Die Nep-Obama-video van Trump

Die Nep-Obama-video van Trump

7 september 2020 0 Door Indignatie redactie

Volgens Breitbart in 2013:

No Title

NEW: In upcoming book, Michael Cohen writes Donald Trump’s disdain for Obama was so extreme he hired a “Faux-Bama” to participate in a video in which he “ritualistically belittled the first black president and then fired him.” He includes this photo: https://t.co/LGrqsUUrY2 pic.twitter.com/otwYW8VSmQ

Hier is de video:

Trump maakte de video, die volgens zijn politieke agenten (die de video aan Breitbart News leverden) $ 100.000 kostte, voor de presidentiële campagne van Mitt Romney. Het zou afgelopen augustus worden uitgezonden op de Republican National Convention (RNC) in Tampa. Onverwacht slecht weer zette de conventie uit het schema en de Romney-campagne publiceerde het nooit, hoewel er   in september een clip uitlekte naar NBC News ‘Today Show . 

Trump-bondgenoten zeggen dat Romneys beste politieke adviseur Stuart Stevens en zijn partner bij de politieke adviesgroep SSG-DC Russ Schriefer de beslissing hebben genomen om de video te stoppen.

In de video bezoekt een acteur die Obama portretteerde het kantoor van Trump in New York.

“Het lijkt erop dat je nog nooit echt mensen hebt geleid”, zegt Trump. ‘Je hebt nog nooit een bedrijf geleid. Wie heeft je aangenomen? “

De video ging door verschillende andere gedenkwaardige momenten van Obama’s eerste termijn voordat Trump de recensie afrondde met zijn kenmerkende regel: “President Obama, je bent ontslagen.”

Hoewel de video nu een komische waarde heeft, gelooft Trump dat hij benadrukt hoe sommige politieke agenten middelen verspillen terwijl ze geen contact meer hebben met kiezers.

Tijdens  zijn toespraak van de Faith and Freedom Coalition  vorige maand in Washington zei Trump dat hij zich “gekleineerd” voelde door de Romney-campagne.

“Ik denk dat het het huis zou hebben verwoest”, voegde Trump eraan toe.

Stevens vertelt het anders en zegt dat hij denkt dat wat er is gebeurd ‘vrij eenvoudig’ is.

“Het was gemaakt voor de Conventie en was gepland voor maandagavond”, vertelde Stevens aan Breitbart News. ‘Het bleek natuurlijk dat er geen maandagavondprogramma was, wat voor enorme planningsproblemen zorgde, zoals je je nog goed zult herinneren. We moesten talloze sprekers annuleren en meerdere programma-elementen laten vallen. “

Stevens voegde eraan toe dat de campagne het mogelijk heeft laten zien bij fondsenwervers.

“Het was niet een lengte die in een tijdvak op televisie kon worden uitgezonden. IE was geen 30 of 60 seconden”, zei Stevens. “We hebben tientallen verschillende video’s gemaakt die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Het was erg goed van meneer Trump om te helpen, maar hij was altijd geweldig om mee samen te werken in de campagne. “

Trump’s team merkt op dat Stevens en Schriefer de gouverneur van New Jersey, Chris Christie, de keynote hebben gegeven; Christie noemde Romney  pas na 16 minuten van zijn adres . SSG-DC werkte in 2009 voor Christie in zijn succesvolle bod op het gouverneurschap van New Jersey, en ze werken nu weer voor hem.

Sam Nunberg, een politiek agent die met Trump samenwerkt, zei dat hij gelooft dat Stevens en Schrieffer “Romneys primaire overwinning hebben gebruikt om Christie te promoten. Eenvoudigweg. En daarmee braken ze de beloften die aan velen waren gedaan tijdens de voorverkiezingen, waaronder meneer Trump. ” 

“Ze waren ontrouw, net als hun prijsklant Christie,” beweerde hij.

Stevens is het niet eens met de beoordeling van het team van Trump over hun werk met Christie.

Stevens is overal met zijn nieuwe boek en het werk dat hij doet voor The Lincoln Project. Ik weet zeker dat hij graag zou vertellen wat er werkelijk is gebeurd.Comments

comments