Media biedt nieuw wapen om BIDEN te beschermen: suggereren dat zijn geestelijke gezondheid faalt, betekent dat je … Russische samenzwering bent

Media biedt nieuw wapen om BIDEN te beschermen: suggereren dat zijn geestelijke gezondheid faalt, betekent dat je … Russische samenzwering bent

4 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid heeft naar verluidt de verspreiding geblokkeerd van een inlichtingenbulletin van juli waarin werd gewaarschuwd voor een Russisch complot om “verkeerde informatie” te promoten dat de Democratische presidentskandidaat een slechte geestelijke gezondheid heeft.

Het rapport van ABC News op woensdag citeerde interne e-mails, en de media zei dat een DHS-woordvoerder bevestigde dat de distributie van het bulletin aan federale, staats- en lokale wetshandhavingsinstanties was vertraagd.

De woordvoerder zei dat het bulletin niet voldeed aan kwaliteitsnormen, inclusief het hebben van voldoende bewijs en context voor verspreiding, zei ABC.

Het ABC-rapport bagatelliseerde delen van het inlichtingenbulletin die geen verband hielden met Rusland, inclusief waarschuwingen dat Iraanse en Chinese staatsmedia suggesties promoten dat Trump “aan een psychose lijdt”  en mogelijk een slechte lichamelijke gezondheid heeft.

Het voert ook het argument aan dat elke toekomstige kritiek op de mentale gezondheid van de Democraat Russische verkeerde informatie is.

Democraten zullen waarschijnlijk op het rapport ingaan om te beweren dat het DHS de waarschuwing blokkeerde om president Donald Trump te helpen de verkiezingen in november te winnen en dat de kritiek van de Trump-campagne op de mentale toestand van Biden deel uitmaakt van de Russische poging tot verkeerde informatie.

No Title

Which “homeland” does DHS serve?

Twitter-gebruikers maken al reclame voor de nieuwe collusietheorie en vragen zich af  ” welk ‘thuisland’  dient het DHS?”  en zeggen:  ” Trump en Poetin  zijn één.”

No Title

Uhm… because Trump and Putin are one.

Een Twitter-gebruiker zei dat het rapport  “de basis legt voor ‘iedereen die commentaar geeft op Joe’s achteruitgang is in competitie met Rusland’,”  terwijl een ander concludeerde,  “dus eigenlijk is elke legitieme klacht of bezorgdheid van burgers een  Russisch complot .”

No Title

so basically any legitimate grievance or concern of citizens is a Russian plot…

Andere commentatoren tweeten dat ze geen hulp van Moskou nodig hadden om duidelijk te zien dat Biden’s  geest het begeeft .

No Title

dude i don’t need putin to tell me this, i’ve just watched biden soeak

Online speculatie is gegroeid over Biden’s groeiende reeks van beruchte blunders, zoals het verwelkomen van zijn publiek op de verkeerde plaats  en het vervolgens proberen af ​​te werpen  als een grap toen hij een toespraak hield in juli in zijn thuisstaat Delaware.

De Democraat is ook op ongeschreven momenten gestruikeld om te weten  waar hij is , zoals het prijzen van de schoonheid van Vermont toen hij vorig jaar daadwerkelijk campagne voerde in New Hampshire, en met wie hij samen is, zoals zijn  vrouw voor zijn zus aanzien  in een primaire overwinningstoespraak. in maart.

No Title

Biden talks w/press in Keene, NH: “I love this place. Look, what’s not to like about Vermont in terms of the beauty of it? And what a neat town…everybody has been really friendly. I like Keene a lot.” pic.twitter.com/0hKsgiDfwM

Hij schepte in februari op dat hij met de Chinese leider Deng Xiaoping onderhandelde over het klimaatakkoord van Parijs van 2016. Deng stierf in 1997.

Democraten hebben geprobeerd het verhaal van de heimelijke verstandhouding tussen Trump en Rusland nieuw leven in te blazen, ondanks het falen van speciale aanklager Robert Mueller om te bewijzen dat de Trump-campagne samen met Moskou werkte om de presidentsverkiezingen van 2016 te winnen.

Toen het bureau van de directeur van de nationale inlichtingendienst vorige week congrescomités informeerde dat inlichtingenbriefings over verkiezingsveiligheidskwesties niet langer persoonlijk zouden worden gehouden, gaven House Speaker Nancy Pelosi en House Intelligence Committee voorzitter Adam Schiff een verklaring af waarin stond:  “Het Amerikaanse volk heeft zowel het recht als de noodzaak om te weten dat een ander land, Rusland, probeert te helpen beslissen wie hun volgende president zou moeten zijn. “

De verklaring negeerde het feit dat Rusland niet het enige land is dat wordt beschuldigd van het gebruik van desinformatie en andere middelen om de Amerikaanse verkiezingen van 2020 te beïnvloeden.

Een Amerikaans inlichtingenrapport waarschuwde vorige maand dat onder meer Rusland, China en Iran hebben geprobeerd kiezers te beïnvloeden en dat massaal gebruik van stemmen per post het voor het buitenland gemakkelijker zal maken om in te grijpen.

Volgens de waarschuwingen van de inlichtingendienst hebben China en Iran naar verluidt ook geprobeerd Trump in diskrediet te brengen.

Comments

comments