#EndorseThis: Trump gooide zojuist een Twitter-driftbui over deze Lincoln Project-advertentie

#EndorseThis: Trump gooide zojuist een Twitter-driftbui over deze Lincoln Project-advertentie

3 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Donald Trump gooide een dikke Twitter-driftbui over “Ratings”, de nieuwste advertentie van het Lincoln Project – die de zwakke beoordelingen van zijn Republikeinse conventie tegen de Democraten bespot.

In zijn gebruikelijke stijl loog hij brutaal: “We hadden VEEL meer mensen (vele miljoenen) die naar ons keken bij de RNC dan Sleepy Joe en de DNC, en toch verscheen er gewoon een advertentie met het tegenovergestelde.”

No Title

We had FAR more people (many millions) watching us at the RNC than did Sleepy Joe and the DNC, and yet an ad just ran saying the opposite. This is what we’re up against. Lies. But we will WIN!

De waarheid is dat de Democratische conventie, inclusief Joe Biden’s uitstekende dankwoord, miljoenen toehoorders genoot dan Trump. Maar wil je niet de advertentie zien die Trump zo erg deed schudden? Hij moet het echt hebben gehaat, vooral als de vrouwelijke verteller zegt: ‘Je bent moe. Het is moeilijk om je … beoordelingen … hoog te houden.’

Comments

comments