STEEKPENNINGEN OF LENING; HOE CORONA IN DE UITVERKOOP GING

STEEKPENNINGEN OF LENING; HOE CORONA IN DE UITVERKOOP GING

30 augustus 2020 0 Door Indignatie redactie

Er zijn al dagenlang geruchten in de sociale media dat de World Health Organisation en het IMF hebben geprobeerd om Wit Rusland tot Coronamaatregelen te dwingen, in ruil voor grote sommen geld. In de eerste berichten was te lezen dat de President van Wit Rusland Loekasjenko eerst 99 miljoen dollar kreeg aangeboden, en later zelfs 940 miljoen. Loekasjenko had immers geweigerd om de maatregelen, zoals de afstandsregels en de beruchte lockdown, in zijn land in te voeren. Dat was het westen een doorn in het oog, net als de situatie in Zweden, omdat deze opstelling de onzin van een aantal maatregelen zou kunnen bewijzen. Loekasjenko vond de hele Corona hype overdreven en onnodig. Dus werd er toenemende druk op hem uitgeoefend, iets waar de globalisten goed in zijn.

Na wat onderzoek bleek dat het geld niet zo maar op tafel was gezegd. Er werd een wat meer genuanceerd systeem in gang gezet. Maar minder schandalig was het zeker niet. Wit Rusland kon een IMF lening van meer dan 900 miljoen dollar krijgen, maar daar zaten wel de nodige voorwaarden aan verbonden. En, hoe kan het ook anders, deze voorwaarden beschreven in detail welke Corona maatregelen genomen moesten worden. Er moest een lockdown komen, en de economie moest op slot.  We kunnen dus gerust van chantage spreken. Het grootkapitaal denkt nog steeds dat iedereen te koop is. Dit bleek een misrekening, want Loekasjenko weigerde. Hij wilde zijn land niet dood laten bloeden, zoals anderen dat wel hebben gedaan. De maatregelen bleven dus uit, en Wit Rusland bleef het virus beter de baas dan menig ander land.

Intussen blijkt dat er ook in andere landen met geld en andere zaken is gestrooid, om de plandemie  tot pandemie te maken. Paraguay, Madagaskar en Libanon worden genoemd. Maar dit lijkt nog maar het topje van de ijsberg. Niemand weet hoeveel geld er uiteindelijk is rondgestrooid, in een bijna wanhopige poging om het Corona verhaal in stand te houden. Ondanks deze chantage praktijken lukt dit steeds minder. De kritische stemmen nemen toe, en er komt steeds meer naar buiten over wat er werkelijk aan de hand is. Wij hebben van af het begin gezegd dat er een behoorlijke kans bestaat dat de globalisten het Corona virus misbruiken om hun eigen plannen stap voor stap in praktijk te brengen. Dat betekend: het afschaffen van de nationale staten, het in werking stellen van een controle maatschappij, en uiteindelijk een wereldregering, die in waarheid een dictatuur zal zijn.

Lees ook:  Een paradijs onder de Europese ruïnes

Maar terug naar Wit Rusland, en de huidige situatie. Natuurlijk was vanaf het begin duidelijk dat de opstelling van Loekasjenko met betrekking tot Corona gevolgen zou hebben. Iedereen die de globalisten kent weet dat ze uiteindelijk wraak nemen, als ze hun zin niet krijgen. Als we kijken naar wat er nu in Wit Rusland gebeurd kun je concluderen dat we op dit moment getuigen zijn van precies die wraak. Nadat Loekasjenko de verkiezingen met meer dan 80% van de stemmen won, braken er gewelddadige protesten uit. Ook de politie trad gewelddadig op. Het lijkt er op dat we naar een herhaling van de Oekraïne crisis zitten te kijken. Kortom; er is een kleurenrevolutie gaande in Wit Rusland. Dat betekend niet dat alle mensen die de straat op gaan weten dat het westen achter de protesten zit. Velen willen een ander leven. Maar ze worden gebruikt door de organisatoren die duidelijk steun uit het westen hebben. Het is niet voor niets dat de EU landen de verkiezingsuitslag niet erkennen, zonder ook maar een enkel bewijs te hebben gezien. De agenda is duidelijk, en was dat al jaren. Loekasjenko moet weg omdat hij het westen afwijst, inclusief de Corona waanzin, en Wit Rusland aan de zijde van Moskou plaatst. Hij staat dus de grote oorlog tegen Rusland, waar alle globalisten en hun slippendragers van dromen, in de weg. Men ruikt nu een kans om de langjarige voornemens in praktijk te brengen.

Lees ook:  Coronavirus-uitbraak zet de regeringen van de wereld op de hoogste paraatheid

Intussen heeft Poetin laten weten dat hij geen inmenging uit het westen in Wit Rusland zal dulden. Hij zal alleen ingrijpen als het nodig is, en hij werkt aan een oplossing. Maar een kleurenrevolutie van het model Soros zal hij met alle middelen tegen gaan. Dat is een correcte opstelling, want hij moet de grenzen van Rusland veilig houden. Wit Rusland speelt hierin een grote rol, net als de Donbass.

Zo als viel te verwachten waren Merkel en de andere Europese leiders de eersten die het politiegeweld in Minsk en andere steden veroordeelden. Gelijktijdig spraken zij hun steun uit voor de oppositie. Het spreekt voor zich dat politiegeweld tegen vreedzame demonstranten veroordeeld moet wordt. Maar in dit geval was het pure huichelarij. Want waar was Merkel toen Macron zijn knuppelpolitie op de Gele Hesjes afstuurde? Waar was ze toen meer dan 10 mensen door die zelfde politie werden vermoord?  En waar waren Merkel, Rutte en de andere EU leiders, toen ontelbare Franse demonstranten werden verminkt door gasgranaten? Hun zwijgen was toen oorverdovend.

In de laatste maanden stuurt Merkel steeds vaker haar politie bloedhonden op de anti Corona demonstranten af. Veel filmverslagen bevestigen dit.  En, waar was Rutte afgelopen week, toen de ME vrouwen en meisjes in elkaar knuppelde omdat ze het waagden om tegen de Corona maatregelen op het Binnenhof te protesten? Op beelden is te zien hoe een ME schooier twee keer een bejaarde vrouw tegen de grond slaat. De Nederlandse media laten die beelden natuurlijk niet zien, maar in het buitenland kom je ze overal tegen. Hier wordt alleen gejammerd dat een Kamerlid door de demonstranten werd aangesproken op een wat onvriendelijke manier. Daar zullen ze aan moeten wennen, want het volk wordt langzaam wakker, en gaat verhaal halen. Vandaar ook die ME. Men wordt stil aan zenuwachtig in het Haagse bolwerk. Als migranten dagenlang in Den Haag en andere steden rellen, durft de politie niet of nauwelijks in te grijpen, maar tegen het eigen volk wordt meteen het zwaarste geschut uitgerold. Wat een erbarmelijk zootje, en wat een misselijkmakende huichelaars.

Lees ook:  Een explosieve documentaire over pedofielen in het parlement en de Britse koninklijke familie

Als we al deze zaken bekijken moeten we concluderen dat het hoogtijd wordt voor het stellen van kritische vragen. Waarom is het nodig, als Corona echt zo gevaarlijk, om landen met grote sommen geld praktisch te dwingen om zaken als een lockdown in te voeren? Waarom worden mondkapjes meer en meer verplicht, terwijl diezelfde mondkapjes een label dragen waarop staat dat ze niet beschermen tegen Corona en andere virussen? Hoe kan het zijn dat de Duitse gezondheidsminister plotseling een villa van 4 miljoen Euro kan kopen in Berlijn? Hoeveel andere landen hebben geld ontvangen om via een lockdown hun nationale economie te ruineren? Komt dit voort uit een globalisten plan om het midden en klein bedrijf te vernietigen, in het voordeel van de grote spelers? En nog belangrijker, zijn we op dit moment getuigen van het invoeren van een geleidelijke dictatuur, om uiteindelijk de zogenaamde Nieuwe Wereldorde te vestigen? Allemaal vragen die in de komende tijd beantwoordt moeten worden. Het gaat allang niet meer om een virus. Het gaat om de machtsvraag, niet meer en niet minder. In de strijd die daar uit voortvloeit, zullen we allemaal onze plaats moeten innemen. Aan de kant staan en er het beste van hopen is geen optie meer.

Comments

comments