.

Maar toewijding aan hun donateurs en hun belangen wegen zwaarder dan al het andere, inclusief winnen. Het verdwijnen van elke verwachting van progressief beleid is een overwinning voor hen.

De serieuze Democratische campagne vond eerder dit jaar plaats, toen het partijbestuur er alles aan deed om Bernie Sanders te verslaan.

Zwarte mensen werden door hun misleiders gespeeld om hetzelfde neoliberale beleid te steunen dat hun leven verwoest. Het was niet moeilijk om te doen met een stemblok dat zijn eisen heeft teruggebracht tot slechts één, waardoor Republikeinen buiten dienst blijven.

Zwarte primaire kiezers waren de markers in het oplichtingsspel, aangezien de Democraten zich rond Biden verenigden en Sanders ermee instemde de rol van dupe te spelen.

“Zwarte mensen werden door hun misleiders gespeeld om hetzelfde neoliberale beleid te steunen dat hun leven verwoest.”

Opdat we het niet vergeten, heeft Barack Obama ooit verklaard dat hij een “gematigde Republikein” was. Niet dat hij het hoefde te zeggen nadat hij herhaaldelijk zijn bewondering voor Ronald Reagan had uitgesproken.

Het hoeft geen verrassing te zijn dat zijn partij nu geen voorwendselen meer heeft.

Als democraten ervoor kiezen om op Biden te stemmen, moet dat met eerlijkheid en wijd open ogen gebeuren. Er zullen geen  voeten tegen het vuur staan , niemand naar links verplaatsen, of Medicare for All of een minimumloonverhoging verwachten. In januari 2021 wordt een Republikein als president ingehuldigd.

Niemand mag iets anders verwachten.

 

Lees ook:  Trump onderdrukt een pandemie terwijl hij zich concentreert op het ontkennen van verkiezingsverlies

***

De Freedom Rider-column van Margaret Kimberley verschijnt wekelijks in BAR en wordt elders op grote schaal herdrukt. Ze houdt ook een blog bij die regelmatig wordt bijgewerkt op patreon.com/margaretkimberley en ze post regelmatig op Twitter @freedomrideblog. Mevrouw Kimberley woont in New York City en is bereikbaar via e-mail op Margaret.Kimberley (at) BlackAgendaReport.com.  

Comments

comments