VS beschermt wereldrijk tijdens pandemie, maar NIET zijn eigen bevolking


Pushback met Aaron Maté Kolonel Lawrence Wilkerson, voormalig stafchef van Colin Powell, bespreekt de verbanden tussen het wereldwijde Amerikaanse imperium en het recordaantal dodental in de VS tijdens de coronaviruspandemie.

 

“We doen echt niets goeds of goeds, en dat is ten minste een gevolg van onze fascinatie voor een poging om dit imperium dat we sinds 1945 hebben gecreëerd in stand te houden en zelfs uit te breiden”, zegt Wilkerson.

Hij bespreekt ook de mislukking van de besprekingen tussen de VS en Rusland over de uitbreiding van een belangrijk kernwapenverdrag, en nieuwe onthullingen over het streven van de regering-Bush om Irak binnen te vallen.

Gast: kolonel Lawrence Wilkerson. Voormalig stafchef van minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell; momenteel een vooraanstaand professor aan het College of William and Mary.

 

Geproduceerd door The Grayzone

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord