#EndorseThis: Trump gooide zojuist een Twitter-driftbui over deze Lincoln Project-advertentie


Donald Trump gooide een dikke Twitter-driftbui over “Ratings”, de nieuwste advertentie van het Lincoln Project – die de zwakke beoordelingen van zijn Republikeinse conventie tegen de Democraten bespot.

In zijn gebruikelijke stijl loog hij brutaal: “We hadden VEEL meer mensen (vele miljoenen) die naar ons keken bij de RNC dan Sleepy Joe en de DNC, en toch verscheen er gewoon een advertentie met het tegenovergestelde.”

JavaScript is not available.

No Description

De waarheid is dat de Democratische conventie, inclusief Joe Biden’s uitstekende dankwoord, miljoenen toehoorders genoot dan Trump. Maar wil je niet de advertentie zien die Trump zo erg deed schudden? Hij moet het echt hebben gehaat, vooral als de vrouwelijke verteller zegt: ‘Je bent moe. Het is moeilijk om je … beoordelingen … hoog te houden.’

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord