De grote fout van Nancy Pelosi: betrapt in een kapper gesloten door Covid en zonder masker

De grote fout van Nancy Pelosi: betrapt in een kapper gesloten door Covid en zonder masker

3 september 2020 1 Door Indignatie redactie

Voorzitster van het Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi (Dem.) – de machtigste Democraat in de Verenigde Staten – heeft een kapsalon bezocht en daarmee de geldende coronaregels overtreden. Dat blijkt uit beelden die Fox News bemachtigde.

Op bewakingscamerabeelden is te zien hoe Nancy Pelosi (Dem.) maandagnamiddag een kapsalon in San Francisco bezocht. Dat is in strijd met de geldende coronamaatregelen in de stad. De kapsalons in San Francisco sloten in maart en konden vanaf 1 september heropenen, maar enkel indien ze hun diensten in de buitenlucht aanboden.

No Title

Crazy Nancy Pelosi is being decimated for having a beauty parlor opened, when all others are closed, and for not wearing a Mask – despite constantly lecturing everyone else. We will almost certainly take back the House, and send Nancy packing!

Geen masker

Op beelden is te zien hoe ze met nat haar door de zaak wandelt. Ze draagt geen masker over haar mond of neus. In het verleden heeft ze zelf kritiek geuit op de Amerikaanse president Donald Trump (Rep.) omdat hij geen masker droeg.

“De voorzitster draagt altijd een masker en houdt zich aan de lokale Covid-regels. Dit bedrijf bood aan om de voorzitster maandag langs te laten komen en vertelde dat ze van de stad één klant tegelijk mochten toelaten. De voorzitster hield zich aan de regels zoals die aan haar voorgesteld werden door de zaak”, zei woordvoerder Drew Hammill.

Lees ook:  Volgers van Joseph Goebbels geven vorm aan hun beleid in Washington

Volgens de eigenaar van de zaak, die haar kappersstoelen doorverhuurt aan die stylisten, klopt de uitleg van Pelosi niet. Ze wijst erop dat Pelosi ook geföhnd werd, wat eveneens in strijd is met de geldende coronamaatregelen. “We zijn zo lang gesloten, niet alleen ik, maar de meeste kleine bedrijven en ik voel me leeggelopen, hulpeloos en neergeslagen”, zegt de eigenaar. “Dit is een klap in het gezicht.”

Vanuit het Pelosi-kantoor bevestigden ze hun aanwezigheid in de kamer op maandag, maar ze verzekerden dat de president van de kamer gebruik maakte van de diensten van het establishment omdat ze het haar aanboden en dat ze haar vertelden dat “de stad klanten een voor een toestond”. iets dat niet waar is.

Na het verhaal te hebben gekend , lanceerden de Republikeinen zich op sociale netwerken tegen de president van het Huis en beschuldigden haar van hypocrisie, aangezien ze gewoonlijk de president van de Verenigde Staten, Donald Trump, bekritiseert omdat ze de maatregelen om de verspreiding van de pandemie te voorkomen niet respecteert.

Trump zelf, die een openlijke confrontatie met de Californische politiek onderhoudt, retweette het verhaal aan zijn tientallen miljoenen volgers, die in sommige gevallen het nieuws deelden met de hashtag #PelosiBlowout (Pelosi’s kapsel) .

No Title

‘I take responsibility for falling for a set-up,’ House Speaker Nancy Pelosi said after she was captured without a face mask at a San Francisco hair salon https://t.co/PHK1WfsXWZ pic.twitter.com/QNyiBYG5xE

“Het was een val”

Pelosi heeft zelf een tegenaanval gedaan en verzekerde dat wat er bij de kapper gebeurde “een valstrik was”, georkestreerd door de eigenaar en dat ze bedrogen was. 

“Het was duidelijk een val. Ik neem de verantwoordelijkheid voor het in de val lopen van een buurtsalon waar ik al jaren naartoe ga. Dat is zo”, zei Pelosi tegen verslaggevers tijdens een evenement in San Francisco.

“Ik denk dat deze salon me een verontschuldiging verschuldigd is. Als de salon zegt dat we het kunnen, maar dat doen we niet, dan hadden ze dat niet moeten zeggen, en hadden ze niet open moeten staan ​​voor mij. We vertrouwen op een buurtsalon waar ik ben geweest. jarenlang ‘, concludeerde de Democraat.

Trump: “Pelosi leest voortdurend alle anderen de les”

“Gekke Nancy Pelosi wordt neergehaald omdat zij een schoonheidssalon liet openen, terwijl alle anderen gesloten zijn, en omdat zij geen masker draagt – ondanks het feit dat zij alle anderen voortdurend de les leest”, tweette de Amerikaanse president Trump.

Lees ook:  Trump en het 'zondebokeffect' terwijl de VS de hoogste gevallen van coronavirus bereikt

Comments

comments