Beste Joe, accepteer uw verlies als het tijd is

Beste Joe, accepteer uw verlies als het tijd is

2 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Wees geen palooka, anders overleeft dit land misschien geen nieuwe omstreden verkiezingen.

Joe, ik schrijf om een ​​gunst te vragen. Wees geen zwerver, een palooka. Als u de verkiezing verliest, verlies ze dan genadig. Sleep een beschadigd Amerika niet door een lang gevecht dat bedoeld is om de volgende Trump-termijn te verlammen, zoals de Democraten deden in 2016.

Diezelfde stemmen zullen willen dat je nooit toegeeft, “vervolgt tot het blauw is”, maar je moet het juiste doen. Wees niet de man die Amerika verwoest.

Hoewel twee maanden veel kunnen veranderen, ziet het er niet naar uit dat 3 november jouw avond wordt, jongen. Tot dusver heb je niets te bieden, maar je bent geen Trump, en omdat ik weet dat je wat poker speelt, gaat dat een paar tweeën te ver.

Nieuwe kiezersregistraties in Pennsylvania  voegden  150.000 meer Republikeinen toe dan Democraten. Trump verslaat je op  Latino-  outreach, Joe, en bezit de Cubaanse stem (evenals de formidabele Joodse stem) in cruciaal Florida.

Een enquêteur op onze  podcast is van  mening dat het ‘verlegen Trump-kiezer’-effect vandaag nog sterker is dan in 2016.

Ik heb het zelf gezien. Ik ken de manier waarop veel Trader Joe Americans rondsnuffelen als ze willen zien of het oké is om over Trump te praten. Ze hebben het goed gedaan in de economie. Ze hebben gemerkt dat de oorlogen zijn afgenomen.

Als ze eenmaal opengaan, zeggen ze dat ze bang zijn dat je de controle verliest over de progressieven die het feest op de hielen zitten. Wanneer Elizabeth Warren kinderachtig een pro-BLM-bericht binnen sluipt tijdens je congres, zien ze niet de gerechtigheid die ze titulair ondersteunen, ze zien chaos.

En de plunderingen waar ze met hun ogen overheen rollen, gebeuren in New York nu in Wisconsin en Minnesota. Swing states, Joe, letterlijk in vuur en vlam onder leiding van de democratische gouverneur.

Ik weet dat je links achter je rekent, werkloze Amerikanen zonder 401ks als je mensen, maar Joe, dat zijn ze niet. Die mensen vormen de basis van Trump. Ze nemen het hem niet kwalijk, ze denken dat hij voor hen vecht.

Jij en ik kunnen naast een beetje Maalox een lo-carb-biertje drinken, of misschien gewoon een lekkere Jell-O, nadat je met pensioen bent gegaan en proberen daar iets van te begrijpen, maar je kunt niet zeggen dat het niet zo is, Joe.

Dus wat heb je? Russiagate was een leugen die was gebaseerd op vervalste FISA-documenten, slonzige CIA-agenten en betaalde propaganda. Beschuldiging is mislukt. Niets van dat alles schreeuwt “geloof me.”

Grote aantallen  kiezers  geven Trump niet de schuld van COVID, en statistieken tonen aan dat de ergste economische schade aan individuele portemonnees is aangericht door democratische gouverneurs die bereid waren tegen hun eigen burgers op te treden om Trump politiek te schaden.

Een democratische gouverneur houdt kinderen van school en u wilt dat de ouders Trump de schuld geven? Uw partij Goebbels ‘is te jammeren over schendingen van de  Hatch  Act, de meeste niet-Beltway Amerikanen weten niets van en geven er minder om, en het postkantoor.

Het postkantoor, Joe? Dat is je grote punt van gesprek over twee maanden? Je klinkt als Jan Brady die haar broers probeert te verraden. Serieus, genoeg met het postkantoor. De USPS verwerkt  472,1 miljoen postzendingen per dag. Er zijn slechts  153  miljoen geregistreerde kiezers in de VS, en doorgaans neemt slechts ongeveer 60 procent zelfs de moeite om te stemmen. Je krijgt nog steeds je papieren Lands End-catalogus; het afhandelen van de stembiljetten is niets.

U bent niet de enige kandidaat die de Not Trump-strategie gebruikt. Je echte tegenstander is Stay Home; dat is waar veel van de Never Trumpers terecht kunnen komen.

Laatste verkiezing  42  procent van de in aanmerking komende kiezers bleef thuis en kostte Hillary waarschijnlijk   de verkiezing; geregistreerde kiezers die niet  stemden,  waren meer democratisch ingesteld dan de geregistreerde kiezers die bleken te zijn. In 2020 zijn de meeste van uw jongere “democraten” dat niet.

Ze haten Trump meer dan jij, maar ze maken geen deel uit van jouw partij. Ze zouden echt graag een derde partij willen, voor verandering, maar tot die tijd hebben ze vrij duidelijk gemaakt dat ze niet zullen stemmen op waardeloze kandidaten zoals jij (of Hillary) alleen omdat Rachel Maddow ze uitscheldt.

Ze vertelden jullie allemaal, twee keer, ze wilden Bernie en de partij maakte ze verstijfd.

Meer? Je hebt na de conventie geen bounce gehad, zelfs niet bij beide Obama’s. Leuk geprobeerd met Kamala trouwens, maar de enige mensen die stemmen op basis van de VP-keuze, denken dat je de afgelopen 100 dagen niet zult halen.

En als we het hebben over een plan dat averechts werkt,   suggereert onderzoek dat hoe meer democraten de boodschap brengen dat de democratie dood is en dat Trump zal winnen door vals te spelen, wat er ook gebeurt, hoe lager de opkomst zal zijn.

Lees ook:  Alleen hete lucht? Waarschuwingen van alle kanten voor een dreigende oorlog in het Midden-Oosten

Dat komt bovenop  recente peilingen die het enthousiasme van kiezers suggereren (wat de opkomst stimuleert), want je blijft Trump achter in belangrijke strijdtoneelstaten. En je moet persoonlijk toegeven dat de mantra van Trump over jou – dat Joe je banen naar China stuurde en je zoons ten oorlog – tamelijk diep doorkruist in die uiterst belangrijke staten in het middenwesten.

En dat brengt me bij de gunst waar ik om vraag. Als je echt verliest, geef dan toe. Bedankt iedereen, beloof dat Kamala in 2024 weer zal vechten, en bevestig dat het systeem werkte. Geef geen Konstitutional Krisis.

Als je echt echt ondubbelzinnig bewijs van fraude hebt, leg het dan allemaal in één keer neer, geen wekenlange lekken en hoorzittingen, en zorg ervoor dat het duidelijk genoeg is, behalve de meest toegewijde ideologen, moeten toegeven dat je gelijk hebt. Je gaat Amerika redden. Want als de boodschap is “burn it down”, zouden mensen het gewoon kunnen.

Iedereen ziet wat de mensen om je heen van  plan zijn . Zelfs jij  waarschuwde dat  Trump de verkiezingen zal stelen. Vertegenwoordiger James Clyburn  zei dat  hij gelooft dat de president “van plan is zich op een of andere manier te installeren om zijn ambt te blijven behouden”.

Hillary  dicteerde dat  je onder geen enkele omstandigheid moest toegeven, want “uiteindelijk geloof ik dat hij zal winnen.” Haar strategie voor jou is een langdurige juridische strijd na de verkiezingen, een aanklacht tot je blauw die 3 november alleen als een openingshandeling voorstelt, gevolgd door tellingen en hertellingen van post-in-stembiljetten, gevolgd door gerechtelijke procedures, allemaal in de hoop te verschuiven de publieke opinie om de verkiezingen niet te accepteren.

Hillary deed dat vier jaar geleden goed, en overtuigde een behoorlijk aantal mensen dat haar populaire stemronde betekende dat het Electoral College niet meetelde. Maar uiteindelijk faalde ze, Trump trad aan en Amerika gleed dieper in verdeeldheid.

Het affichekind dat je een goede verliezer bent, Al Gore, speelt het ook voor jou op. Gore  gelooft dat  het leger Trump uiteindelijk uit zijn ambt zal moeten verwijderen. Dat was de kop.

Maar let op Gore’s hele verklaring, het deel waarin hij zei: “er is geen tussenstap tussen een beslissing van het Hooggerechtshof en een gewelddadige revolutie. Je kunt altijd de mogelijkheid verkennen om iets naar buiten te slepen, het land uit elkaar te scheuren, partizanen tegen elkaar te mobiliseren op straat, maar het is geen verstandige koers voor ons land. “

Gore heeft het natuurlijk over Trump die dat doet, maar ik heb het over jou, Joe.

Amerika kan het niet aan, dus breng het alsjeblieft niet over ons. Luister niet naar de stemmen die zeggen dat je de democratie moet redden door te weigeren de verkiezingsuitslag te accepteren.

We zijn zo verdeeld dat je weigert mee te gaan met de stemming, de vlammen aanwakkert door te beweren dat de populaire stemming de baas is, erop aandringt dat racisme je de verkiezingen heeft verloren of anderszins haat spelen zou iets kunnen veroorzaken dat moeilijk te controleren is. Het zou het vertrouwen dat Amerikanen in ons systeem hebben achtergelaten, kunnen ruïneren, hoe gebrekkig het ook mag zijn.

Je zult mensen niet inspireren, je zal ze in vuur en vlam zetten. Je tegenstander zal een akelige campagne voeren. Vecht hard terug. Maar als het voorbij is, doe dan niet alsof u verliest, maar uw eigen verlies. Het cruciale instrument voor het beëindigen van democratie is de geconditioneerde bereidheid van mensen om te geloven dat het niet meer werkt.

Joe, we zijn allebei oud genoeg om van de film  On the Waterfront te houden , met in de hoofdrol Marlon Brando op zijn meest perfecte. U herinnert zich de belangrijkste  scène , in de auto met zijn gangster broer.

Brando, een prijsvechter die helemaal had kunnen gaan, viel ten val om de maffia geld te verdienen die tegen hem wedden. Brando realiseert zich dat hij toegeeft, te doen wat de duistere machten van hem wilden, zelfs als hij wist dat het zo verkeerd was, hem geruïneerd.

Hij heeft natuurlijk wat geld verdiend. Maar hij wist dat hij een zwerver was, een palooka, terwijl hij misschien les had kunnen krijgen, iemand had kunnen zijn.

biden

Laat Hillary en Stacey Abrams in de geschiedenisboeken achter als bittere verliezers. Vecht je strijd, Joe, en doe dan het juiste voor jezelf, je nalatenschap, voor Amerika.

 

Lees ook:  Donald Trump het monster van de VS

***

Peter Van Buren, een 24-jarige veteraan van het State Department, is de auteur van  We Meant Well: How I Helped Lose the Battle for the Hearts and Minds of the Iraqi People, Hooper’s War: A Novel of WWII Japan , en  Ghosts of Tom Joad : Een verhaal van de 99 procent .

Oorspronkelijk gepubliceerd door  The American Conservative

Comments

comments