Een valse vlag is Biden’s enige kans om te winnen

Een valse vlag is Biden’s enige kans om te winnen

4 september 2020 0 Door Indignatie redactie

De Zwarte Revolutie is in volle gang in de VS De komende zestig dagen zullen we worden getrakteerd op de grootste politieke show op aarde terwijl de Democraten en hun begeleiders in The Davos Crowd de grootste leugen sinds klimaatverandering nastreven.

De gebeurtenissen van 2020 staan in de rij voor een climax van dit verhaal dat eindigt met slechts een uitkomst, een omstreden verkiezing waarin brandstoffen een poging tot staatsgreep na de verkiezingsuitslag komen op 3 november rd .

En vanwege dit nu voor de hand liggende plan is het opzetten van een valse vlag rond de verkiezingen de meest waarschijnlijke manier om verkiezingsresultaten te produceren die dichtbij genoeg zijn om deze manier van handelen te ondersteunen.

Ik ben op dit moment niet de enige die in deze termen denkt. Joaquin Flores, die voor Fort Russ schreef, dacht vorige week op dezelfde manier. Terwijl de peilingen verschuiven naar Donald Trump en de Democraten rondrennen met het verzinnen van sprookjes nadat ze Joe Biden lang genoeg uit zijn gimpkelder hebben gelaten om mensen te laten zien hoe ver hij mentaal is gevallen, ben ik er bijna van overtuigd dat dit waarschijnlijk is.

Kleurrevoluties ontvouwen zich in voorspelbare stadia. De eerste fase is het vernietigen van de lokale economie. Gewoonlijk betekent dit dat de Federal Reserve en de Amerikaanse schatkist de beschikbare dollars terugtrekken door middel van een strak monetair beleid en sancties om massale werkloosheid in het doelland te creëren.

Vervolgens geweld aanwakkeren van de jeugd die onevenredig zwaar getroffen wordt door de economische vernietiging nadat NGO’s de ideologische basis voor revolutie hebben gelegd. Gebruik het handigste voorwendsel. In de VS betekent het racisme en haat tegen ‘de rijken’ aanwakkeren.

Kies een kleur waaronder je ze wilt verenigen, in dit geval zwart, en geef de leider de schuld van elk slecht ding dat er gebeurt, wat meestal het werk is van agente provocateurs die de organische frustratie versterken tot gerichte aanvallen die vervolgens door de media worden aangewakkerd tot een nieuwsbericht.

Als de leider dom is, gedraagt ​​hij zich als elke paranoïde dictator in de tuin door het geweld aan te pakken, waardoor hij een gemakkelijke prooi wordt voor de media om hem een ​​dictator te noemen.

Dan is het gemakkelijk om een ​​menigte naar de hoofdstad te brengen, omdat er nu te veel mensen zijn om effectief te worden gecontroleerd en het potentieel van geweld om de hele zaak tot een staatsgreep te doen koken, is zeer reëel.

Dit alles werkt als de oligarchen die het politieke systeem van het doelland leiden, hiermee aan boord zijn. In de VS blijkt uit de reactie van alle grote bedrijven dat ze dit bericht goedkeuren. Merk op hoe het onlangs in Wit-Rusland is mislukt vanwege het ontbreken van deze bedrijfssponsoring.

Kijkend naar de manier waarop de Democraten zich hebben gepositioneerd voor deze verkiezingen, is het duidelijk dat ze na de verkiezingsdag het veld voorbereiden op deze uitkomst.

Ze gebruikten de lockdowns om een ​​leger van kant-en-klare demonstranten te creëren die niets anders te doen hadden en weinig hoop voor de toekomst.

Ze structureerden alle hulp aan de middenklasse die tijdens het hoogtepunt van de verkiezingscampagne op was, terwijl ze alle verdere hulp blokkeerden, ook al haalde het ministerie van Financiën bijna $ 2 biljoen op om in te zetten als ondersteuning en stimulans.

De media wekten de angst voor COVID-19 eindeloos op om zoveel mogelijk kiezers ertoe aan te zetten hun stem op te sturen (of de illusie te wekken dat dit zal gebeuren) om de certificering van de verkiezingen op verkiezingsavond uit te stellen.

Maar het strekt hem tot eer dat president Trump niet heeft gehandeld zoals hij had moeten doen. Hij heeft deze chaos geregeerd precies zoals een meerderheid van de Amerikanen dat wil, als Federalist. Ook al heeft hij de bevoegdheid om dat te doen, hij heeft afgezien van het sturen van federale troepen naar rellensteden, waarbij hij blootlegt hoeveel lokale autoriteiten het geweld helpen.

Hij heeft geen nationale lockdowns en draconische beperkingen ingesteld vanwege COVID-19, maar bood in plaats daarvan hulp aan en liet de gegevens hem uiteindelijk rechtvaardigen tot het punt waarop zelfs de CDC nu terugkomt op hoe gevaarlijk het virus eigenlijk is.

En zijn tegenstanders in New York bijvoorbeeld, zien er nu uit als onbereikbare, liegende oma-moordenaars.

Uiteindelijk begint de crisismoeheid, mensen passen zich aan de nieuwe omstandigheden aan en de ergste delen van hun angst nemen af. En zelfs als ze niet naar de nieuwe gegevens kijken, realiseren ze zich dat er genoeg kosten zijn gemaakt en dat het tijd is om verder te gaan met ons leven.

Dat is wat nu naar voren komt in de pollinggegevens, ook al is het nog steeds zeer verdacht. En dit brengt Trump in de stoel van de bestuurder voor de verkiezingen op 3 november rd . Vanaf vandaag lijkt het erop dat de verkiezingen aan hem te verliezen zijn.

Lees ook:  KORANLESSEN IN AMSTERDAM BELANGRIJKER DAN ARMOEDE

En toch staan ​​de Democraten erop dat de verkiezingen niet op de verkiezingsdag zullen worden beslist. In feite is het duidelijk dat ze het verhaal aan het voorbereiden zijn dat Trump alleen lijkt te winnen tijdens de verkiezingsavond, maar in feite zal de stortvloed aan mail-in-stembiljetten de uitkomst van de verkiezingen de komende dagen veranderen.

Dit zou natuurlijk in strijd zijn met decennia aan verkiezingsstatistieken waarin de uitslag van de verkiezingen vrijwel zeker wordt bepaald tegen de tijd dat 25% van de stemmen is geteld en een run-rate tot voltooiing kan worden berekend.

Een rapport van Axios schetst wat we kunnen verwachten .

Een vooraanstaand democratisch data- en analysebedrijf vertelde “Axios op HBO” dat het zeer waarschijnlijk lijkt dat president Trump op verkiezingsavond lijkt te hebben gewonnen – mogelijk in een aardverschuiving, zelfs als hij uiteindelijk verliest wanneer alle stemmen zijn geteld.

Waarom dit belangrijk is : veel meer democraten zullen per post stemmen dan republikeinen, vanwege de vrees voor het coronavirus, en het zal dagen, zo niet weken duren om deze bij te houden. Dit betekent dat Trump, dankzij de Republikeinen die bijna al hun stemmingen persoonlijk deden, een grote kiescollege zou kunnen houden en populaire stemleiders op verkiezingsavond….

… In cijfers: volgens een van de modelleringsscenario’s van de groep zou Trump op de verkiezingsavond een verwachte voorsprong van 408-130 electorale stemmen kunnen hebben als slechts 15% van de stemmen per post (VBM) was geteld.

En dat is wat mij het meest zorgen baart. Want als al dit voorbereidende werk is mislukt en Trump duidelijk een overwinning op het kiescollege behaalt, maar ze van plan zijn om dagen daarna stemmen te oogsten, hoe kunnen ze dan de dynamiek tussen nu en dan weer in het voordeel van Biden verschuiven om de verkiezingen dichtbij genoeg te houden voor ze te stelen?

Meer geweld is hoe.

We zijn twee weken uit de buurt van het Witte Huis Siege beginnend op 17 september Th . Georganiseerd door Adbusters , een front voor George Soros ‘partner in crime, David Brock en Media Matters For America , White House Siege is een geplande 50-daagse demonstratie op Lafayette Square in Washington DC, zogenaamd om te protesteren tegen het stelen van de verkiezingen door president Trump . ‘

Dit is een kant-en-klaar recept voor een Maidan-achtige orgie van geweld in de hoofdstad van het land om een ​​valse vlaggebeurtenis te creëren die slecht reflecteert op Trump. Denk aan sluipschutters op daken die zowel demonstranten als agenten neerschieten zoals in 2014 op het Maidan-plein in Kiev.

DC is geen staat. Het wordt niet beheerst door dezelfde regels als de staten, waar de gouverneurs de leiding hebben.

Trump kan, en moet naar mijn mening, als een strategische kwestie, de controle over DC overnemen om de mogelijkheid van geweld tot een minimum te beperken. Burgemeester Muriel Bowser van DC probeert haar steun aan de protesten na het geweld na de Republikeinse Nationale Conventie terug te dringen door er bij Amerikaanse advocaten in DC op aan te dringen de mensen die door de politie zijn gearresteerd te beschuldigen.

Dit is Bowser die in het openbaar probeert te voorkomen dat Trump precies doet wat ik net zei dat hij zou moeten doen. Omdat steden worden geplunderd en platgebrand, en democratische politici het respect van hun kiesdistrict verliezen, hebben ze geen politieke benen meer om op te staan.

Gouverneur Andrew Cuomo in New York zei in een persconferentie dat Trump beter een leger kan brengen als hij van plan is voet aan wal te zetten in zijn staat. Dit komt neer op opruiing, waarvoor bijna elke grote Democraat een zaak kan aanspannen voor uitspraken van de afgelopen zes maanden.

‘Hij kan maar beter een leger hebben als hij denkt dat hij in New York over straat zal lopen. New Yorkers willen niets met hem te maken hebben, ‘zei de Democraat, bijna de opperbevelhebber bedreigend.

Ondertussen is Cuomo nu het doelwit van een onderzoek van het ministerie van Justitie naar zijn aanpak van de COVID-19-crisis, terwijl Trump federale fondsen aan de staat achterhoudt, wat Cuomo’s bravoure veroorzaakte.

Tussen dit en spreker Nancy Pelosi die Republikeinen “binnenlandse vijanden van de staat” noemt, is het soort taal waar je niet uit terugkomt. De Democraten en de US Deep Stat zijn er allemaal op uit om Trump op alle mogelijke manieren uit zijn ambt te verwijderen.

Ik denk niet dat het ergste geweld achter de rug is na Kenosha. Ik denk dat het ergste nog voor ons ligt.Lees ook:  Trump breekt met Amerikaanse geschiedenis van wereldwijde samenwerking bij het uitroeien van ziekten

Comments

comments