Biden’s kansen rusten op een door John Podesta geplande militaire staatsgreep, stembiljetten, schietpartijen door de politie en een valse vlag


Onze begin augustus prognose gepubliceerd door SCF op 23 augustus rd , dat Joe Biden de verkiezingen niet zou toegeven, zelfs als Trump wint, werd bevestigd door Hillary Clinton haarzelf op augustus 25 ste .

Dit stuk zal de strategie van dat stuk voortzetten en deze ontwikkelen in het licht van John Podesta’s verkiezingsoorlogsspel en de situatie in Kenosha, Wisconsin. In de Kenosha-situatie hebben we aan beide kanten gewapende groepen, waardoor een onstabiele situatie ontstaat in wat steeds meer lijkt op een scenario van voor de burgeroorlog. Alles bij elkaar kunnen we nu zien dat het volgende duidelijk is:

Het presidentiële bod van Joe Biden voor 2020 hangt nu af van een combinatie van a.) Ernstige censuur op sociale media en zoekmachines van boekverbrandende proporties, b.) Tekenen van het leger dat ze Biden (per John Podesta) zullen steunen op de hielen van c. ) een onduidelijke verkiezing (verzonden blanco stembiljetten), en d.) (de Soros-vleugel van) BLM’s vermogen om zich in te laten met rellen en zich voor te doen als Trump-achtige supporters (QAnon en aangrenzend, zoals ‘Save The Children’) om tot e.) een gevaarlijke of illegale openbare stunt uit te voeren (valse vlag).

Trumps diepgaande campagne draaide rond christelijke, gnostische en new age-thema’s, die (met betrekking tot de laatste twee) thema’s van spiritualiteit kruisen die voorheen in het domein van kustlinks lagen. Deze zullen de basis vormen van een focus op deze verkiezing, zijnde een wedstrijd van Goed versus Kwaad, van Licht versus Duister, van de kampioenen van kinderen tegen seksuele roofdieren, evenals anti-oorlogs- en anti-vax-thema’s; waarin ‘oorlogsmensen’ zoals ‘Hillary Clinton’, vermeende kindermisbruikers zoals ‘John Podesta’, en regelgevende gevangenen van gezondheidszorg zoals ‘Bill Gates’, dienen als antropomorfe reificaties van het onvervalste kwaad.

Dit is een nieuw fenomeen en vertegenwoordigt geen Republikeinse stijlfiguren en organisatiekwesties van vóór Trump. Reguliere Republikeinse stijlfiguren waren vertegenwoordigd op de RNC-conventie en werken aan een continuïteit – zelfs als ze slecht passen – tussen traditioneel conservatisme (voorheen tegen Trump) en de hardcore basis van Trump.

blm

[Afbeelding – Vermeende Soros-BLM die zich voordeed als een pro-Trump ‘Save the Children’-demonstratie in wat sommigen vrezen een valse vlag]

De staatsgreep – Kleurenrevolutie en Arabische lente

Eerdere politieke wedstrijden na de moord op Kennedy lijken te zijn gebaseerd op een consensus over belangrijke kwesties met betrekking tot internationale betrekkingen tussen gekozen functionarissen, omdat de permanente regering hierover zelf consensus had. Maar de opkomst van Trump, en de grote moeite die een deel van de permanente regering heeft gedaan om zijn inspanningen te frustreren, geven sterk aan dat er nu een politieke crisis en verdeeldheid is die zo groot is, op het niveau van leiderschap, dat alle soft-power en staatsgreepmethoden (gebruikt door de CIA in het buitenland) worden nu binnen de VS gebruikt tegen de uitvoerende macht.

Een deel van deze permanente regering lijkt Trump te steunen, of liever, Trump lijkt ‘hun kandidaat’ te zijn, en dit zou voor een deel zijn electorale succes in 2016 kunnen verklaren, ondanks wat leek op een overweldigende kans van het tegendeel.

Misschien wel de meest zichtbare verandering van deze verdeeldheid en crisis waren gebeurtenissen in de woestijnen van Syrië en Irak, waar de door het Pentagon gesteunde Koerdische YPG-troepen vochten tegen de door de CIA gesteunde ISIS-troepen, waarbij Amerikanen in dienst van deze instellingen aan weerszijden waren ingebed en op elkaar schoten. en verliezen nemen. Het zou logisch zijn dat voor de militaire inlichtingendienst een dergelijke onsamenhangende en openlijk ondermijnende dynamiek eindelijk moet worden afgeblazen.

Daarom zijn alle lessen getrokken uit de kleurenrevolutie, de vierde generatie oorlogsvoering (4GW), de strijd tegen de opstand en de hybride oorlogvoering, geleerd in onze studie van de gebeurtenissen in Joegoslavië, Occupy Wall Street, BLM, Libië, Syrië, Egypte, Oekraïne, Brazilië, Venezuela en de laatste tijd Wit-Rusland worden allemaal noodzakelijke lectuur om de absoluut gedestabiliseerde positie te begrijpen waarin de VS verkeert nu we de verkiezingen van 2020 naderen.

We mogen verwachten, in overeenstemming met de kleurveren-tactiek, dat de politie zich zal bezighouden met de moord op zwarte mannen, georkestreerd door geheime politie-genootschappen die opereren in opdracht van de permanente administratie (in de volksmond bekend en hierna als de ‘diepe staat’). Deze worden zo getimed voor maximale bruikbaarheid met betrekking tot hoge / dieptepunten in de campagnes van de twee kandidaten.

Kenosha On Fire

Dergelijk incident net gebeurde op 23 augustus rd in Kenosha, bij het neerschieten van een zwarte man, Jacob Blake. Standaardmotieven en verdeeldheid zaaiende motieven volgden: de gebeurtenis was niet eenduidig, en definitieve aspecten van de zaak zijn vatbaar voor interpretatie en onderhevig aan vooringenomenheid bij het publiek. Dit zal reactie en polarisatie uitlokken, waarbij de nuances en feiten van de situatie en de context vaak worden ingeruild voor politiek opportunisme. Pro wetshandhavers die nauwer verbonden zijn met conservatieve politiek zullen zeggen dat de schietpartij gerechtvaardigd was voorafgaand aan een hoorzitting van de feiten, en zullen biografische informatie over Blake bevatten die zijn vroegere strafbare feiten aantoont, terwijl ze negeren dat deze eerdere misdrijven niet de basis vormen voor het legitimeren van een ‘standrechtelijke executie’. Evenzo zullen anti-politie-liberalen de schietpartij veroordelen als racistisch en ongerechtvaardigd, zonder rekening te houden met de opvattingen over ras van de betrokken politie, en zonder een herziening van de feitelijke feiten die anti-Trump-bedrijfsmedia niet graag aan het licht wilden brengen, maar die in het politierapport waren vervat. Tegelijkertijd is er een lange geschiedenis waarin de politie bewijsmateriaal en verklaringen vervalst om schietpartijen als deze te rechtvaardigen.

Merk op dat de gouverneur van Wisconsin, de democraat Tony Evers, degene is die de noodtoestand afkondigde voor Covid-19 en een impopulaire lockdown. Hij is een carrière-overheidsbureaucraat en werd opgewacht door een mobilisatie van gewapende burgers tegen die dictaten. Toch zullen de gevolgen en rellen in de nasleep van de schietpartij in Blake, waarvan de door Evers opgelegde hoge werkloosheid (per lockdown) het substraat vormt maar toch tot uiting komt via BLM / Antifa-rellen, zullen worden toegeschreven aan Trump, wiens jaren in openbare dienst kan op één hand worden gerekend, en wiens algemene inspanningen zijn geweest om de lockdown te beëindigen en ‘de economie te heropenen’. Evers zal relschoppers niet oproepen om sociale distantiëring te observeren, en zal de gewapende detachementen die betrokken zijn bij brandstichting en plunderingen ‘demonstranten’ noemen,

De toenemende opkomst van ‘gewapende vreedzame demonstranten’, een Orwelliaanse oxymoron als een uitdrukking op zich, verscheen voor het eerst in het Syrische conflict, waar Amerikaanse bedrijfsmedia en neplinkse publicaties zoals Counterpunch regelmatig verwezen naar gewapende Al Qaeda / ISIS / FSA-groepen die schietpartijen en moorden als ‘vreedzame demonstranten’.

 

vs

[Video, foto – een ‘gewapende vreedzame demonstrant’ staat af met een gepantserd sheriffvoertuig.]

In onze eerdere stukken hebben we de mechanismen onderzocht die de DNC en de permanente regering zullen gebruiken om de uitkomst van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 in november nietig te verklaren of te vervalsen. Dit omvatte het gebruik van democratische gouverneurs in bepaalde staten, zoals we eerder schreven , om een ​​staatswinnaar uit te roepen zodat de kiezers naar Biden gaan, in gefabriceerde gevallen waarin de gewenste stem van staatsburgers niet kon worden bepaald. Het omvatte het gebruik van NGO-medewerkers, Labour / BLM / Antifa-activisten naast contacttracers om het coronavirus en sociale onrust rond gefabriceerde raciale gerechtigheidskwesties te gebruiken om de toegang van kiezers tot peilingen te belemmeren, en het gebruik van kiezers van verzonden stembiljetten en het verzamelen van stembiljetten. schema’s.

In ons laatste stuk hebben we onthuld dat de DNC van plan is om Biden zichzelf tot winnaar van de verkiezingen te laten verklaren , ongeacht de uitkomst (onduidelijk, geknoeid, gestolen, enz.).

In een apart stuk gepubliceerd op FRN legde deze auteur uit dat om de Trump-strategie tegen de rellen te laten werken, een plan nodig zou zijn dat de coöptatie van de BLM-hashtag door zijn aanhangers inhoudt. Dit zou een scheiding betekenen van de BLM van Antifa, de laatste een aangewezen terroristische groepering.

We legden daar uit dat deze aanpak vergelijkbaar zou zijn met die van Rusland en Syrië in de Syrische oorlog, waar bepaalde Free Syrian Army (FSA) -eenheden moesten worden gescheiden van ISIS, zodat deze FSA-eenheden als ‘legitieme oppositie’ konden worden beschouwd ( een verandering van tact, voorheen werd alle gewapende oppositie als onwettig beschouwd door de Syrische regering ), en zelfs opgenomen in gezamenlijke aanvallen met het Syrische Arabische leger (SAA – Assad’s troepen) tegen ISIS.

Van bijzonder belang zal zijn hoe het publiek en de rechtbanken de acties van Kyle Rittenhouse, lid van de Kenosha Guard-militie, zien. Deze twee video’s, waarvan het nieuwscommentaar integendeel overdreven is, laten zien dat Rittenhouse handelt uit zelfverdediging. Het laat ook zien dat degenen die bij hem waren, eerstehulpverleners boden aan de man die een pistool op Rittenhouse trok en vervolgens in de arm werd geschoten.

 

Censuur

We weten nu, volgens de New York Times , dat Facebook-execs zijn bijeengekomen om een ​​strategie te implementeren om informatie te censureren dat Donald Trump de verkiezingen van 2020 heeft gewonnen , vanwege het werkende noodplan (dat nog steeds van kracht lijkt te zijn) dat Biden zal doen verklaar de overwinning ongeacht een bepaalbare uitkomst, zoals we eerder schreven. Dit zou echter, zoals we hebben uitgelegd, resulteren in een stemming in het Congres en de Senaat, waar het waarschijnlijk is dat Nancy Pelosi het presidentschap op zich neemt.

Tegelijkertijd hebben Facebook-execs het moeilijk gehad om te duwen tegen een doodsbange DNC die irrationele eisen stelt aan verdere censuur.

Waarom zijn de eisen van de DNC inzake censuur op Facebook irrationeel?

The DNC demands are fear-based and reactionary, and while Facebook execs have been happy to do the bidding of the DNC and pro-deep state Republicans (still a majority), they know the requests to further censor pro-Trump twitter accounts are known to produce the opposite effect. This is confirmed by the known science on the subject.

Studies naar sociale revoluties en legitimiteit van het regime tonen aan dat verdere censuur in een omgeving waarin burgers toegang hebben tot alternatieve informatielijnen, de legitimiteit van het regime alleen maar aantast. Zo’n studie werd uitgevoerd over hoe de DDR de massale uittocht van burgers naar West-Duitsland zo’n dertig jaar geleden probeerde te verdoezelen [ Soms is minder is meer: ​​censuur, nieuwsfalsificatie en afkeuring in Oost-Duitsland in 1989. Christian Gläßel Katrin Paula, 2019].

Facebook-leidinggevenden riepen MIT op om een ​​onderzoek uit te voeren om hun zaak vast te stellen, en een leekversie van deze conclusies werd gepubliceerd in MIT’s online magazine ‘Technology Review’ in een stuk getiteld: It’s Too Late to Stop QAnon with Fact Checks and Account Bans .

In dit artikel van MIT wordt gemeld dat: ” Friedberg, die de beweging diepgaand heeft bestudeerd, zegt dat hij gelooft dat het” absoluut “te laat is voor reguliere socialemediaplatforms om QAnon te stoppen, hoewel er enkele dingen zijn die ze kunnen doen om bijvoorbeeld, beperk het vermogen van zijn aanhangers om op Twitter te evangeliseren. 

Net als de studie van de DDR en de legitimiteit van het regime, stelt de DNC vast dat hoe meer ze aandringen op censuur, hoe populairder de pro-Trump-samenzweringstheorieën worden.

Wat een oplossing lijkt te zijn voor dit raadsel waarmee de diepe staat wordt geconfronteerd, is een nieuwe ontwikkeling, waarbij de Soros-vleugel van BLM de opdracht heeft gekregen om (tot nu toe) ten minste één bijeenkomst in Chicago te organiseren die plaatsvond in de week van augustus. 17 e . Hierin droeg een groep die leek op Soros-vleugel BLM-uniformen eigenlijk plakkaten die verband hielden met QAnon – zoals WWG1WGA, #SaveTheChildren, #EndHumanTrafficking, en stond vol met borden die opriepen tot ‘het beëindigen van de pedofiele Satanische kliek’.

Podesta’s simulatie ziet het publiek op zoek naar een bord naar militairen

Van bijzonder belang is dat John Podesta onlangs een simulatie uitvoerde over de aanpak en reactie van de DNC op verkiezing 2020, waar hij de rol van Biden speelde. Deze oorlogsgame-oefening werd gedekt door David Frum voor de Atlantische Oceaan . Ondanks de contrafeitelijke ‘feiten’ en onjuiste veronderstellingen (op basis van opiniepeilingen, enz.), Waren de bevindingen opzienbarend.

Geen van beide partijen zou toegeven, rechtbanken zouden te traag zijn om op te treden, Antifa- en QAnon-groepen zouden botsen op straat en de acties van het leger, in beide richtingen, of zoals bij de Nationale Garde – zoals ingezet door het ministerie van Justitie onder AG Barr , zou de doorslaggevende factor zijn.

In die simulatie waren er in totaal 67 spelers die elkaar ontmoetten op Zoom in de eerste week van juni 2020. Deze was samengesteld uit spraakmakende critici van president Donald Trump, waaronder hoogleraren in de rechten, gepensioneerde militaire officieren, voormalige hoge Amerikaanse functionarissen, politieke strategen , advocaten en redacteuren van kabelnieuws.

We moeten herhalen dat Podesta, die de rol van Biden speelt, begrijpt dat de echte uitkomst van de verkiezingen daarom het standpunt zal zijn dat het leger inneemt.

Een vleugel van de aanhangers van Trump – Qanon – is er vast van overtuigd dat militaire inlichtingendiensten, of in ieder geval een operatie binnen de NSA, niet alleen Trump zullen steunen, maar ook Trump steunen sinds vóór de verkiezingen van 2016. Ze geloven dat dit gedeeltelijk de overwinning van Trump verklaart, ondanks wat zij zien als een verkiezing die door Clinton is ‘gemanipuleerd’ – en daarmee het verder ongegronde vertrouwen van Clinton verklaren dat ze zou winnen door een aardverschuiving in die noodlottige verkiezingen nu vier jaar geleden.

Aan de andere kant waren verschillende opmerkelijke leden van de diepe staat, zoals Colin Powell en voormalig CIA-chef John Brennan.

Dit alles past bij de insiderinformatie waarover we hebben geschreven van SEIU, die, zoals eerder uitgelegd, de link vormt tussen de Biden-grondcampagne en zijn GOTV, Bernie’s ‘Our Revolution’ en ‘Working Families Party’, Antifa en BLM.

Gevolgtrekking

De waarschijnlijkheid dat de verkiezingen van 2020 geen overeengekomen winnaar zullen opleveren, behoudens effectieve actieve maatregelen van Trump, is vrijwel zeker. Gebaseerd op het Northop / Standard-model heeft Trump een kans van meer dan 90% om een ​​verkiezing te winnen als hij de regels volgt die van kracht zijn in de afgelopen twaalf verkiezingscycli. Dit verklaart waarom de DNC zoveel mogelijk X-factoren heeft geïntroduceerd – een gepolitiseerde Covid-19-reactie, schuin nieuws dat betrouwbare middelen van de protestbeweging ophaalt voor rellen en plunderingen, en een verzonden stembiljetprogramma dat in feite niet te onderscheiden is van een bekend probleem technieken voor het manipuleren van stemmen zoals het oogsten van stembiljetten.

Het is duidelijk dat de DNC geen duidelijke winnaar wil produceren en een combinatie van artikel XX, XII en bepalingen wil gebruiken zoals versterkt door gerelateerde constitutionele bepalingen voor de voortzetting van de regering, en NSDP 51 .

Omdat er zoveel variabelen, mogelijke tegenmaatregelen en nieuwe ‘X-factoren’ zijn die kunnen worden geïntroduceerd, is dit een verhaal in ontwikkeling zonder dat nu een duidelijk resultaat kan worden geschat. Als het waar is dat de NSA Trump steunt, dan is dat een sterke reden om aan te nemen dat deze kandidaat als winnaar uit de strijd zal komen. In beide gevallen zijn toekomstige X-factoren vrijwel zeker.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord