Er komt veel erger shit in de VS


Het was hartverscheurend om te zien wat er de afgelopen maanden in de straten van Amerika is gebeurd. De oprichters wilden dat ze verenigd zouden worden door een gemeenschappelijke reeks waarden, maar nu verscheuren de verschillen deze natie letterlijk aan stukken. Amerikanen vechten tegen andere Amerikanen op straat, en dat zou ons allemaal ongelooflijk verdrietig moeten maken. Gelooft iemand daar echt dat al dit geweld zal worden opgelost door de komende verkiezingen? Als er iets is, zullen de toenemende politieke spanningen het geweld waarschijnlijk nog erger maken, en als het resultaat van de presidentsverkiezingen door een van beide partijen wordt betwist, zou dat gemakkelijk de zaken naar een nog hoger niveau kunnen tillen. We zijn zo een gevaarlijk hoofdstuk in de Amerikaanse geschiedenis ingegaan en ik maak me grote zorgen over de komende maanden.

In Portland zijn er al meer dan drie maanden achter elkaar nachtelijke protesten. We hebben nog nooit zoiets gezien en ik zou echt willen dat er al lang geleden een einde aan het geweld was gekomen.

Omdat nu mensen sterven. Op zaterdag haalde de dood van een aanhanger van Patriot Prayer die naar Portland was gegaan om de demonstranten te weerstaan ​​de  krantenkoppen over de hele wereld …

De fatale schietpartij van een aanhanger van Patriot Prayer in Portland, Oregon, zette dit weekend de schijnwerpers op de rechtse groep gevestigd in de staat Washington en haar oprichter, Joey Gibson.

De naam van het slachtoffer bij de schietpartij van zaterdag werd niet onmiddellijk vrijgegeven. De politie van Portland probeerde zondag vast te stellen of de schietpartij verband hield met botsingen tussen Trump-supporters die in een karavaan door de stad trokken na een bijeenkomst en Black Lives Matter-demonstranten die zaterdagavond hun eigen demonstratie bijwoonden.

Dit komt natuurlijk op de hielen van de doden die we zojuist hebben gezien in Kenosha, Wisconsin.

En er zullen de komende maanden vrijwel zeker meer onnodige doden vallen, omdat er veel ergere burgerlijke onrust op komst is.

Washington DC wordt waarschijnlijk een brandpunt voor demonstranten nu de verkiezingsdag in november nadert. Ik herinner me nog de dagen dat ik onbezorgd door de straten van Washington kon dwalen, maar helaas zijn die dagen allang voorbij.

Als je tegenwoordig een herkenbaar figuur bent, ben je een potentieel doelwit. Vraag het maar aan Rand Paul. Wat er onlangs met hem en zijn vrouw gebeurde,  was diep alarmerend .

En toen moesten de autoriteiten op zaterdagavond eigenlijk  rubberen kogels en verdovingsgranaten gebruiken  omdat demonstranten zo onhandelbaar werden …

Buiten het Witte Huis brak zaterdag chaos uit na een andere avond van Black Lives Matter-protesten waarbij de politie in botsing kwam met demonstranten, hen sloegen met rubberen kogels en ontploffende verdovingsgranaten, terwijl ze verhuisden om de menigte op te ruimen.

Helaas is dit nog maar het begin, want er komt veel erger aan.

Ik wou dat iedereen kalmeerde en naar huis ging, maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren.

In deze omgeving wordt politieagent zijn een van de moeilijkste en gevaarlijkste banen in Amerika.

Op dit punt is elke officier een potentieel doelwit geworden, en dit geldt vooral in onze grote steden. Twee agenten zijn bijvoorbeeld zojuist neergeschoten  tijdens een incident in St. Louis …

Twee politieagenten uit St. Louis die reageerden op een schietoproep werden zaterdag zelf neergeschoten door een schutter die werd gearresteerd nadat hij zichzelf had gebarricadeerd in een huis in de wijk Tower Grove South, zei de politie.

En twee anderen zijn net neergeschoten  tijdens een verkeersstop in Chicago …

Twee agenten uit Chicago werden neergeschoten en de vermoedelijke schutter werd begin zondag door de politie gewond na een verkeersstop in de wijk Homan Square aan de West Side.

Als ik online ga en ik zie mensen juichen als iemand wordt neergeschoten, dat doet me zo verdrietig.

Ons verlangen zou moeten zijn om genezing te zien, niet meer geweld.

Ik had nooit gedacht dat we ooit zo veel woede en haat tegen de politie in dit land zouden zien. Een paar dagen geleden probeerden relschoppers in Seattle “agenten in hun brandende wijk op te sluiten met sneldrogend cement” .

Hoe slecht moet je zijn om zoiets te doen?

Maar hoe erg de dingen ook zijn, er komt nog veel erger.

En het lijkt erop dat massa’s Amerikanen mijn mening delen, omdat de verkoop van wapens  absoluut stijgt …

De verkoop van wapens was 72% hoger dan vorig jaar rond deze tijd, waarbij de eerste kopers de leiding hadden. Amerikanen voelen waarschijnlijk aan dat er iets vreselijk mis is met het gemanipuleerde systeem waaronder we gedwongen worden te leven.

Volgens een rapport van de Washington Post  zegt  de  National Sports Shooting Foundation dat nieuwe kopers van wapens een grote rol speelden bij de toename.

Terwijl onze samenleving steeds verder uiteenvalt, zijn veiligheid en beveiliging voor zoveel mensen topprioriteiten geworden. Eerder vandaag plaatste ik een artikel over de ongekende massale uittocht uit onze grote steden waar we nu getuige van zijn. Een paar maanden geleden was de pandemie de belangrijkste reden waarom zoveel mensen plotseling verhuisden, maar nu is het geweld op straat de belangrijkste factor geworden.

En zoals ik onlangs heb uitgelegd tijdens een interview met Greg Hunter , gaan we een tijd tegemoet waarin de zaken nog chaotischer worden.

Ik ben er zeker van dat we morgen gebombardeerd zullen worden met meer krantenkoppen over geweld dat ergens in het land is gebeurd, en elk nieuw incident brengt ons nog dichter bij het punt waarop we niet meer kunnen terugkeren.

Een verdeeld huis zal zeker vallen, en Amerika is vandaag meer verdeeld dan ooit in mijn hele leven.

Ik wou dat er een gemakkelijk antwoord was, maar op dit punt heeft onze natie niet langer een enkele reeks waarden die ons verenigt.

Ik zou echt willen dat we allemaal konden leren van elkaar te houden. Als je echt leert om van anderen te houden, verandert dat alles, maar helaas is de overgrote meerderheid van ons getraind om degenen die aan de andere kant staan ​​diep te haten.

Dit zal absoluut niet goed aflopen, en ik denk dat de meesten van jullie dat beseffen.

Dus doe alles wat je moet doen, want augustus loopt ten einde en september is bijna hier.

https://www.youtube.com/watch?v=UFatM0dC8pk&t=3s

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord