Onderdrukking van burgerrechten

Onderdrukking van burgerrechten

7 september 2020 0 Door Indignatie redactie

We zijn op een punt aanbeland waarop we de bokken van de schapen moeten scheiden…ben je voor vrijheid en democratie of ga je mee met de overheid in de onderdrukking van burgerrechten en het in stand houden van het angstvirus?

We zullen familieleden, collega’s, directeuren, bestuurders, burgemeesters, ambtenaren, politiemensen en journalisten op hun verantwoordelijkheid moeten aanspreken want dit kan zo niet langer. We kunnen niet langer accepteren dat de overheid, politie en de media Nederland kapot maken.

Corona speelt nog nauwelijks een rol maar overheerst nog steeds onze samenleving en het nieuws.

UIt alle cijfers blijkt dat deze hele zogenaamde pandemie zwaar overtrokken is en dat overheden de wereld in een economische crisis hebben gestort die zijn weerga niet kent.

Overheden blijven maar doorgaan met het handhaven van onzinnige corona regels en maken daarmee het leven van miljoenen mensen zuur en zorgen er voor dat miljoenen mensen niet in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Duizenden bedrijven gaan failliet. Restaurants, discoś, nachtclubs, theaters, festivals en zowat de hele cultuursector gaan naar de knoppen door een overheid die niet met gezond verstand regeert maar een plan voor ogen heeft waarvan wij de details niet mogen weten.

Voor mij was vanaf het begin al duidelijk dat dit te maken had met andere agenda’s die het systeem willen redden. De zittende macht die baat hebben bij globalisering, open grenzen, massa immigratie, co2 wetgeving etc., kwamen steeds meer onder druk te staan. Wilders, Baudet, Le Pen, Brexit, Trump, Bolsonaro, Gele Hesjes, Hong Kong, AFD, Orban. Allerlei populistische, nationalistische bewegingen die steeds populairder werden.

Dan was er ook nog eens een economische en financieel systeem dat op omvallen stond en binnen de politieke elites waren ze ook nog eens bang dat de Europese Unie in elkaar zou klappen nadat de Britten er uit waren gestapt. Griekenland was al een financiële puinhoop en daar kwamen Italië en Spanje nog eens bij.

De Corona crisis was een geschenk uit de hemel voor de zittende macht.

In een klap waren ze van de wereldwijde demonstraties af, in een klap hadden ze een excuus voor hun financiële wanbeleid en in een klap hadden ze een excuus om de zuid Europese landen te redden.

Tegelijkertijd kunnen ze nog wat oude plannetjes doordrukken…verplichte vaccinaties, afschaffen cash geld, basisloon waarmee ze mensen nog meer afhankelijk van de overheid willen maken. Het klinkt misschien vreemd maar in het westen gaan we meer en meer richting een staatsvorm die op fascisme begint te lijken.

Lees ook:  Beschuldiging zou niet het doel van impeachment moeten zijn

Als je wel eens hebt opgezocht wat fascisme betekent dan kan je zien dat fascisme het samengaan van de overheid en multinationals inhoudt. Dat zien we wereldwijd gebeuren. De big tech en andere multinationals gaan nog meer de dienst uit maken. Zij profiteren ook het meest van een geglobaliseerde wereld zonder grenzen, waar overal dezelfde regels gelden.

In Nazi Duitsland zag je hetzelfde gebeuren. Grote bedrijven zoals Bayer, Siemens, IG Farben, Krupp etc. wisten bijv. allemaal enorm te profiteren van de oorlog, slavenarbeid en deze bedrijven hadden het ook voor het zeggen in Duitsland.

De democratie in Nederland staat meer en meer onder druk en een groep die zich in het bijzonder schuldig maakt aan de teloorgang van die democratie en het vrije woord is de media.

De pers is daadwerkelijk de vijand van het volk geworden. Ze beschermen op allerlei manieren de zittende macht en het Status Quo. Op ieder dossier laten ze het afweten om daadwerkelijk op zoek te gaan naar de waarheid. Journalisten volgen braaf de protocollen van hun hoofdredacteuren als het gaat om Trump, Brexit, c02 opwarming, immigratie, corona, zwarte piet, boeren, klimaatbeleid, identiteitspolitiek etc.

De hoofdredacteuren zijn de poortwachters voor de zittende macht en zij zorgen er voor dat journalisten binnen de vastgestelde kaders schrijven. Afwijkende meningen worden niet of nauwelijks geduld. Het evangelie der globalisering en open grenzen moet worden verkondigd.

Ook het Corona evangelie van de overheid werd klakkeloos gevolgd door de media. Avond aan avond moesten we het gezeik van virologen aanhoren. Vooral Ab Osterhaus, die bij de vorige pandemie al een enorme flater had geslagen, was weer niet van de buis te branden. Niet dat hij iets te melden had maar hij mocht toch overal zijn mening over geven. Een normaal mens zou na de flater met de Mexicaanse griep de rest van zijn leven niet meer op tv durven verschijnen maar de redactie van Op1 zag dat juist als een pluspunt.

Ook als het gaat om bijv. de politiek in de V.S. dan laten ze altijd maar een kant van het verhaal horen en een ding is zeker dat is niet de kant van Trump. Trump is de satan in het de ogen van de wereldwijde media, die in hem een figuur zien die een stok in de wielen van de globalisering steekt….en dat is natuurlijk een doodzonde. Nog nooit in de geschiedenis is een president zo afgebrand terwijl zijn achterban uiterst tevreden was, omdat Trump veel van zijn verkiezingsbeloftes nakwam en dat is iets dat maar weinig politici doen.

Lees ook:  Gruwelijk! Halve afdeling ‘horrorbejaardentehuis’ sterft aan corona: ‘Hygiëne niet op orde!’

Je zou toch denken dat een president die onzinnige oorlogen wil stoppen, banen terug wil halen uit China en die opkomt voor Amerikanen wel in de smaak zou moeten vallen maar niets is minder waar. Ze hebben liever een president die het spelletje meespeelt, beleefd is en zijn verkiezingsbeloftes niet nakomt.

Ook de verslaggeving over BLM was om te janken zo slecht. Super eenzijdig en kritiekloos. Alle filmpjes van rellen, vernielingen, moorden, mishandelingen werden natuurlijk achterwege gelaten want die passen niet in de objectieve agenda van onze media.

Ook de politiek laat het enorm afweten. Ze durven geen positie in te nemen want stel dat het toch misgaat dan zijn ze weer kiezer kwijt en alles draait om stemmen. De huidige politiek heeft geen principes meer en het ontbreekt aan visie en gezond verstand.

Waar is de oppositie? Alleen de PVV en FvD laten nog iets van zich horen maar dat houdt ook niet over.

Ik denk dat de politiek is gekaapt door de bejaarden. Bejaarden zijn immers de mensen die procentueel gezien het meest stemmen en de groep bejaarden wordt de komende jaren alleen maar groter. Een belangrijke bron van potentiële kiezers en die willen ze niet tegen de grijze haren instrijken.

Daarom houden ze nu nog steeds vast aan idiote corona regels die de maatschappij lam leggen in plaats van dat ze zeggen wat er echt moet gebeuren.

Rutte zou op tv gewoon het eerlijke verhaal moeten vertellen maar dat kan je van een aartsleugenaar en een man zonder visie ook niet verwachten.

Een goede minister president had na 2 maanden gezegd:

Geachte landgenoten, we zullen keuzes moeten maken. We moeten afwegingen maken en die afwegingen moet het in het voordeel zijn van zoveel mogelijk mensen in de Nederlandse samenleving en helaas zullen daardoor hoogbejaarde mensen misschien enkele maanden eerder overlijden door Corona maar als wij op deze manier doorgaan zullen er in de toekomst veel meer mensen overlijden die nu geen goede zorg krijgen en zullen er tienduizenden mensen hun baan kwijt raken en duizenden ondernemers failliet gaan, wat een enorme economische en psychologische schade zal opleveren. Ook willen we onze kinderen een normaal leven geven en ze niet opzadelen met allerlei angsten en psychische stoornissen.

Lees ook:  Alexandria Ocasio-Cortez spot met God: "Wat heb je aan je gedachten en gebeden als ze je huis niet eens veilig houden"

Daarom gaan we vanaf vandaag weer NORMAAL doen en heffen we alle maatregelen op.

We adviseren oudere en kwetsbare mensen om bepaalde maatregelen in acht te nemen om hun eigen gezondheid te beschermen en we hopen dat buren, collega’s, familie en vrienden zoveel mogelijk rekening willen houden met dit soort mensen en hen zoveel mogelijk willen bijstaan en helpen.

Als je een volwaardig leven wil leiden dan houdt dat in dat je bepaalde risico’s accepteert omdat het leven anders onleefbaar wordt. Als we familie, vrienden, knuffelen, liefde, seks, dansen, drinken, feesten en werken belangrijk vinden dan zullen we moeten accepteren dat het contact met andere mensen bepaalde risico’s met zich meebrengt.

Een van die risico’s is het overbrengen van virussen. Dat doen we al tienduizenden jaren en ons immuunsysteem is er op ingesteld om die virussen te verslaan. Het is voor ons immuunsysteem ook beter dat we in aanraking komen met bacteriën en virussen. Sociaal afstand houden zal ons immuunsysteem alleen maar verzwakken.

We moeten daarom nu met z’n allen er de schouders weer onder zetten om Nederland weer het prachtland te laten zijn dat het enkele maanden terug nog was.

Ik wens u succes en Gods zegen.

Zoiets zou een premier zeggen die het beste met ons allemaal voor heeft…maar dat heeft hij niet. Hij dient een internationale elite die de natiestaat kapot willen maken, die een verenigde staten van Europa willen, die meer en meer autonomie willen overdragen naar Brussel en de Corona crisis als een kans zien om die agenda door te drukken. Daarom houden ze ook zo vast aan die maatregelen.

Deze keizer draagt geen kleren en gelukkig zijn er meer en meer mensen die dat inzien.

Aan ons de taak om die keizer en zijn consorten met pek en veren het land uit te jagen.Comments

comments